- Konu Sahibi BULUTOLSAM
olur valla burdan haberleşiriz kim nerelere gitti nasıl sürdü diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede daha iyi olur. yetkililerden rica edelimde oraya taşısın
bizim ki dizel kızlar
tam kavşak noktasında sağa sola bakıp arabayı hareket ettirecekken bbaşka araba göreyim panikl oluyorum hemen
hergün kullanmaya çalışalım kızlar. hergün olmasa bile kötü bile sürmüş olsak bi öncekinde inatla üstüne gitmemiz gerekiyo. kullanmadan öğrenemeyeceğiz. günlük tecrübelerimizide paylaşalım burdan
ben cıkıyorum kızlar
yarın görüşme üzere
hocadan yardım almak güzel ama ...bende acemiyim yaklaşık 2 ay önce araba aldık ilk direksiyon başına geçtiğimde acayip heyecan yapmıştım.babam yanımda olur genelde acayip stres yaptırıyo
boş yolda herkes sürüyo önemli olan trafikte sürmek.
bi hocadan yardım almayı düşünüyorum.
hocadan yardım almak güzel ama ...
bence ailenden güvendiğin biri ile ilçe köy yollarında git gel sadece benzin paran gider ama üstüne gezersin ve direkisyonunu ilerletirsin hocaya para verde sonra tek başına kalınca kime sorcan....
Terlik alıştırması terlikleri ayağının altına alıyorsun.... araban otomotik vites değilse gaz depriyaj. fren alıştırması vites alıştırması yapıyosun...
çümkğ hepsi el alışkanlıpğı olmalı pratik olursan heyecanlanmassın.. heycanda ne yapacağını bilmemekten oluyor...1,2,3 ,4 ,5 önemlisi de hızlı giderken direksiyon hakimiyeti... hızlı giderken en küçük hattada takla atarsın.. trafikte sadece dikkat edersin
dikkatli olmak içinde pratik olmalıı...
tabiki önemli olan trafiğe çıkmak bunun için ise birden değil yavaş yavaş yapmak...
kimsenin can güvenliğine tehlikeye atamayız..
bizler acamiyiz daha...
boş yolda sürmek yada tenha yolda araba kullanmak tamamen arabaya alışmak pratik yapmak amacındadır. çarpa çarpa öğrenmek farklı çaprmadan kullanmak mal kaybı olmadan kullanmak farklı. biz o kadar zengin değiliz kardeş...
direkisyona alışmak için en güzelei ilçelerden köylere giden yolları kullanmak valla pratik için süper yöntem....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Valla arkadaşlar bu iş trafiğe çıkmadan çözülmüyor.. Zaten şu an ki psikolojinizle fazla hız yapamassınız. Fazla hız yapmayınca da Allah korusun kaza yapsanız çok çok hasar olmaz. Diğer araçlar gerçi sizin acemi olduğunuzu hemen anlıyor. ılk başlarda arkanızdan araba gelmiyor:))) Mümkünse tek başınıza kullanın derim ben. Çalınan kornaların da sizin moralinizi bozmasına izin vermeyin. Sonuçta onlarda analarının karnında öğrenmediler. Kendinize sürekli moral verin. Bizim yapmak isteyipte yapamayacağımız şey yoktur. Birkaç ay sonra bize de yazacaksınız amannn neyi dert etmişim diye. Hepinize başarılar Rallicilerim benim:))))
süpersin canım ya. valla hız yapamıyosun acemi olunca. geçenlerde eşim dedi bak sonunda 6 la gidebiliyosun diye kendince dalga geçiyo işte.
bitanem bende inan ilk zamanlar öyleydim. herkes sollayıp sollayıp geçiyordu beni. bi sinirleniyodum ki. sonra dedim geçsinler ben daha yeniyim, garantili gidiyorum. ama şimdi gör yeri geliyor bmw' lerle aşık atmaya çalışıyorum:))) sende öyle olacaksın. kendine hep cesaret ver. bak nasıl kısa zamanda usta olacaksın.