Derdim ağlamak...

Bir balık burcu olarak bende herseye ağlardım.en ufak biri bana sesini yükseltse,kırılsam,sinirlensem,haksızlıga uğrasam vs hemen gözyaşı akmaya başlardı.sadece zamanla insanları biraz tanıdım,kimseye tam güvenmiyorum,insanlardan beklentim daha da azaldı.böyle olunca sadece sinirden ağlama kaldı bana.tabi beslediğimiz kuş kaçınca,öteki kuş ayağını kırınca,sokakta uyuyan yaşlı adam görünce,sevdiğim bir insan yanımda ağlayinca falan benim de ağlamalarımı saymazsak gayet normalim artık 😅

Merabalar hanımlar.
Benim şöyle bir derdim var. Aşırı duygusalım göz yaşlarımı kontrol edemiyorum. En ufak bir şeyde şırıl şırıl ağlıyorum. Tutamıyorum yani kendimi. Asıl sorunda sinirlenince ağlamam. Birşeye canım sıkılınca hemen içim kaynıyor gözlerimden yaş boşanıyor konuşamıyorum ifade edemiyorum kendimi , yada ağlayarak birşeyler anlatmaya çalışıyorum. Artık bu durum çok canımı sıkıyor.Normalde epeyce sosyal , kendini ifade eden , sohbeti sevilen biriyim lakin birisine sinirlenince kırılınca yada birisi beni üzünce a diyorum ağlamaya başlıyorum.Aranızda böyle bir sorunu olupta çözüme kavuşturmuş olan vardır diye sormak istedim. Bunun tedavisi var mıdır acaba ?
ben tam olarak böyleydim
bendeki asil sorun şuydu vijdanimin sesi benden once bagiriyordu kirilsanda kirma diye gonlum sus diyordu beynim parçala behçet diyordu duygu karmaşasindan konusamayip oturup sinirimden agliyordum
vijdanimin sesini kismayi kirdiklarinda kirmam gerektigini kendime defalarca anlattiktan sonra geçti
ha kirdiktan sonra eve gelip yine sessiz sessiz ağliyorum o başka ama en azindan kendimi ezdirmemeyi öğrendim

Merabalar hanımlar.
Benim şöyle bir derdim var. Aşırı duygusalım göz yaşlarımı kontrol edemiyorum. En ufak bir şeyde şırıl şırıl ağlıyorum. Tutamıyorum yani kendimi. Asıl sorunda sinirlenince ağlamam. Birşeye canım sıkılınca hemen içim kaynıyor gözlerimden yaş boşanıyor konuşamıyorum ifade edemiyorum kendimi , yada ağlayarak birşeyler anlatmaya çalışıyorum. Artık bu durum çok canımı sıkıyor.Normalde epeyce sosyal , kendini ifade eden , sohbeti sevilen biriyim lakin birisine sinirlenince kırılınca yada birisi beni üzünce a diyorum ağlamaya başlıyorum.Aranızda böyle bir sorunu olupta çözüme kavuşturmuş olan vardır diye sormak istedim. Bunun tedavisi var mıdır acaba ?
Bende herşeye ağlayan çok duygusal birydim antidepresan iyi geldi fakat ilaç alışkanlık yapıyor psikologa gitmeni tavsiye ederim gerçekten faydası oluyor

Back
X