Derdi dayak olan arkadaşlar

enişte bey teyzeme daha balayında, evliliklerinin 3. gününde yumruk atmış!
teyzem öyle yazık şaşırmış kalmış.
bi süre sonra 2. sine teşebbüs etmiş ama benim aslan teyzem durur mu? upuzun tırnaklarını geçirivermiş yüzüne. tırmalamış vurmuş morartmış!.
adam ondan sonra cesaret edemediği gibi, anneanneme gelip bak kızın bana ne yaptı diye şikayet etmiş.

sonra mı? sonra teyzem onu boşadı tabiki. :hooray:

ben lisedeki sevgilimden yolun ortasında tekme tokat dayak yemiştim..o an sok geçirdiği için insan tepki veremiyebiliyor..en azından ben verememiştim..yemiştim bı güzel dayağını!pisliğin!

ben lisedeki sevgilimden yolun ortasında tekme tokat dayak yemiştim..o an sok geçirdiği için insan tepki veremiyebiliyor..en azından ben verememiştim..yemiştim bı güzel dayağını!pisliğin!

Aman Allah'ım akannehir
Dayak atmış,birde sokak ortasında.Hayır yani ne bahaneyle yaptı bunu? Aslında bahanesi olmaz ama.. Aman sinir oldum şimdi.Angut herif

Aman Allah'ım akannehir
Dayak atmış,birde sokak ortasında.Hayır yani ne bahaneyle yaptı bunu? Aslında bahanesi olmaz ama.. Aman sinir oldum şimdi.Angut herif

ayrılmak istediğim için!!!!
hemde Göztepe'nin ortasında!
bütün esnaf koşturdu öyle alabildiler beni elinden..
ruh hastası bir insandı...

ayrılmak istediğim için!!!!
hemde Göztepe'nin ortasında!
bütün esnaf koşturdu öyle alabildiler beni elinden..
ruh hastası bir insandı...
Gerçektende öyleymiş,keşke sonra bikaç akrabanıza haber verip güzelcebi sopa attırsaydınız.Hayır bunlar ancak sopadan anlarda,cevap vermeyince yaptıkları yanına kar kalır.Sahipsiz sanırlar kadınları...
Neyse kurtulmuşsunuz artık,Allah karşılaştırmasın birdaha..

Gerçektende öyleymiş,keşke sonra bikaç akrabanıza haber verip güzelcebi sopa attırsaydınız.Hayır bunlar ancak sopadan anlarda,cevap vermeyince yaptıkları yanına kar kalır.Sahipsiz sanırlar kadınları...
Neyse kurtulmuşsunuz artık,Allah karşılaştırmasın birdaha..

dayak attirtmadim hiç ona ama çok güzel tehtidler almıştı..düşmanımın basına vermesin öyle bir manyagi!
şimdi iki apartman ötede oturmasına rağmen hiç karşılaşmıyoruz..karsilasmiyalim zaten..

Bana el kaldırıp dövecek insanı parçalarım ben hiç sakin duramam mutlaka yapıştırır yolarım bi şey yaparım yanii biliyorum kendimi :)))

Allah kötüye rastlatmasın arkadaslar,evlılık bır kumar uzun yıllar boyunca evlı olan bır teyzemıs var dıyorki,adamın hala bılemedıgım huyları cıkıyorum sasırıyorum ,tanınmıyor ınsanoglu dıyor.

bana ufacik sesini yükseltmesine kaldiramiyorum kaldiki dayak atcak beter eder kapinin önüne koyar anca gidersin yürü derim

Back
X