Burada bir savurganlık yok. İyiniyeti suistimal var. Savurganlığın aile temelini sarstığına dair yine kurul raporu gerekiyor. Özetle kolay değilSavurganlık ta buna dahil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burada bir savurganlık yok. İyiniyeti suistimal var. Savurganlığın aile temelini sarstığına dair yine kurul raporu gerekiyor. Özetle kolay değilSavurganlık ta buna dahil
Bence de evliliğinizi yıpratmaya değmez , zaten hep böyleymiş , siz bu adamdan çocuk yapmaya karar vermişsiniz , şimdi hamilelik hormonları sizin daha çok etkiliyordur, çocuğunuzun geleceği ve rahatı içindi o para. Ama yapacak bir şey yok. Sizi dolandıranlar gibi insanlar zaten baştan bu işi planlamış insanlardir. Geçmiş olsunCanım 1 degıl 2 degıl hep boyle, dugun takılarımızı abısıne verdı borc 5 yıl sonra bozdugu para degerınden aldık tam kredı cektık bunu yaptı, arada da cok oluyo boyle bıseler ben dayanamıyorum Allah akıl vermıs fıkır vermıs neden kullanmıyor
Evet bizde onu konustuk sımdı, soyle dedım ailene ben zaten soyledım, tamam dıyor gule guleE boşanın o zaman.![]()
Ki 2. Cocuk bıde, bunlar saygın bı ıs yapıyorlar hala arkadasına benden cok güveniyorBence de evliliğinizi yıpratmaya değmez , zaten hep böyleymiş , siz bu adamdan çocuk yapmaya karar vermişsiniz , şimdi hamilelik hormonları sizin daha çok etkiliyordur, çocuğunuzun geleceği ve rahatı içindi o para. Ama yapacak bir şey yok. Sizi dolandıranlar gibi insanlar zaten baştan bu işi planlamış insanlardir. Geçmiş olsun
Savurganlık , böyle dolandırılılanları kapsamaz. Örneğin aşırı derecede kumar oynar, paraları bilerek karşılıksız dağıtır. Mali yönden mantıksız hareketler yapar , bu savurganlik. Burda konu sahibinin eşi dolandırılmış. Ne yazık ki araba alım satımlarında bu durumlar çok yaşanıyor.Savurganlık ta buna dahil
Siz de ona çok güvenmissiniz , ama işte olmayınca olmuyor. Zaten o dolandıranlar hemen anlıyor hedefin kim olabileceğini , kocanızın nasıl bir insan olduğunu hemen anlamışlardır .Ki 2. Cocuk bıde, bunlar saygın bı ıs yapıyorlar hala arkadasına benden cok güveniyor
Aslında dolandırmak degıl vazgecen benım esım oldu, vermeseydı parayı kımse zorla al araba demedı canm bunaSiz de ona çok güvenmissiniz , ama işte olmayınca olmuyor. Zaten o dolandıranlar hemen anlıyor hedefin kim olabileceğini , kocanızın nasıl bir insan olduğunu hemen anlamışlardır .
Geri gelmicek işte hersey ust uste geldı, bıde hormonlarım mıdır nedır bu ara cok kotuyum cok sogudum yuzunu gormek ıstemıyorumKızsanda giden gelecek mi? Bazı şeylerde çok aceleciler bu kocalar böyle böyle ders alıyorlar. Umarım çok uzatmadan alır parasını..Üstüne gitme istersen daha fazla.
Orası öyle tabıkı Allahım beterınden koruusn, ben bıraz panık atak bı ınsanım cok takıyorum kafayaDemin bi konuya denk geldim burda.Acayip canm sıkıldı.Dert etmeyin gerçekten,sağlık her şeyden önemli.Hallolur.
Hamilelikte eşe gıcık olma, her yaptığının batması en çok yaşanan durum. Siz ona bırakın o sorunu, o dertlensin ve uğraşsın.. Hamilelikte sürekli sinirli olmak bebeği kolik yapıyor gerçekten..Geri gelmicek işte hersey ust uste geldı, bıde hormonlarım mıdır nedır bu ara cok kotuyum cok sogudum yuzunu gormek ıstemıyorum
Ay o cok sakin bişe olmaz der, alırız der sımdıde oyle 9 yıllık arkadasımı tanıyorum sen karısma dıyorYanı degisir tabi mesela sen bu parayı başkasına kaptirsan ve ona söz hakkı tanımasan, onun tavrı ne olur burası önemli bence![]()
Allahım sonumuzu hayretsın valla, ortak karar karısma sabret o dusunsun, annemler de oyle dıyo sen ıstedıgınden gerı kalma vsHamilelikte eşe gıcık olma, her yaptığının batması en çok yaşanan durum. Siz ona bırakın o sorunu, o dertlensin ve uğraşsın.. Hamilelikte sürekli sinirli olmak bebeği kolik yapıyor gerçekten..
Nasıl sabrediyorsun canımErkeklerin " sen karışma" lafindan nefret ediyorum.
Eşim bana ne zaman bu lafı kullansa bir süre sonra dolandırılmış olarak geliyor karşıma.
"Bundan sonra seni dinleyecegim" diyor.
Dinliyor mu? Tabi ki hayır.
AntidepresanlaNasıl sabrediyorsun canım