- 24 Haziran 2011
- 23.455
- 48.880
- 798
- Konu Sahibi sarifrezyaa
-
Yine iyi dayanıyorlar dimiBenim de var. Ailem ve çevrem çok endişeliydi, eşimin beni 1 ayda yollayacağını falan düşünüyorlardı.
Bizim orda öğleye kadar yatıyo diye 2 çocuğunun anasını boşadı herifin teki, bizimkiler ondan korkuyordu. Ama o herifin 2.karısı evi yaktı gitti djfjfjf.Yine iyi dayanıyorlar dimiSağlam çıktı bunlar.
İyice ders olsun, heeeerkeseBizim orda öğleye kadar yatıyo diye 2 çocuğunun anasını boşadı herifin teki, bizimkiler ondan korkuyordu. Ama o herifin 2.karısı evi yaktı gitti djfjfjf.
Evliysem sonuna kadar zorlarım ama olmuyorsa bırakırım.Kizlar selam. Ne yaparsanız yapın, ne kadar destek olursanız olun, hatta kullanilan ilaçlara rağmen depresyonu geçmeyen biriyle başka bir sorunumuz yok deyip evlenir miydiniz? Hastalikta saglikta diye bir şey var, vicdan yapar miydiniz?
Hayır bir ömür geçmez o kişiyle sakınKizlar selam. Ne yaparsanız yapın, ne kadar destek olursanız olun, hatta kullanilan ilaçlara rağmen depresyonu geçmeyen biriyle başka bir sorunumuz yok deyip evlenir miydiniz? Hastalikta saglikta diye bir şey var, vicdan yapar miydiniz?
Onlar da keyiften depresyona girmiyor, bu bi hastalık ve insanlar hastalıklarını seçemezler. Bakış açınız empatiden yoksun. Umarım bir gün depresyona yakalanmazsınızNegatif olan hicbir seye evet demem demedim de. Enerji somurucu ruh emici adamlara devlet baksin hastanelerinde
Uzun süre depresyondan kalmış biri olarak cevaplıyorum, depresyondaysa ama terapi alıp gerekliyse ilaç kullanıyor, terapistinin dediklerini yerine getiriyor ve depresyondan çıkmak için çaba gösteriyorsa evet denip destek olunabilir. Ama sadece depresyondayım diye ilaç alıp başka hiçbir çaba göstermeden ortalıkta geziniyorsa boşverin. Çünkü bazıları o çukurdan adeta zevk alıyor. Sizin de ruh sağlığınız önemli.Kizlar selam. Ne yaparsanız yapın, ne kadar destek olursanız olun, hatta kullanilan ilaçlara rağmen depresyonu geçmeyen biriyle başka bir sorunumuz yok deyip evlenir miydiniz? Hastalikta saglikta diye bir şey var, vicdan yapar miydiniz?
İlaç tek başına asla çözüm değil. Terapi şart. Görev gibi yaparsa da çıkamaz depresyondan. Önce kendinin o ruh halinden kurtulmak istemesi gerek.Terapi değil ama ilaç alıyor. Onun haricinde her türlü oneriye açık. Yapıyor, ama sanki görevi yerine getirir gibi. İsteksiz sekilde. Yok, hiçbir şekilde gecmiyor. Tıp bilimi çaresiz
Komik.Onlar da keyiften depresyona girmiyor, bu bi hastalık ve insanlar hastalıklarını seçemezler. Bakış açınız empatiden yoksun. Umarım bir gün depresyona yakalanmazsınız
Neresi komik?Komik.
Ben depresyonda olsam kimsenin hayatini mahvetmem kendimle mesela. Kendimi duzeltmek icin ugrasirim. Ben boyleyken neden birine bakicilik yapayim ki? He evlendikten sonra esim sorun yasar amenna. Ama ucunu gormedigim karanlik bi tunele bile bile girmem ben. Bu mu empatisizlikNeresi komik?
Çok zorKizlar selam. Ne yaparsanız yapın, ne kadar destek olursanız olun, hatta kullanilan ilaçlara rağmen depresyonu geçmeyen biriyle başka bir sorunumuz yok deyip evlenir miydiniz? Hastalikta saglikta diye bir şey var, vicdan yapar miydiniz?
Hastalık yaşamak insanın kendisinin elinde olan bişey değil hanımefendi. Araştırmamak böyle bişey olsa gerekBen depresyonda olsam kimsenin hayatini mahvetmem kendimle mesela. Kendimi duzeltmek icin ugrasirim. Ben boyleyken neden birine bakicilik yapayim ki? He evlendikten sonra esim sorun yasar amenna. Ama ucunu gormedigim karanlik bi tunele bile bile girmem ben. Bu mu empatisizliksiz girin o koy kuyulara hanimefendi. Cok sukur ben kendi psikolojimin onemini cok iyi kavradim
Anlatmayin hanimefendi, kendi hayatinizi yasayin benim ne sandigimdan ne bildigimden haberiniz olmadan sirf yorum yapmak icin de konusmayin size tavsiyemHastalık yaşamak insanın kendisinin elinde olan bişey değil hanımefendi. Araştırmamak böyle bişey olsa gereksiz depresyonu ağlayarak nutella kaşıklamak sanıyosunuz galiba ay neyse bilgi sahibi bile değilmişsiniz kime ne anlatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?