Derdim ağlamak...

Herkes aglamak güzel ne var bunda yazmış ama eger haksılıga ugramışsanız kuyrugu dik kendini savunan bir insan olmalısınız. Aglayınca sanki göz yaşlarının arkasına sığınan biri gibi oluyor. Ayrıca aglamayı sıradanlaştırıyor. Bencede bunu çözmeniz lazım

Ağlamam çok güzel gerçekten ama brnm sıkıntı sinirlenince ağlamam konuşamamam haklılığımı dile getirememem
sarılıp ağlayalım mı:KK200:
aynen bende sizin gibiyim bu kadar olur
ağlamak iyi de böyle kendini savunamayınca çok zor gerçekten
13 yaşında kızımla bile tartışırken ağlıyorum ve çocuğun gözünde de güçsüz görünüyorum

küçükken malesef ezilerek kendimi savunma hakkı verilmeyerek büyüdüm onun da payı var tabi
sizin var mı böyle bir durumunuz

kaç yaşındasınız evli misiniz cocugunuz var mi
yani bende ayni sizin ankattiginiz gibiydim asiri duygusal tartisma baslarken aglayan kendini tutamayan biriydim evlendim bi nebze azaldi cocuk oldu simdi cok nadir ağlarım yani demem o ki insanlar yaş aldıkça bazı evrelerden geçince ister istemez dusunceleri tavirlari verdigi tepkiler degisiyor olgunlasiyor ya da insan olaylar karsisindaki tepki oncelikleri değişiyor .. bende öyle oldu

Merabalar hanımlar.
Benim şöyle bir derdim var. Aşırı duygusalım göz yaşlarımı kontrol edemiyorum. En ufak bir şeyde şırıl şırıl ağlıyorum. Tutamıyorum yani kendimi. Asıl sorunda sinirlenince ağlamam. Birşeye canım sıkılınca hemen içim kaynıyor gözlerimden yaş boşanıyor konuşamıyorum ifade edemiyorum kendimi , yada ağlayarak birşeyler anlatmaya çalışıyorum. Artık bu durum çok canımı sıkıyor.Normalde epeyce sosyal , kendini ifade eden , sohbeti sevilen biriyim lakin birisine sinirlenince kırılınca yada birisi beni üzünce a diyorum ağlamaya başlıyorum.Aranızda böyle bir sorunu olupta çözüme kavuşturmuş olan vardır diye sormak istedim. Bunun tedavisi var mıdır acaba ?
Ahahahh ben :)

sarılıp ağlayalım mı:KK200:
aynen bende sizin gibiyim bu kadar olur
ağlamak iyi de böyle kendini savunamayınca çok zor gerçekten
13 yaşında kızımla bile tartışırken ağlıyorum ve çocuğun gözünde de güçsüz görünüyorum

küçükken malesef ezilerek kendimi savunma hakkı verilmeyerek büyüdüm onun da payı var tabi
sizin var mı böyle bir durumunuz
Sarılıp güçlenelim ve ağlamamayı öğrenelim bence :KK200:
Bilmiyorum ki ailem tarafından öyle birşey yapılmadı lakin bende ezik bir çocukluk yaşadım maddiyat yüzünden. Ondam kalma birşey olabilir mi acaba

kaç yaşındasınız evli misiniz cocugunuz var mi
yani bende ayni sizin ankattiginiz gibiydim asiri duygusal tartisma baslarken aglayan kendini tutamayan biriydim evlendim bi nebze azaldi cocuk oldu simdi cok nadir ağlarım yani demem o ki insanlar yaş aldıkça bazı evrelerden geçince ister istemez dusunceleri tavirlari verdigi tepkiler degisiyor olgunlasiyor ya da insan olaylar karsisindaki tepki oncelikleri değişiyor .. bende öyle oldu
24 yaşındayım bekarım. Umarım dediğiniz gibi yaş aldıkça atlatırım bu durumu

Herkes aglamak güzel ne var bunda yazmış ama eger haksılıga ugramışsanız kuyrugu dik kendini savunan bir insan olmalısınız. Aglayınca sanki göz yaşlarının arkasına sığınan biri gibi oluyor. Ayrıca aglamayı sıradanlaştırıyor. Bencede bunu çözmeniz lazım
Kesinlikle haklısınız bnmde anlatmak istediğim buydu

Yaşınız ilerledikce aglamiyosunuz bende çok aglardim ama artik herseye aglamiyorum hatta kaynanam adimi ağlak gelin koymuş şimdi ne diyo bilmiyorum artik aglamayip laf sokmaya basladim geçiyor yani takilma

Agkanak guzeldir. Ruhunun katilasmadigini gosterir. Agla ama herkesin yaninda degil, gizli agla. Once bir sus, karsi taraf etegindeki taslari doksun. Sen sakince dinle. Sonra yavas yavas sazi eline al, kendini savun. Son sozu soyleyen ol.

Sinirlendigimde ben de agliyorum. Bu yuzden kendimi ifade edemiyorum yani adam akilli tartisamiyorum. Ozellikle isyerimdekilere karsi

aciga doruga ulasinca gozyasi gelmezmis.bende eskiden herseye aglardim simdi ne yapsamda icim yansada gozumden yaş gelmez.aglamadigim icinde daha cok aci cekerim.bu duruma bi cozum yok ama sanirim yaş aldikca kendinizi tutmayi da ogreneceksiniz

Birine sinirlenince
Dudağımı ısırır
Ellerimi yumruk yapar
Gözlerimi kısarım
Şah damarlarımın sanki sesini duyarım kulaklarım zonklar
O an karşımdakinin en can alıcı yerinden vurmaya çalışırım
Sonra alır beni bir pişmanlık
Keşke aglasamda bunları yaşamasam diyorum ben
Sözün kısası dostum ağlamak aslinda iyi olabilir

Harfi harfine aynıyız, bu konuyu sen acmasan ben acacaktım bır sure sonra ınan. Erkek arkadasım bıle drama queen diye ad taktı o derece bısey benımkı göz yaslarım kontrolum altında degıl bagımsızlıgını ılan etmıs durumdalar :halay:bir ara fena takmıstım bu huyumu nasıl duzeltebılırım dıye, cunku psikolojimi gercekten olumsuz etkılıyor ve rahatlatmak yerıne daha da strese sokuyordu. Duzeltmeye cok calıstım fakat pek yol katedemedim akısına bıraktım bende..

Bende öyleyim sinirlenince tam konuşmaya başlıyorum ses çatallaşmaya başlıyor gözlerde yaşlar birikiyor. Bir ağız tadıyla kavga edemiyorum 😅 Geçen senelerde daha fazlaydı sanırım yaş aldıkça biraz azaldığını hissettim. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben son zamanlarda azaldığını hissediyorum

Back
X