Derdim bitmiyor gerçekten 😥

Ben anlamadım noterde babası olmadan arabayı başkasına nasıl satış yapmış ? Babası başka şehirde değişimiydi? Araba babasının üstüne diye araba onun hesabına yatıyorsa para, noterde de babasının olması gerekmez mi bunlar başka işler çeviriyor olmasın

Zaten konuyu açmıyorum o gunden berı, ama ayrı bı hallerde kendısı anlam veremediğim. Napayım sımdı babamın evıne gıdeyım bosanalım bu mudur yani, hem gıt hemde ızın verme

Vekalet vermıstır canım, satış yapıldığında bız orda degıldık zaten su an benımde aklıma geldi bu, ama vekalet vermıstır yuksek ihtimalle

Zaten konuyu açmıyorum o gunden berı, ama ayrı bı hallerde kendısı anlam veremediğim. Napayım sımdı babamın evıne gıdeyım bosanalım bu mudur yani, hem gıt hemde ızın verme

Anlamadım nasıl yani ?

Zaten öyle yapıyorum dunya umrumda degıl ama banada ıyı davranmıyor gıt dıyor, gidecem ona da musade etmiyor

Nasıl yani müsaade etmiyor? Zincirledi mi sizi? Kapıyı üzerinizden mi kilitliyor?

Bana kocam git dese çarşafları birbirine bağlayıp pencereden kaçarım. Bir daha yüzüne de bakmam.

Git denilen yerde neden kalıyorsunuz hala?

Sikayet niye etmiyor?
Dolandırılmıs resmn
Acaba danısıklı dövüs mü yaptılar size
Valla herseye inanırım bu bdvde

Git demiyorda ben tartısınca aıleme gıdecem dedım, 2 3 ay gelmıcem kafa dinlicem sende burda napıyosan yap dedim, sonra gıtmedım sakınlestım tabı sureklı ironi yapıyor Hanı gidiyordun dıye

Ahh ahh bu erkekler eşlerinim sözlerini dinleselerdi hayat cook daha cekilir olurdu ...Cok hakilisiniz tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…