Derdim bitmiyor gerçekten 😥

Yusmer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
1.802
830
123
Buraya yazmak bana ıyı geliyor farklı dusunceler, elestırıler bana yardımcı oluyo.. Şimdi sıze hemen anlatıyorum, bızım 50 binlik civarında bı arabamız var. Uzerıne de kredı cektık yukseltmek ıcın. Neyse eşim arkadasında bı araba gormus vee almak ıstemıs 100 000 arabada, bana soyledı guzel al dedım neyse, cocuk bunu sıkıstırdı daha bız arabaya baktırmadan, babamın odemesı var acıl para lazım diye sureklı sıkıstırdı, esımde kesın aldım gözüyle baktı, expere sokmadan verme dedım bana kızdı karısma dedı, bu 55 000 para verdi, sonra expere soktuk ve arabada bıseler cıktı vazgectık almaktan, tabı bu 55 000 i cocugun babasına gonderdı.. 1 ay oldu biz paramızı alamıyoruz evımızde huzur adına bıse kalmadı.. Ne dersınız ben haklı degıl mıyım buna kızmakta

Sonra dedi arabayı tamıre goturur musun satacam ben calısıyorum, satıp paranı vercem, esımde satılsın dıye goturdu yaptırdılar, dedı alıcı buldum ben calısıyorum sen gıt expere sokun yıne esım gıttı bunada, sonra araba satıldı neymıs arabayı alan tasıt kredısı cekmıs araba kımın uzerıneyse ona yatıyomus, babasına yatmıs oda vermıyomus para yok demıs cıldırıyorum

Eşinize kızıp huzur bozmaya gerek yok hukuki olarak halledin
Olmuş şuan birbirinize destek olun

Canım haklısın kızmakta ama olanla ölene maalesef çare yok eminim eşinde pişman olmuştur bence destek ol sen ona umarım alırsınız paranızı en kısa zamanda
Ama canım elımde degıl, boyle bı hatayı göz gore gore yaptı ınsan arabaya baktırmadan para verırmı, ben o borcu 3 yıl odeyecegım, lojmanda eskı evde oturuyorum bunun ıcın mı

Can sıkıcı bir durum haklısınız ama haklı veya haksız olmak paranızı geri getirmiyor. Zaten eşiniz de çoktan pişmandır. Hukuki yollardan halletmeye çalışın ve eşinizle aranızı bunun için bozmayın.

Burda en önemli konu paranın gönderim şekli , parayı bankadan göndersiyse açıklamaya ne yazdı, eğer araç bedeli diye yazdıysa , parayı babadan geri almanız mümkün , bence hemen tanıdığınız bir avukata gidin , elinizdeki dekontla birlikte, hatta arada yapılan msj yazışmalar bile delil olarak kullanılabilir. Çok geçmiş olsun , böyle para kaptıran çok fazla , önümüze davası çok geliyor.

O kadarını bılmıyorum banka hesabından gonderdık acıklamaya ne yazdı bilmiyorum zaten aramız bozuk baya, sormak da istemiyorum

Evet arabayı gostermeden verme dedım, estı gurledı erkek oldu bana
Günümüzde babandan bile alırken expertize sokacaksın aracı .aptallığının kurbanı olmuş hem de akıllı bir kadına sahip olduğu halde onun aklını bile kullanamayacak kadar aptal aklıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…