Aynıları bana da oldu demek ki 17-18 yaşından sonra yaylar başkalaşım sürecine giriyorEvetbağlantıyı paylaşır misin? Ben de bileyim neler oluyor bana
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynıları bana da oldu demek ki 17-18 yaşından sonra yaylar başkalaşım sürecine giriyorEvetbağlantıyı paylaşır misin? Ben de bileyim neler oluyor bana
![]()
sarılıp ağlayalım mıAğlamam çok güzel gerçekten ama brnm sıkıntı sinirlenince ağlamam konuşamamam haklılığımı dile getirememem
Ahahahh ben :)Merabalar hanımlar.
Benim şöyle bir derdim var. Aşırı duygusalım göz yaşlarımı kontrol edemiyorum. En ufak bir şeyde şırıl şırıl ağlıyorum. Tutamıyorum yani kendimi. Asıl sorunda sinirlenince ağlamam. Birşeye canım sıkılınca hemen içim kaynıyor gözlerimden yaş boşanıyor konuşamıyorum ifade edemiyorum kendimi , yada ağlayarak birşeyler anlatmaya çalışıyorum. Artık bu durum çok canımı sıkıyor.Normalde epeyce sosyal , kendini ifade eden , sohbeti sevilen biriyim lakin birisine sinirlenince kırılınca yada birisi beni üzünce a diyorum ağlamaya başlıyorum.Aranızda böyle bir sorunu olupta çözüme kavuşturmuş olan vardır diye sormak istedim. Bunun tedavisi var mıdır acaba ?
Sarılıp güçlenelim ve ağlamamayı öğrenelim bencesarılıp ağlayalım mı
aynen bende sizin gibiyim bu kadar olur
ağlamak iyi de böyle kendini savunamayınca çok zor gerçekten
13 yaşında kızımla bile tartışırken ağlıyorum ve çocuğun gözünde de güçsüz görünüyorum
küçükken malesef ezilerek kendimi savunma hakkı verilmeyerek büyüdüm onun da payı var tabi
sizin var mı böyle bir durumunuz
24 yaşındayım bekarım. Umarım dediğiniz gibi yaş aldıkça atlatırım bu durumukaç yaşındasınız evli misiniz cocugunuz var mi
yani bende ayni sizin ankattiginiz gibiydim asiri duygusal tartisma baslarken aglayan kendini tutamayan biriydim evlendim bi nebze azaldi cocuk oldu simdi cok nadir ağlarım yani demem o ki insanlar yaş aldıkça bazı evrelerden geçince ister istemez dusunceleri tavirlari verdigi tepkiler degisiyor olgunlasiyor ya da insan olaylar karsisindaki tepki oncelikleri değişiyor .. bende öyle oldu
Kesinlikle haklısınız bnmde anlatmak istediğim buyduHerkes aglamak güzel ne var bunda yazmış ama eger haksılıga ugramışsanız kuyrugu dik kendini savunan bir insan olmalısınız. Aglayınca sanki göz yaşlarının arkasına sığınan biri gibi oluyor. Ayrıca aglamayı sıradanlaştırıyor. Bencede bunu çözmeniz lazım
BaşakBu aynı ben :) burcunu merak ettim
:)Sarılıp güçlenelim ve ağlamamayı öğrenelim bence
Bilmiyorum ki ailem tarafından öyle birşey yapılmadı lakin bende ezik bir çocukluk yaşadım maddiyat yüzünden. Ondam kalma birşey olabilir mi acaba