- Konu Sahibi sekerportakalii
işin içini bilmeden çok bi şey demek istemedim ama duramadım, yani bilmeden konuşup sizi kırmak veya dolduruşa getirmek istemem asla, baştan belirteyim
sözlünüz yalnız mı yaşıyor? yani artık madem sözlüsünüz, arada resmiyet de var, çalışsa okusa bile akşam eve gidince anası mı olur babası mı bilemem de ''ben bi şekerportakalını arayayım'' diyip telefonlarını alıp arayabilirdi, ne bileyim ankesörlü telefon var internet var... elbet bi imkan bulurdu
belki başka bir derdi sıkıntısı vardır? sizin ulaşma şansınız varsa bence siz iletişim sağlayın, açık açık konuşun, ama kırmayın kırılmayın, belki kafasını başka bişey meşgul ediyordur.
inşallah çözersiniz bu problemi
Benimde düşündüğüm şey bu. Bir sorunu var gibi geliyor aslında ama öyleyse neden bana anlatmıyor ki. Dediğiniz gibi istese her türlü ulaşır bana,annemi falan da arayabilir hadi bana ulaşamıyor diyelim. Ama öyle bir seçenekte yok cunku telefonum hep açık ve yanımda. Neden böyle oldu bilemiyorum. Insallah çözeriz,cok dert ettim bu durumu. Çok teşekkür ederim yorumun için.