derdim beni aştı artık..

tumeosay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
42
0
36
İstanbul
bu siteyi bir arkadaşım önerdi. artık çaren kalmadı ne yapacağımı bilemedim o yüzden buraya yazmaya karar verdim. Birini çok sevdim 6 ay kadar çıktık sonra beni terketti normal bi ayrılık olmadı çok üzüldüm yıprandım toparlanmadım aradan 2 yıl geçti ve hala düşünüyorum onu ne yapacağımı hiç bilmiyorum deliriyorum artık sinirlerim bozuldu unutup hayatıma devam etmek istiyorum çabalıyorumda olmuyo ne yapmam gerekir lütfen bi akıl verin??

aşk acısı çekmek güzeldir ileride gülümseyerek hatırlarsın...
senin çaren de tabiki yeniden aşık olmak

bu siteyi bir arkadaşım önerdi. artık çaren kalmadı ne yapacağımı bilemedim o yüzden buraya yazmaya karar verdim. Birini çok sevdim 6 ay kadar çıktık sonra beni terketti normal bi ayrılık olmadı çok üzüldüm yıprandım toparlanmadım aradan 2 yıl geçti ve hala düşünüyorum onu ne yapacağımı hiç bilmiyorum deliriyorum artık sinirlerim bozuldu unutup hayatıma devam etmek istiyorum çabalıyorumda olmuyo ne yapmam gerekir lütfen bi akıl verin??

cnm aynı şeyleri yaşamış biri olarak şunu sölim sana...çivi çiviyi sökermişş...hayatına başka bi insan almadan unutman zor olur...yıpranırsın...böle çok aşık olup ölüp bitmen önemi değil...hoşuna giden en azından mesajlaşabileceğin biri olsa bile senin yaralarını sarar...emin ol...;)
uyguladım gerçekten etkili oluyo yakın arkımda uyguladı gayet etkili oldu ama bnm eşşek kafam tekrar geri döndüm...onu yapmicaksın tamamen çıkarcaksın hayatından...çokkk geç anlıyosun ama iş işten geçiyo...hiç hayatını heba etme bu yılların geri gelmez...pişmanlığın kalır geriye...biriyle olmadı mı olmuyor... ;) artık geçmişi geçmişte bırak ve yeni bi başlangıç yap... ;)

EX'DE NEXT OLMAZ canım

cevap verdiğiniz için teşekkürler...yeni birini almaya çalıştım ama sonu hep hüsran oldu :( bide eski sevgilimi daha çok hatırladım daha mutsuz oldum yani çivi çiviyi sökmedi bende yalnızlığı seçtim ama öylede olmadı her yöntemi denedim ama sonuç alamadım psikoloğa gittim başka şeylerle uğraştım yine başaramadım herkes zaman diyo ama yeterince zaman geçti ne yapacağımı hiç bilmiyorum çok mutsuzum :((

bak zamanla birileri olcak hayatında çünkü şu anda kıyaslama yaparsın .. Mutluluk seninde hakkın onun hep sana yaptığı olumsuzlukları düşün.. sevseydi gitmezdi ayrılmazdı.. Önemli olan sensin. Hiçbirşey senden daha değerli olamaz. Yeni insanlar sok hayatına ne biliyim tarzını değiştir. Gez eğlen akadaşlarınla bol bol vakit geçir. Kendini oyalayacak birşeyler bul. Ve şunu unutma aşk beklemeden gelir.

canım bende benzer olayları yaşadığımı düşünüyorum.başımdan zamanında kötü bir olay geçti.bir müddet kabuğuma çekildim.sonra tesaddüf eseri biriyle tanıştım -bizde 6-7 ay kadar çıktık ve aynen sizin gibi 2-3 yıl oldu ayrılalı.

unutamıyorsan.git konuş.unutamadığını söyle.mektup yazen azından içinde kalmaz.biz barışmadık ama ne söylemek istiyorsam yazmıştım.sevdiğimide , kızdığımıda,üzüldüğümüde vs vs vs ama her şeyi yazmıştım.şimdi diyorum ki çok iyi yapmışım.

arada geçen zamanda küzenimin çok yakın bir arkadaşından hoşlandım.o da birini arıyordu ama hala hayatında biri vardı.bu yüzden yaklaşmadım.yalnız ondan hoşlanmamyıda bırakamadım.hatta aşık oldum ona.karşılaştığımızda da baktım anlasın diye.sanırım anladı da ama görüşmüyoruz.arada eski sevgilimi anımsıyordum.acaba şöyle yapsam olur muydu diyede düşünüyordum.

geçenlerde 2 yıl önceki sevgilimin evlendiğini duydum.

bence bunuda bir düşün.belki bu sefer daha olgun bir şekilde başlarsınız.

Back
X