derdi ne ki?

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Esimden siddet ve türlü türlü seyler yasayip bosanmistim. Birbirimizi engellemistik gecen benim engelimi kaldirmis profiline de sevgilisiyle resim koymus. Biz ayrildiktan sonra ikinci sevgilisi. Belki de üc dört.. Beni ilgilendirmezde engelimi niye kaldiriyor, resimleri göreyim diye mi anlamis degilim:)

Kiskandirmak mi? peki beni kiskandirmak istemesinin sebebi ne? Aradan o kadar zaman gecmis
Klişe bir durum. Bak gör, sensiz ne kadar mutluyum diye gösterip, sizi yaralayacağını umuyor. Belli ki bir yarası var, egosunu tamir etmeye çalışıyor. Siz basın engeli, kim kimi yaralıyormuş görsün. =)) Hem madem o kadar uzun zaman geçti, numarası niye hala sizde ki?

Klişe bir durum. Bak gör, sensiz ne kadar mutluyum diye gösterip, sizi yaralayacağını umuyor. Belli ki bir yarası var, egosunu tamir etmeye çalışıyor. Siz basın engeli, kim kimi yaralıyormuş görsün. =)) Hem madem o kadar uzun zaman geçti, numarası niye hala sizde ki?
Bende engelli o zaten üc seneden beri hic engeli kaldirmadim. Ama engellenenler listesinde resmi görebiliyorum cünkü o benim engelimi kaldirmis

Bende engelli o zaten üc seneden beri hic engeli kaldirmadim. Ama engellenenler listesinde resmi görebiliyorum cünkü o benim engelimi kaldirmis
Daha önce kimseyi engellemedim, bilmiyorum nasıl oluyor ama engelledikten sonra rehberden, whatsapp'tan filan silseniz, hala görebiliyor musunuz? Göremiyorsanız, silin gitsin işte. Ne halt yerse yesin.

Ayrilirken bir karis burnu havadaydi da o yüzden su an bu durumu tam anlayamadim. Tam olarak amac nedir yani:)

Ayrilirken bir karis burnu havadaydi da o yüzden su an bu durumu tam anlayamadim. Tam olarak amac nedir yani:)
Şuan bunu önemli bir mevzuymuş gibi merak edip, üstüne kafa yoruyorsunuz ya, amacı bu işte. Bu onun ne işine yarayacak kısmını merak ediyorsanız, sadece tatmin. Ne işine yarayacak başka?

Back
X