- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görmedi ama 2 gündür mü görmedi yani. Elinden düşmüyor telefon. Arama konusunda evet haklısınız yani ben de dedim müsait değildir belkiMesajınızı görmemiş olamaz mi acaba? ben orda takıldım çünkü bende artık her yerden mesaj geldiğinden bakmıyorum. Bir de ben hal hatır sormak için kv ye mesaj atmayı pek yapmam doğrusu. Hal hatır soracaksam ararım.
Ne kadar saçma bir cevap vermiş yahu.Hiç sormayın bende söylüyorum bunları annen bana çok ayıp etti diyorum. Bana diyor ya hayır ben neden cevap yazmadığını soracam. Sana ayıp felan yapmadı.
Aslında kavga edip de haklıyken haksız konuma düşmek istemiyorum kavga ettiğimi anlarsa kadın der görmemişim ben suçlu olurum bu sefer. Şeytan diyor kadını ara de senin derdin neNe kadar saçma bir cevap vermiş yahu.
Sorsa kaç yazar?
Sen çok pasifsin kusura bakma da.
Normal mesajdan bahsediyorsanız olabilir. Şuan baktım telefonumda 56 tane okunmamış mesaj var. Muhtemelen hepsi reklamlar, banka falan. O yüzden hala bakmıyorumGörmedi ama 2 gündür mü görmedi yani. Elinden düşmüyor telefon. Arama konusunda evet haklısınız yani ben de dedim müsait değildir belki
Ay sormayın bu zorla aratma olayı körler sağırlar birbirini ağırlara dönüyor bende sevmem. Kadın çok genç 18indr anne olmuş yani daha modern olmasını beklerim böyle ego felan şaşırttı beniNormal mesajdan bahsediyorsanız olabilir. Şuan baktım telefonumda 56 tane okunmamış mesaj var. Muhtemelen hepsi reklamlar, banka falan. O yüzden hala bakmıyorum
Arayı yumuşak tutmak istiyorsanız bi arayabilirsiniz uygun bir saatte. Kadın da seviyor madem böle şeyleri.. Ayy benim ex bir nişanlım vardı babası illa her hafta arayacak bizi derdi. İyi insandı kötülüğüne demezdi ama onlarla konuşucam diye kendime sıkıntı yapardım. ya ne gerek var bırak içimden geldiğimde arıyım işte..
Aslında ben cok imrenirim bu kaynana gelin iyi olanlara ama.benim öyle olmadı onlar beni sevmez ben onları eşim için işte görünce konusurrum. İlk zamanlar arardım bten de konu sahıbesi gibi hergun belki baktım ben gösterdiğim ilgiyi görmüyorum sonra artık vazgectım daha da aramamzmm sağolsun onlar da bana duskundurler hiç mi hiççç aramazlar.eşimi ararlar![]()
Sevgilimle aramda sorunlar vardı ama aşıldı. Kıskançlığını da bi şekilde hallediyorum yani kıskanç diye ayrılıp aşkımı bi kenara atıp gidemedim de. Ha benim derdim bana yeter zaten. Bana yapılan ayıba sessiz mi kalayım. Kadının derdi ne anlamak istiyorum sadece.eski konularına baktım. ilişkin sorunlu, sevgilin sorunlu. senin derdin sevgilimin annesi mesaj atmadı ühühühühü. daha ortada bişey yok ayrıca ne diye sevgili annesi ile içli dışlı oluyosunuz? elin anasını kendinize kaynana bellemek marifet değil.
Ayyy sizin iş çok zor valla. Allah yardımcınız olsun. Nasıl yüzünüze bakabiliyorlar hayret ettim:)) bende aynı dertten muzdarip olduğumdan görüşmeyenlere bu yüzden imreniyorum ya. Şanslısınız en azından mertler. Benimkiler tam iki yüzlü. Yolda gördü mü başlarını çevirirler. 7 yıldır bi sürü yalanla iftirayla eşimle aramızı açtılar hep. Ve bi sürü zulüm eziyet. Millete beni hiç istemediğini ama oğluna dinletemediğini söyleyen bu kadın ama eşimin yanında beni sevdiklerini ben uzak durunca üzüldüklerini söyleyip ağlayanlar yine bunlar.
Eşim de zorbalıkla görüştürüyo bizi işte. Keşke azcık mert olsalar da oğullarına da mertçe ne halt olduklarını söyleseler ve o mendebur suratlarını görmesem..
Sevgilimle aramda sorunlar vardı ama aşıldı. Kıskançlığını da bi şekilde hallediyorum yani kıskanç diye ayrılıp aşkımı bi kenara atıp gidemedim de. Ha benim derdim bana yeter zaten. Bana yapılan ayıba sessiz mi kalayım. Kadının derdi ne anlamak istiyorum sadece.
Sizce doğru olan nedir ?? Ne yapmam gerek ilişkim için kendim için ??sen kendine yapıyosun ayıbı, kadın yapmış çok mu?
Sizce doğru olan nedir ?? Ne yapmam gerek ilişkim için kendim için ??
Bunlar arsız yüzsüz modeller.. benim de hafsalam almıyo o yüzden tiksindim artık..Ayyy sizin iş çok zor valla. Allah yardımcınız olsun. Nasıl yüzünüze bakabiliyorlar hayret ettim
Merhaba kızlar 19 yaşında ankarada dört yıllık bir bölümde okuyorum. İkinci sınıfa geçtim. 1 yılı geçen aşk dolu çok güzel bir ilişkim var. Ailemle aram pek iyi değil zaman zaman bana şiddet uyguluyorlar evimizden kavga eksik olmaz hakaretler küfürler ... erkek arkadaşım da artık bu duruma dayanamıyorum onun da ailesi okulı btmeden evlenmesine izin vermez benimde . Kaçalım diyor. Maddi açıdan sokıntımız pek olmaz onun maddi durumu iyi. Herşeyin üstesinden gelebiliriz. Ben sadece ailemi üzmek istemiyorum ama bir yandan da kurtulmak artık sevdiğim adama kavuşmak istiyorum. Bana bi akıl verin
Merhaba kızlar sevgilim beni deli ediyor. Çok tembel. 2 ay önce sana altınbaşdan kolye aldım dedi nerde dedim almadım hala dükkanda dedi 2 aydır al diyorum ya alırım acelesi yok diyo 2 aydır almıyor. Herşeye üşeniyor. Sürekli uyuyor 1de uyanıyor gece 11 de uykusu geliyor. İlgisiz de. Ben ağlıyorum ağlıyorum üf sanki ne var ya diyor. Kendisinden bişey rica ediyorum yaparız ya diyip asla yapmıyor. Artık gidip dövesim geliyor. Ben ümiversiteye gidiyorum o tekrar çalışıyor sınava o konuda da bunalımda okula çağırıypum gel buluşalım diyorum okulun içinde bir kafe var. Gelmiyor benim okulum mu senin okulun diyor. Artık gidip dövesim geliyor. Ne yapayım da bu adam değişsin ya
2 seneye yakın bir ilişkim vardı. Bu ilişkiye çok emek verdim. Onun kabalıklarını anlayışsızlıklarını hep göz ardı ettim. Yine de mutluydum. Ya da öyle olduğumu sandım. Ona gelinliğimle gidiceğim günü hayal ettim. O beni git gide kısıtlamaya başladı kırmaya başladı artık nefes alamaz hale geldim ve ayrıldım. Bunu anlatabilecek kimsem yok. Arkadaşlarıma aileme bile anlatamıyorum çünkü etragımda insan bırakmadı. Bir hafta oldu biz ayrılalı. İçim de bi acı sürekli. Ona geri dönemem artık o benim acılarımın sahibi. Başka biriyle yeniden bir hayat kurma fikri canımı yakıyor seneye okulum bitiyor burdan ayrılcam. Bu ülkeden gidicem. Değer verseydi keşke. Sevseydi. Saçımı okşasaydı. Ama yapmadı. Bitti.
Ayrılmayı denedim. Yapamıyorum ben sevgilimi gerçekten çok seviyorum.sevgilin ailenden daha iyi huylu değil.
yağmurdan kaçarken doluya tutulma.
ayrıl.
yaşın küçük. daha iyi insanlara layıksın.
Ya evet işte normalde burda bana şey diyorlar neden samimi oldun felan. Ama onlar istiyor bize mesaj atsın bizi arasın bize değer versin e tamam ben yapim de yani benim de bi değerim yok muAğzınla kuş tutsan da bir bahane bulurlar sorun çıkarmaya daha gelin olmadan kv lik yapmaya başlamış, kesin çok sık aramıyorsun diye yapıyordur. Eğer mevzunun üzerine gidersen daha çok arayıp sorman için ısrarcı olacak sende kırmayayım tamam diyeceksin sonra evleneceksiniz az geliyorsunuz diye sorun çıkaracak aramalarda yetmeyecek vb...
ilk önce kendine değer ver sen ne istiyorsan öyle yap onlar dedi diye arama sen istedin diye ara unutma bu hayat senin senden değerli hiç kimse yok.benim de bi değerim yok mu
ama sevilmiyorsun.Ayrılmayı denedim. Yapamıyorum ben sevgilimi gerçekten çok seviyorum.