Sürekli böyle yapıyorsa mahkeme yoluyla kısıtlama getirin eşinize sizden habersiz rızanız olmadan bişey yapamazElimde degıl cunku bu ılk yaptıgı bıse degıl, hayatı boyle salaklıklarla geçiyor
Hıc olmadı ver 500 tl kapora kabul etmiyorsa araba mı yok yaaGünümüzde babandan bile alırken expertize sokacaksın aracı .aptallığının kurbanı olmuş hem de akıllı bir kadına sahip olduğu halde onun aklını bile kullanamayacak kadar aptal aklıyla...
Öyle bişe mi var gercekten o kazanıyor sonuctaSürekli böyle yapıyorsa mahkeme yoluyla kısıtlama getirin eşinize sizden habersiz rızanız olmadan bişey yapamaz
Var areştırın istiyorsanız ona göre eski bilgilerimi yanlış hatırlamıyorsamÖyle bişe mi var gercekten o kazanıyor sonucta
Öyle kolay bir şey değil o .ciddi şekilde akli melekelerinin yerinde olmadığına dair kurul raporu lazım onun içinÖyle bişe mi var gercekten o kazanıyor sonucta
Evlilikte o sen yok sonuçta ortak hayat birinizin yaptığı bi hata ikinizin hayatını etkiliyorVar areştırın istiyorsanız ona göre eski bilgilerimi yanlış hatırlamıyorsam
Sayesinde bende cok normal degılım :)Öyle kolay bir şey değil o .ciddi şekilde akli melekelerinin yerinde olmadığına dair kurul raporu lazım onun için
Kanunda ''Savurganlığı, alkol veya uyuşturucu madde bağımlılığı, kötü yaşama tarzı veya malvarlığını kötü yönetmesi sebebiyle kendisini veya ailesini darlık veya yoksulluğa düşürme tehlikesine yol açan ve bu yüzden devamlı korunmaya ve bakıma muhtaç olan ya da başkalarının güvenliğini tehdit eden her ergin kısıtlanır.'' hükmü yer almaktadır.Sayesinde bende cok normal degılım :)
Savurganlık ta buna dahilÖyle kolay bir şey değil o .ciddi şekilde akli melekelerinin yerinde olmadığına dair kurul raporu lazım onun için
Evet ailemde dıyo sen dusunme ye ıc gezmene bak ama oyle olmuyo, bız bır ay sonra ızne cıkıcaz ve araba alıp gıdecektik hersey alt ust oldu, bu parayı alamazsam nolcak 3 yıl havaya para ode, kaldıramam benBu erkekler ne salak ya herşeyi bildiklerini sanıp karşısındakini hakir görüyor sonra dımdızlak kalıyorlar. Yapacak bişey yok bence üzülmesi gereken kişi siz değilsiniz eşiniz sizi dinlemediği için böyle oldu kendi düşünsün akıl küpesi olur umarım. Geçmiş olsun.
Satış esnasında noterde verilmez mi para biz öyle yapıyoruz hep,arkadasda olsa babamın ogluda olsa önceden vermem kimseye parayi,sizede şuan avukattan başka çare göremedim aracın satışı yerine keşke siz üstünüze alsaydiniz aracı inşallah tez vakitte alırsınız parayiBuraya yazmak bana ıyı geliyor farklı dusunceler, elestırıler bana yardımcı oluyo.. Şimdi sıze hemen anlatıyorum, bızım 50 binlik civarında bı arabamız var. Uzerıne de kredı cektık yukseltmek ıcın. Neyse eşim arkadasında bı araba gormus vee almak ıstemıs 100 000 arabada, bana soyledı guzel al dedım neyse, cocuk bunu sıkıstırdı daha bız arabaya baktırmadan, babamın odemesı var acıl para lazım diye sureklı sıkıstırdı, esımde kesın aldım gözüyle baktı, expere sokmadan verme dedım bana kızdı karısma dedı, bu 55 000 para verdi, sonra expere soktuk ve arabada bıseler cıktı vazgectık almaktan, tabı bu 55 000 i cocugun babasına gonderdı.. 1 ay oldu biz paramızı alamıyoruz evımızde huzur adına bıse kalmadı.. Ne dersınız ben haklı degıl mıyım buna kızmakta
Değiştiremeyeceğiniz bir konuyu uzatırsanız peşinden güzel sözler gelmeyecek zaten. Ne gerek var böyle evliliğinizi yıpratmaya?Şimdi atısıyoruz 9 yıllık arkadasım sen ne konusuyosun dıyo, ben de bıraz söylendim begenmıyosan git dedi
Canım 1 degıl 2 degıl hep boyle, dugun takılarımızı abısıne verdı borc 5 yıl sonra bozdugu para degerınden aldık tam kredı cektık bunu yaptı, arada da cok oluyo boyle bıseler ben dayanamıyorum Allah akıl vermıs fıkır vermıs neden kullanmıyorDeğiştiremeyeceğiniz bir konuyu uzatırsanız peşinden güzel sözler gelmeyecek zaten. Ne gerek var böyle evliliğinizi yıpratmaya?
E boşanın o zaman.Canım 1 degıl 2 degıl hep boyle, dugun takılarımızı abısıne verdı borc 5 yıl sonra bozdugu para degerınden aldık tam kredı cektık bunu yaptı, arada da cok oluyo boyle bıseler ben dayanamıyorum Allah akıl vermıs fıkır vermıs neden kullanmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?