- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
- Konu Sahibi Durummleyla
-
Kesinlikle anlıyorum benimde babamdı cok acı sırf annem için acımı bile yasayamadım ağlaya ağlaya yemek yaptım iş yaptım evine önüne yemekler serdim o halimleÖncelikle evdeki eşyaları değiştirin. Ancak yalnız kalmak ona zor gelecektir ilk zamanlar. Yavaş yavaş alıştırın, kırmadan, incitmeden...
Kolay değil insanın hayat arkadaşını kaybetmesi. Onu da anlayın
Bu şekilde de daha çok sorun çıkacak gibi. Ne kadar sizde kalacak? Eşinize de hak verdim. Anneler de anlayışsız oluyor. Sonradan ikisinin arasında kalıp yıpranan siz olacaksınız gibi.Evde yalnız kalmak istemiyor sanırım birde evin her yerinde anısı var babanın diyor
Bence etrafta gördüğüm kadarıyla eşiniz saygılı ve iyi davranmışEvet bi kere dedi artık evden biri gibi oldu annen diye güldük
Aynen şu lafı dedim diger kardeslerimden fazla ilgilendi hatta gece bile uyanıp baktı sana evladından yakın oldu sana haksızlık yapma dedm..Ama sanki adamın devamlı anneme bakma mecburiyeti varmış gibi davranıyoAnnenin eşinle ilgili en ufak olumsuzbir cümle kurmasına müsaade etme. Ne yüzüne ne de arkasından.
Annene bundan sonrası için planını sorabilirsin. Evde kalamam derse de arada ben gelirim arada sen gelirsin yakınız zaten de.
Ben aynı evde yasamayı doğru bulmuyorum. Herkesin bir Hayatı var sonucta ev ev üstüne olmaz.
Yok inanın kardeslerim cagırmıyo dogru düzgün artı annemde gidip birazda orda kalıyım demiyor hep bizimle olsun istiyo ve hepte ilgi bekliyoKardeşlerinizden birileri erkek ve evliyse veya sizden biraz daha fazla sevip kayirdigi bir evladi varsa ,anneniz sanırım acısını kalbine gömmüş benle asıl onlar ilgilenmeli diye aklından geçiriyor olabilir ve ben oraya gidicem demek yerine arıza çıkartıp kocası beni istemedi hem o el diye günah keçisi yapıp ortada kaldım ayaklarına yatacak oğlu da gelip almaya mecbur kalacak , ay bu anneler niye hep böyle
Eşim işten gelip yemek yeyip yatıyo bazen yorgun oluyo niye hemen yattı burda oturmadı diyo mesela..Ya zaten adam annem iyileşene kadar gece bile anneme yemek verdi baktı ilgilendi..Bende babamın acısından gece bi uyuyup bir kalkıyodum adam hem bana hem anneme baktı ama 3 bucuk ay oldu yoruldu belki bilmiyorumbeklediği ilgi ne tam olarak annenizin ? anladığım kadarıyla çayı çorbasını getirsin, sürekli onunla oturup muhabbet etsin gibi bir beklentisi var damadından ?
Aynen şu lafı dedim diger kardeslerimden fazla ilgilendi hatta gece bile uyanıp baktı sana evladından yakın oldu sana haksızlık yapma dedm..Ama sanki adamın devamlı anneme bakma mecburiyeti varmış gibi davranıyo
İlk zamanlar iyileşince giderim eve diyordu sonra iyileşti ha bu hafta ha diger hafta diye diye 3 bucuk ay olduBu şekilde de daha çok sorun çıkacak gibi. Ne kadar sizde kalacak? Eşinize de hak verdim. Anneler de anlayışsız oluyor. Sonradan ikisinin arasında kalıp yıpranan siz olacaksınız gibi.
Eşim işten gelip yemek yeyip yatıyo bazen yorgun oluyo niye hemen yattı burda oturmadı diyo mesela..Ya zaten adam annem iyileşene kadar gece bile anneme yemek verdi baktı ilgilendi..Bende babamın acısından gece bi uyuyup bir kalkıyodum adam hem bana hem anneme baktı ama 3 bucuk ay oldu yoruldu belki bilmiyorum
Acıkcaskusura bakmayın ama anneniz kabahatli. kendi çocukları istemezken damadından ilgi ve sevgi örmüş. hatta yine kusura bakmayın ama bu ettiği laf nankörlük resmen.
Bende dedm haksızlık ediyosun sürekli kim kimle ilgilenir mecburiyeti yok sonucta dedm ama annem istiyoki sürekli ilgi alaka göstersin e eşimde insan sonucta..Bazen düşünüyorum eşimin yerinde olsam ben bile bu kadar ilgilenemezdm kaynvalidemle diyormkusura bakmayın ama anneniz kabahatli. kendi çocukları istemezken damadından ilgi ve sevgi görmüş. hatta yine kusura bakmayın ama bu ettiği laf nankörlük resmen.
Annem hiç çalısmadı hatta babam hem işte hemde evde anneme yardım ederdi annem rahatına düşkündüranormal birşey yok ki eşinizin yaptığında. sonuçta adam çalışıyor. hani tüm gün laylay gezen eğlenen biri olurdu annenize yüz vermez haklı derim. anneniz hayatı boyunca çalıştı mı acaba, yorulmak nedir bilmiyorsa anlamıyor olabilir
Acıkcas
Bende dedm haksızlık ediyosun sürekli kim kimle ilgilenir mecburiyeti yok sonucta dedm ama annem istiyoki sürekli ilgi alaka göstersin e eşimde insan sonucta..Bazen düşünüyorum eşimin yerinde olsam ben bile bu kadar ilgilenemezdm kaynvalidemle diyorm
Annem hiç çalısmadı hatta babam hem işte hemde evde anneme yardım ederdi annem rahatına düşkündür
Beğenmiyorsa o zaman biraz da kardeşlerinizin kocalarının karakter analizini yapsın.Annemde basladı artık eskisi gibi benle ilgilenmiyo evin içinde beni istemiyor mu demeye halbuki 3 ay boyunca aynı evde yemegini bile önüne koydu kocam..Annemde basladı bugün sinirlenmeye insanlar göründügü gibi degilmiş iç yüzünü anladım ben senin kocanın deyip saydırmaya
Yalnız konunun başından beri hep bir vurgunuz var anneme ben baktım onun yüzünden acımı yaşamadım ben şunu yaptım ben bunu yaptım bla bla....Kesinlikle anlıyorum benimde babamdı cok acı sırf annem için acımı bile yasayamadım ağlaya ağlaya yemek yaptım iş yaptım evine önüne yemekler serdim o halimle
Yakın olunca bir ev gibi hissediyor demek ki.Yok inanın kardeslerim cagırmıyo dogru düzgün artı annemde gidip birazda orda kalıyım demiyor hep bizimle olsun istiyo ve hepte ilgi bekliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?