Derdim benim düşünce yapım mı sıkıntılı bunu anlamak o yüzden yorumlarınıza ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes parasını istediği şekilde harcar tabi. Bir dönem ben de kıyafet ayakkabı çanta vs çok alıyordum. Sonra bunun da bir tür bağımlılık olduğunu keşfettim ve artık ihtiyacım olanı alıyorum. Aslında gardrobumu tamamlamıştım, tekrar kıyafet almayacaktım ama doğum kilolarımı henüz veremedim, kıyafetler denk gelmeyince mecbur alıyorum.
Neyse de kamuda da parfüm şişeli ayakkabı giyilmez, yazılı olmayan bir kuraldır memurun kıyafeti. Bar club vs olabilir.
Bir de gerçek zenginlik sessiz ve renksiz olurmuş. Bu kadar şıkır şıkırlık basit gösteriyor genelde.

Son düzenleme:
Markaları anladım mı emin değilim. Ama marka dediğiniz vakko, calvin klein falan mı? E bunlar lüks değil ki arkadaşım, günlük kullanılan şeyler. Vakko sevmiyorum, çok logolu ama o ayarda çantaları günlük kullanıyorum ben. Bunlar orta segment, ulaşılabilir ürünler zaten. Bunların mesele olabilmesi için benimkinden bile daha düşük ekonomik seviyede bir iş ortamında olmanız lazım ki çok mümkün olduğunu sanmıyorum memursanız.

Bence de sorun iletişimde.

hali hazırda sizi sevmiyorlardır. o yüzden dikkat çeken bir şıklığınız varsa da iyice gıcık oluyorlardır. sadece bir kişiden bahsetmiyorsunuz. hadi biri kıskanıyor ve özgüven problemi var diyelim. diğerlerinin ne sorunu olabilir sizin güzelliğinizle. herkes mi sizi kıskanıyor? belli ki sizi sevmiyorlar ve batıyorsunuz.

Ben size hak veriyorum. Benim bazi çalıştığım ortamlar çok rahattı, yaşıtım kafa dengim çoktu, samimi ortamımız oldu. Bazi yerde daha ağır bir ortam vardı, birlikte takılan eğlenen çoktu ama ben sadece iş arkadaşlığı kadarını tercih ettim. Sizin ortaminizi ve yaptığınız işi bilemem ama hem kamu dediniz diye hem de tarzınızdan biraz daha resmiyete müsait bir ortam oldugu belli. Atıyorum anaokulu öğretmeni olsam gun içinde hoş beş, arkadaşlık çok hoşuma gider ama kamuda masabasi mühendislik muhasebe olur iş arasi birkaç çay kahve dışında cok imkan da olmaz gerek de yok.
Neyse, ben konuya yorumumu yapayım muhtemelen giydiğiniz seyler şık ve özenlidir ama ortamin giyim koduna biraz fazladır. Beraberinde şuh birkaç şey, kalıp gibi saç maşası, belki çok ince kaş, belki ağır parfüm, fazla topuk sesi gibi aslında küçük ama ortama fazla gelen şeyleriniz vardır. Mutlaka güzel seyler almışsınızdır ama ortam düz kamu kurumu olunca taşımıyordur. Aslinda ben bunun cok temel bir oturmayı kalkmayı, dogru yerde dogru giyinmeyi bilme konusu olduğunu düşünüyorum. Ben cok mutluyum, ben buyum, boyle giymeye devam edeceğim diyorsanız sonuna kadar haklısınız. Ama yorumlara göre kendimi daha rahat hissedecek şekilde değişiklik yapacağım diyorsanız giyim kodlarına dikkat ederek değişiklik yapın derim. Ben coook açık, rahat giyinen biriyim ama iş yerim kaldırmadığı durumda giymedim. Bazı yer de kaldiriyordu yani hepimizin bi karis şortla gittiği iş de oldu. Bi arkadaş vardi sizin gibi cok ozenli ve pahalı seyler giyerdi. Derli topluydu da aslında ama ortam bence müsait değildi. Monşer diye dalga geçiyorlardı arkasından

Ck değil.v olan da monogram olanlarından değil yani marka baskısı yok.yani memurum zaten aldığım maaş belli.her gun lüks çanta takmıyorum.mesele lüks çanta da değil.business giyinmeyi sevmek.bunun garip karşılandığını düşünmem.konu çanya değil.

Ya dekolte değil.mesela stilettonun topugunda parfüm şişesi var gibi
Bu bi markanın simgesi falan mı? Stiletto kültürüm hiç yok, hiç denk geldiğim bir model değil merak ettim. Stiletto şeklinde parfüm şişesi biliyorum ama parfüm şişeli stiletto bilmiyorum

Bakın ben insanlar haset demedim.benim acaba bu yasta onem vermem mi abes geliyor diye sordum
Yaşınız öyle ileri bir yaş değil ki. Niye insanlar bunun için tepki versin. Üstelik botox, bakım vs şeyler orta yaşa yakın yapılıyor zaten genelde. Bunu garipseyeceklerini sanmam

Parfüm şişeli Stiletto pek business olmuyor sanki ama yine de siz bilirsiniz

Ya ustum sade oluyor o mesela sadece pantolonun paçası açılörsa otururken görunebilir.göze sokmuyorum yani.clublık ayaklabı değ il.örnek verdim sadece.

Bu bi markanın simgesi falan mı? Stiletto kültürüm hiç yok, hiç denk geldiğim bir model değil merak ettim. Stiletto şeklinde parfüm şişesi biliyorum ama parfüm şişeli stiletto bilmiyorum
Ya aynen ne giydiğimi yazmadım örnek verdim.

Parfüm şişeli stiletto ile business giyim ???

biliyor musunuz bu problemi ben de yaşıyorum ama benim yaşamamın sebebi benim evden beraber çıktığım küçük bir çocuğum var. Çoğu zaman kendime vakit ayıramıyorum. Saçımı yapıp güneş kremimi sürüp çıkıyorum. Ne zaman topuklu giysem makyaj yapsam arkadaşlar tarafından çok dikkat çeker. Ama onlar kıskanarak değil de gayet destekleyici tavırla söylüyorlar. Yani dikkat çekmenizin sebebi öncesinden öyle olmamanız. İçinizden geliyorsa her gün öyle giyinin alışırlar

Bakın ben de çok açık giyinirim dışarıda.ki arkadaslarım da kızarama iş yerinde giymem.konu sadece iş de değildi aslında buralara geldikderli toplj giyiniyorum ama bi star parçam oluyo

Yok hic alakası yok.eskiden beri özenliyim

Ben beni kıskandıklarını düşünsem konu açmazdım.anlamak için açtım

Sorun o degil bence.
Sorun samimi olmak istemediginiz insanlarin soylediklerini takinti yapmaniz. Ayyy acaba beni bidid bidi bidi mi goruyorlar oyle mi dusunuyorlar diye overthink kralicesi olmussunuz. İs ortaminda herkesin dedikodusu yapilir standardin disindakilerin daha cok yapilir. Madem bir samimiyetiniz yok takmayin olsun bitsin. Memurlar kanunu kiyafet yonetmeligi sinirlari icinde de istedignizi giyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…