Derdim bir degil ki

Cok Tsk ederm.Sanırım Sorun şu insanlar zor günlerde yardım edince bunu görevinmiş devamlı yapmak zorundaymıssın gibi kabul ediyorlar halbuki kendi evlatların ilgilenmediki damat devamlı ilgilensin.Bazen kendim icinde bunu söylüyorum fazla özverili olmak ilgili olmak iyi degil mi acaba diyorum cünkü devamlı ilgi beklenio olaki kendi hayatına baktın yada ilgilenemedin hemen tü kaka oluyo

diğer kardeşlerini görmüyor. el oğlu sonuçta sıkılmış olabilir iş yerinde sorunu olabilir bunalmış olabilir
Aslında bunu dedim kendi evlatların bile ilgilenmediyse el oglundan cok sey beklenmez kaldı ki damadın sana 3 ay baktı evini açtı yapması gereken ne varsa yaptı .. Sürekli ilgilenince sanırım bunu görevi zorundaymıs gibi algılanıyo

Anlıyorum ne demek istediğinizi bende anneme dedim zaten bak bu adam yani eşim elinden ne geliyorsa yaptı evlatlarının yapmadığını yaptı şimdi böyle konusman haksızlık olur ona dedm

Açıkcası kardeslerimde ve onların eşleride 3 ay boyunca keyfi kalmasına izin vermez ilgilenmezlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…