• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim buradaki bazı arkadaşlar ile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
DEMEK İSTEDİĞİM BUYDU hanımefendi böyle yorum yapmak zorunda değildi ama diğer hanımefendi kırıcı konuştuğu için bu şekilde açıklama yapmak durumunda kaldı
Diğer hanımefendi kim banane benimle ne ilgisi var o bayan sizi kırınca ben şak şak alkışmı yaptım...herhangi bi yorumda sizden mi bahsettim kiii hayatta yapmam..benimle derdin ne....neyse siz zor bi gün geçirdiniz galiba...

Diğer hanımefendi kim banane benimle ne ilgisi var o bayan sizi kırınca ben şak şak alkışmı yaptım...herhangi bi yorumda sizden mi bahsettim kiii hayatta yapmam..benimle derdin ne....neyse siz zor bi gün geçirdiniz galiba...
Hayır ama açıklama neden yaptınız öyleyse gücünüze gittiği için tuhafsınız valla ya 😄

Z Zorunlualannn Yeni üyesinin sanırım. Bende ilk zamanlar bu duruma takılırdım ama farkettim ki gerçekler konuşuluyor sonra sonra alıştım. Hatta bir üye vardı her yerde sert üslupla yorumlarına denk gelirdim ufak bi tartışmada geçti hatta belki yazdığı yorumlarda haklı olabilirler ama şunu anladım ki bazen insanın kendine gelebilmesi içinde gerekiyor bu durum. Şurada da katılıyorum bazen çok kırıcı yorumlarda olabiliyor. Hiç takılmayın..

Uyelerle ilgili konu acmak yasak bacim. Mune seni banlar birazdan. 😄
Bari pazar gunu acaydin. Pazarlari siteni yoneticileri tatilde oluyor. Konun daha uzun sure kalirdi 😄

Hayır ama açıklama neden yaptınız öyleyse gücünüze gittiği için tuhafsınız valla ya 😄
Tabiki gücüme gider konu sahibi ben değilim bende sizin gibi konuya yorum yapan üyeyim siz benim yorumuma müdahale edemezsiniz...akıl sağlığınız yerinde değil galiba aslında bu konu sizin için açılmış konu sahibi tamda sizi tarif ermiş siz ve sizin gibi konu dışında yorum yapan akla mantığa uymayan yorum yapıp açılan konuların dışına çıkanlardan bahsetmiş siz konuyu farklı algılamışsınız hiç tarzım değil sizin le münakaşa etmek halen ısrarla saçma saçma üzerime geliyorsunuz yanlış adrestesiniz..bir önceki yorumunuzda hayata bskış açılarından bahsetmiştiniz kavgayla besleniyorsunuz insanların hayata bakışlarına yaşam tarzlarına müdahale ediyorsunuz..ısrarla yorumuma yorum yapıyorsunuz..yorumlarınızda birbiriyle çelişkili kimliğinizi bulamamışsınız...artık size cvp vermeyeceğim..aynı seviyedeki kişiler ile tartışmaya girerim sizinle hiç anlaşamıycaz..

burası sanal bir platform sonuçta herkes istediği fikiri belirtmekte özgür ve bunu kimse engelleyemez. bende derdimi paylaşmak amacıyla konu açtığımda bin bir türlü yorumla karşılaşıyorum. sırf muhalefet olmak için eleştirenlerde var elbette ama istisnalar kaideyi bozmaz her şeyi göze alıp konu açmalısınız. şahsen ben bana yapılan iyi yorumlar kadar sert yorumlarıda dikkate alırım belki ders çıkarabileceğim bir atıfta bulunulmuş olabilir diye. bu yüzdende rahatsız olmuyorum.

Tabiki gücüme gider konu sahibi ben değilim bende sizin gibi konuya yorum yapan üyeyim siz benim yorumuma müdahale edemezsiniz...akıl sağlığınız yerinde değil galiba aslında bu konu sizin için açılmış konu sahibi tamda sizi tarif ermiş siz ve sizin gibi konu dışında yorum yapan akla mantığa uymayan yorum yapıp açılan konuların dışına çıkanlardan bahsetmiş siz konuyu farklı algılamışsınız hiç tarzım değil sizin le münakaşa etmek halen ısrarla saçma saçma üzerime geliyorsunuz yanlış adrestesiniz..bir önceki yorumunuzda hayata bskış açılarından bahsetmiştiniz kavgayla besleniyorsunuz insanların hayata bakışlarına yaşam tarzlarına müdahale ediyorsunuz..ısrarla yorumuma yorum yapıyorsunuz..yorumlarınızda birbiriyle çelişkili kimliğinizi bulamamışsınız...artık size cvp vermeyeceğim..aynı seviyedeki kişiler ile tartışmaya girerim sizinle hiç anlaşamıycaz..
Yanlız alıntıladığınız üye zaten konunun sahibi :işsiz:

Yooo agresiflik baya benim karakterimin bir parçası. Kliniklik bir durumum yok. Cehalet sevmiyorum,yobazlık sevmiyorum,kocamköylü kadinlardan haz etmiyorum bla bla bla...

Ayrıca herkes minnoş olmak zorunda mı
Ben ölçülü ses tonuyla ,minik minik konuşan, her olumsuzlukta bir olumlu yansıma görmek icin can atan,herkese sabırla cevap vermeye gayret eden biri degilim iyi ki değilim,hasta olur insan hele de günümüz Türkiyesinde...
En sevdiğim insanlar agresif insanlar ve Kocam köylüleri sevmeyenler😂🥰💞

Sanal olmanın cilveleri. Ama ben gerçek hayattansa burdaki yorumların daha dürüst olduğunu düşünüyorum. Reelde sorunlara daha yumuşak yorumlar yapıyoruz, yönlendirme yapmaktan kaçınıyoruz sebep olmayalım kimsenin hayatına karışmayalım diye. Burda daha gerçek yorumlar yapılıyor. Daha da sert olabiliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X