Ben kıskandıklarını düşündüğümden açmadım aslında.boş beles mi duruyorum acaba diyeCatlayip patliyorlardir kanka, ondan ciddiyim baska niye olacak. Guzel giyinmeye ya hevesleri yoktur, ya enerjileri yoktur, her gun stiletto giymek ciddi azim ve bacak kasi ister
Takıntı yapmadım.rahatsız edici.yani yazamıyorum her şeyiSorun o degil bence.
Sorun samimi olmak istemediginiz insanlarin soylediklerini takinti yapmaniz. Ayyy acaba beni bidid bidi bidi mi goruyorlar oyle mi dusunuyorlar diye overthink kralicesi olmussunuz. İs ortaminda herkesin dedikodusu yapilir standardin disindakilerin daha cok yapilir. Madem bir samimiyetiniz yok takmayin olsun bitsin. Memurlar kanunu kiyafet yonetmeligi sinirlari icinde de istedignizi giyin.
Bizim kurumda da cok abarti giyinip suslenmeyi seven bir kiz vardi. Once evlendi sonra ikiz bebekleri oldu. Artik o da paspalCatlayip patliyorlardir kanka, ondan ciddiyim baska niye olacak. Guzel giyinmeye ya hevesleri yoktur, ya enerjileri yoktur, her gun stiletto giymek ciddi azim ve bacak kasi ister
Size açık demedim ben açık giyinirim dedim. Açıkçası sizin ne giydiğiniz su an gözümde cok net canlanıyor zaten. O tarz kıyafetleri amerikada büyük bir hukuk firmasında, ilaç mümessilliği firmasında, londrada bir finans firmasında falan giyseniz vuhu olacakken burada fazla duruyor.Bakın ben de çok açık giyinirim dışarıda.ki arkadaslarım da kızarama iş yerinde giymem.konu sadece iş de değildi aslında buralara geldik derli toplj giyiniyorum ama bi star parçam oluyo
Bende isterdim tabi londrada bir hukuk firmasında salınayım da olmadı beSize açık demedim ben açık giyinirim dedim. Açıkçası sizin ne giydiğiniz su an gözümde cok net canlanıyor zaten. O tarz kıyafetleri amerikada büyük bir hukuk firmasında, ilaç mümessilliği firmasında, londrada bir finans firmasında falan giyseniz vuhu olacakken burada fazla duruyor.
Şirkette yüzümüze bakmayan ama parfüm şişesi topuklu stiletto giyen iş arkadaşım olsa öğle yemeğimizde masanın konusu olurdu. Kıskanmaktan değil ama, ayarsızlıktan. Ki ben özel şirketteydim. Kamuda daha da garip durur bu tip giyim.Ya dekolte değil.mesela stilettonun topugunda parfüm şişesi var gibi
bunu geçen gün konuştuk. öğlen oturuyoruz bi baktık hepimiz sneaker giymişiz. tesadüf değil elbette. özellikle pandemiden sonra böyle bişey gelişti. aynı ekip haftasonu düğüne gittik hepimiz stilettoyla , ağla zırla döndük. tabii ki tercih meselesi ben artık topuklu giymem. belki özel sektörde olsam mecburen giyerdim. ama kamuda böyle bir mecburiyetimde yok. siz de bu ortamda düğüne gider gibi giyiniyorsanız, bir de çekici havanız varsa dikkat çekersiniz. bulunduğum kurumda bir hanım var file çorapla kolej eteği topuklu giymişti geçen kış. herkes onu konuştu. belki size şık ve normal gelen kıyafetler öyle değildir ? ya da yaşınıza göre değildir neticede 40 yaşındasınız artık.kamudayım
Güzel.ama is kıyafetini dışarıda giyemezsiniz.o is için.o yüzden orafa giymek istiyorumGardrobunuzu merak ettim
Sirketye yûzüne bakmadığımı nereden çıkardınızŞirkette yüzümüze bakmayan ama parfüm şişesi topuklu stiletto giyen iş arkadaşım olsa öğle yemeğimizde masanın konusu olurdu. Kıskanmaktan değil ama, ayarsızlıktan. Ki ben özel şirketteydim. Kamuda daha da garip durur bu tip giyim.
Bir iş arkadaşım da üzerinde garip duran ama kendince çok şık olan etekler giyer, altına 14 cm stiletto giyer, dizlerini büke büke yürürdü. En sonunda samimi olan birkaç kişi kenara çektik söyledik çünkü iyi kızdı ama kendini komik duruma düşürüyordu. Biraz düşününce bize hak verdi, sonrasında da gayet normal giyinmeye başladı.
Çok güzel, çok şık giyiniyor olabilirsiniz ama bu kendinizcedir. Benim mesela çok sevdiğim bir etek-crop takımım var. Arkadaşlarım yüzüme yüzüme dalga geçiyor, umursamıyorum çünkü ben seviyorum. Ama çok şık olduğunu iddia etmiyorum.
Ben 39 yaşindayım ama 168 boy 54 kilo sarışın güzel bi kadınım açıkçası.Herkes beni kıskanıyor mantığıyla yazmıyorum lutfen o doğrultuda okumayın.
Benim sorunum istediğimi giyememek.Yani arkadaslarımla buluşsam ters ters bakıyorlar niye bu kadar süslendin diyeişe gitsem hakikaten laf sokuluyor.Kendini gösterme falan diye yani işe stiletto ya da topuklu giyip bir pantolon bir gömlek giymenin nesi garip mesela.Kendileri de giyiyorlar ama ben giyince resmen bakıslara maruz kalıyorum.
Yani yerine göre giyindiğimi duşunuyorum.ve giyinmeyi çok seviyorum.gençken de giyerdim ise bir ara verdim.ama döndüğümde garip karsılanır oldu bu durum.acaba diyorum yaşımla mı alakalı?bu yaşta giyinmem kendini göstermek için yapiyor gibi mi algılaniyor.
Edit:ben bu sorunu baska yasayan var mı diye merak etmistim.ama sanırım yok ve bana öyle geliyor demek ki.olabilir.tesekkür ederim.zaten bunu anlayayım diye açtım konuyu.
Kıyafetleriniz modelleri, kumaş yapıları vb nedeniyle iş yerine uygun olmayabilir. Siz ayrı ayrı çok beğenerek almışsınızdır kıyafetlerinizi ancak bir araya gelince kıyafetiniz abiye giyime yakın esintiler taşıyordur belki.Makyajım sadece rimel ve hafif bir allık,gloss.kıyafet de marka vermek doğru olmaz belki ama iddialı parçalar seviyorum
O takımın dili olsa beni giyme derdiŞirkette yüzümüze bakmayan ama parfüm şişesi topuklu stiletto giyen iş arkadaşım olsa öğle yemeğimizde masanın konusu olurdu. Kıskanmaktan değil ama, ayarsızlıktan. Ki ben özel şirketteydim. Kamuda daha da garip durur bu tip giyim.
Bir iş arkadaşım da üzerinde garip duran ama kendince çok şık olan etekler giyer, altına 14 cm stiletto giyer, dizlerini büke büke yürürdü. En sonunda samimi olan birkaç kişi kenara çektik söyledik çünkü iyi kızdı ama kendini komik duruma düşürüyordu. Biraz düşününce bize hak verdi, sonrasında da gayet normal giyinmeye başladı.
Çok güzel, çok şık giyiniyor olabilirsiniz ama bu kendinizcedir. Benim mesela çok sevdiğim bir etek-crop takımım var. Arkadaşlarım yüzüme yüzüme dalga geçiyor, umursamıyorum çünkü ben seviyorum. Ama çok şık olduğunu iddia etmiyorum.
Asık suratlısınız demedim. İş dışında kimseyle muhatap olmadığınızı siz söylediniz, bu da iş dışında kimsenin yüzüne bakmamak demek zaten.Sirketye yûzüne bakmadığımı nereden çıkardınızben gayet gûleryüzle herkesle konuşuyorum.iş yapıyoruz neticede.sadece dışarıda gorüsmüyorum çok işten çalıp muhabbetveymiyorum,özelimi anlatmıyorum
Gayet de seviyorum valla. Hatta yarın akşam çıkarken giyeyim, iyi hatırlattınO takımın dili olsa beni giyme derdi
gereksiz mi derken ? para sizim ister dyson alırsınız ister her sezon dolap dizersiniz isterseniz alır yakarsınız. iş yerinizdeki kişilerin sizin para harcama şeklinize neden yorum yapma hakkı var ki ? ben ayakkabı severim mesela , bir kalitenin altına düşmem sıkça da alırım zaafım. biri de ya sen nasıl bi insansın bir sürü ayakkabın var seni kıskanıyoruz/ dışlıyoruz/ sevmiyoruz/ demedi.Bakın ben özellikle kıskanma modunu geçtim.bu modda değilim.acaba gereksiz mi bulunuyor bu harcamalar.çünkü iste dyson supürge vs bunlar konuşuluyor genellikle.yani para harcama alanlarımız farklı.
Ya şu an zaten maskulen şeyler var daha çok.kısa topuklu kitten topuk falam giyiyorum hep stileto değil.ve gerçekten sadeyim.sadece bir parçam göze çarpar.ama o da oturunca gorünür ya da işte ceketi çıkarırsam vsbunu geçen gün konuştuk. öğlen oturuyoruz bi baktık hepimiz sneaker giymişiz. tesadüf değil elbette. özellikle pandemiden sonra böyle bişey gelişti. aynı ekip haftasonu düğüne gittik hepimiz stilettoyla , ağla zırla döndük. tabii ki tercih meselesi ben artık topuklu giymem. belki özel sektörde olsam mecburen giyerdim. ama kamuda böyle bir mecburiyetimde yok. siz de bu ortamda düğüne gider gibi giyiniyorsanız, bir de çekici havanız varsa dikkat çekersiniz. bulunduğum kurumda bir hanım var file çorapla kolej eteği topuklu giymişti geçen kış. herkes onu konuştu. belki size şık ve normal gelen kıyafetler öyle değildir ? ya da yaşınıza göre değildir neticede 40 yaşındasınız artık.
Ya beni dışlamıyolar stiletto giyiyorum diye.bakıyolargereksiz mi derken ? para sizim ister dyson alırsınız ister her sezon dolap dizersiniz isterseniz alır yakarsınız. iş yerinizdeki kişilerin sizin para harcama şeklinize neden yorum yapma hakkı var ki ? ben ayakkabı severim mesela , bir kalitenin altına düşmem sıkça da alırım zaafım. biri de ya sen nasıl bi insansın bir sürü ayakkabın var seni kıskanıyoruz/ dışlıyoruz/ sevmiyoruz/ demedi.
Ay çıldırıcamAsık suratlısınız demedim. İş dışında kimseyle muhatap olmadığınızı siz söylediniz, bu da iş dışında kimsenin yüzüne bakmamak demek zaten.
Düşündüm benim iş dışında giyilemeyecek kıyafet diye bir şey yokmuş beynimde. Kumaş pantolon-ceket takımlar, kalem etekler, elbiseler, stilettolar vs. pek çok ortamda giyilir. İşte giyilip başka yerde giyilmeyen bir şey düşününce sadece scrubs geliyor aklıma.Güzel.ama is kıyafetini dışarıda giyemezsiniz.o is için.o yüzden orafa giymek istiyorum
Ben kıskandıklarını düşündüğümden açmadım aslında.boş beles mi duruyorum acaba diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?