derdim araba:((

ayy arkadaşım ben de senin gibiyim
bir ara güzel ilerlemiştim bir kaza yaptım öyle ara verdim
sonra hamileliğimin iki ayı zor gecti derken herşeyi unuttum nasıl üzülüyorum
araba kullanan bayanlara hayranım

bende hayranım canım valla.ilk direksiyona geçtim sanki arabayı ben kullanmıyorum o beni kullanıyo :1: 3. 4. seferde rahatladım biraz sonra akşamda çıkalım dedim eşime 3 kere stop ettirdim tüm şevkim kaçtı yine offfff bi öğrensem allahım içime cesaret ver lütfen

ya okullar kapansın ben inşallah yine başlayacağım yavaş yavaş öğreneceğiz inşallah
çok afedersiniz ama herkes annesinin göbişinde mi öğrenmiş.)
onlar nasıl öğrenmişse biz de öğreneceğiz
ahh panik yapmasam kasılmasam ardı gelecek de

ya okullar kapansın ben inşallah yine başlayacağım yavaş yavaş öğreneceğiz inşallah
çok afedersiniz ama herkes annesinin göbişinde mi öğrenmiş.)
onlar nasıl öğrenmişse biz de öğreneceğiz
ahh panik yapmasam kasılmasam ardı gelecek de

evet canım herşey panikten oluyo insan doğru bildiğini yalnış yapıyo. ben arabalar etrefımı sardımı tüm dikkatimi kendi arabama değil onlara veriyorum. bazen bakıyorum trafikte koca koca teyzeler kullanıyo maşallah herkes bu yollardan geçiyo heralde

bulut cuğum o zaman arkadaşlık istegigönderiyorum gelişmelerden haberdar ederiz birbirimiz
çok istiyorum araba kullanmayı

BEN DE VARIM EHLIYETIMI ALALI ÜÇ YIL OLUYO AMA nişanlım halen trafiğe cıkartmıyo ama aslaında haklı denizlili olan arkadaslar varsa bilirler 2yıla yakın alt yapı calısmaları var usta söforleer bile kullanmakta güçlük cekiyorlar onun için iyice cesaretim kırılır diye kalabalık yerlerde vermiyo ama su da bi gercek erkekler eşlerine öğretemıyo kullanmaya o yokken cıktıgımda acayip rahatım o varken olmayacak hatalar yapoyorum arabayla bir birbirimizi de gazlayalım kızlar biz de yolların tozunu attıralımkaydirigubbakcemile3

bu benim içinde sorun 1 sene olcak alalı ehliyet ayda 1 kere araba kullanma şansım oluyo trafiğe çok çıktım ama çok yoğun trafikte heyecanlanıp arabayı istop ettiriyorum ayda bi kaç kez sürdüğümde bu kalmıyo süreklilik önemli geçen sevgilime söyledim bana güldü dizel arabayı nasıl istop ettiriyon diye napim bazen düşünüyorumda erkeklerde doğuştanmı bu daha yatkınlar olumunekankayizsmile:teytey:kaydirigubbakcemile4

bu benim içinde sorun 1 sene olcak alalı ehliyet ayda 1 kere araba kullanma şansım oluyo trafiğe çok çıktım ama çok yoğun trafikte heyecanlanıp arabayı istop ettiriyorum ayda bi kaç kez sürdüğümde bu kalmıyo süreklilik önemli geçen sevgilime söyledim bana güldü dizel arabayı nasıl istop ettiriyon diye napim bazen düşünüyorumda erkeklerde doğuştanmı bu daha yatkınlar olumunekankayizsmile:teytey:kaydirigubbakcemile4

bende öyleyim işte canım heyecanlanınca stop ettiriyorum. eşimde sanki yapamadığın şey niye böyle yapıyosun diyo. napıyım acele hareket edeyim derken ayağımı hızlı kaldırıyorum laelaelaelaelae

işte aslında ben gene iyiym bide bizimki tüplü bide debrıyajı hemen kavramıyoo halde gene istop ettirme sorunum yok sadece pratık eksıklıgım var ve sinir oluyorm yaa araba kapının önünde duruyo ben dolmusa binip gidiyorum:oklava:

bende öyleyim işte canım heyecanlanınca stop ettiriyorum. eşimde sanki yapamadığın şey niye böyle yapıyosun diyo. napıyım acele hareket edeyim derken ayağımı hızlı kaldırıyorum laelaelaelaelae

evet aynısı bende heyecanlanınca ayağımı hızlı çekiyorum ve stop of of vereliniortak

Back
X