Ayla14,Kızında bu konuda birhayli bilinçli önemli olan faliyete geçmemek olduğunu söyledi.Ben üstü kapalı hem cinslerin cinselliklerini çok iğrenç olduğunu söyledim oda bana sizinkiler iğrenç dedi.Yani anladığım amaç birliktelik değil kısımdaki sadece duygusal.
Benim o yaşta aşık olduğum çocuk vardı komşumuzun torunuda özgür diye bir çocuğa aşıktıEvet günlüğüne ana sınıfındaki sarı saçlı bir kızdan bahsetmiş onun saçlarını okşamak istediğinden ve hep onun yanında olmaktan.
Yardım almalısınızKendisi ara ara konuyu açıyor.Internetten Kadın kadına öpüşme sahnelerine bakıyor.Birde günlüğünü okudum bu durumunun ana okuldan itibaren devam ettiğini yazmış.Ve erkeklerden nefret ediyor.Birkaçkez minibüste tacize uğramış Ve ben ona nasıl davranmayın bilmiyorum.
Yardım almalısınızKendisi ara ara konuyu açıyor.Internetten Kadın kadına öpüşme sahnelerine bakıyor.Birde günlüğünü okudum bu durumunun ana okuldan itibaren devam ettiğini yazmış.Ve erkeklerden nefret ediyor.Birkaçkez minibüste tacize uğramış Ve ben ona nasıl davranmayın bilmiyorum.
Allah yardımcınız olsun. Çok zor bir durum.bir şekilde psikiyatrisite gitmeliKızım eşcinsel olduğunu düşünüyor.Ben bu konuda birhayli takıntılı oldum. Kızlara aşık oluyor.Bunu çaktırmadan öğrendim.Geçici bir durum mi bilmiyorum. Konuyi üstü kapalı benimle konuşuyor.Psikiyatriye gitmek istemiyor.Ben ne yapacağımı şaşırdım.
e haklıOda aynı şekilde konuşuyor.Size göre zamanı gelince edilebilir diyor.Benim evlilik ile yaptığım şakalar bile kızıyor.Sen evlendirme ne oldu sanki mutlu musun diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?