• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim buradaki bazı arkadaşlar ile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz kendi yazdiginizi yeniden okuyun ve anlayin o hâlde.. Bin tane insanin oldugu kocaman bir platform burasi.. Kimi en az bi psikolog kadar iyi tavsiyeler verir, kimi sacma sapan oneri ve yorumlarda bulunur; her egitim seviyesinden, her görgüden insan vardir burda..
Senelerdir burdayim, bazi konulara sinirlenmeden yorum yapmak buyuk basari istiyor cidden.. Nerdeyse her konuda da aklin yolu bir oluyor ve konu sahibine kizilacaksa hep birlikte kiziliyor, kendine gelmesi icin..
Ayrica evet, ayar veriyorsunuz, tanimadan etmeden neden oyle sert yazdığını tam bilmeden boyle haddini bilmez bi konu ile akil vermeye kalkıyorsunuz..
Açın site kurallarini okuyun once..
Keşke herkes benim gibi ayar verse saygı çerçevesinde eleştiri görmek isterim. had bilmezlik; sırf takma ad kullanıp tanınmıyor diye hiç tanımadığı bir insanı aşağılayarak konusup bunu bir halt sanmaktır. Ama dediğiniz gibi her türden insan var kimi insani konusur kimi görgüden kültürden uzak ezmeyi marifet sanır haklısınız 😊

Burada yazılanı takmak saçma kimse kimseyi tanımaz etmez kimse de kimseyi düşünmek zorunda değil hakaret etmeden isteyen istediğini söyleyebilir.Anonim bir platform sonuçta

Keşke herkes benim gibi ayar verse saygı çerçevesinde eleştiri görmek isterim. had bilmezlik; sırf takma ad kullanıp tanınmıyor diye hiç tanımadığı bir insanı aşağılayarak konusup bunu bir halt sanmaktır. Ama dediğiniz gibi her türden insan var kimi insani konusur kimi görgüden kültürden uzak ezmeyi marifet sanır haklısınız 😊
Takma ad kullanip taninmiyor diye mi :KK53: Kimse TC verip kimlik bilgisiyle dolanmiyor burda, emin olun.. Her neyse..

Yok psikolojinizin iyi olmadığını yazmışsınız zaten rahatsızlığınıza veririm ancak

Rahatsizlik degil de lüzumsuzsavar bir insanım.
Bakın mesela siz de istediğinizde çok güzel hadsizleşebiliyorsunuz .
Bana yazdığınız yorum tam da eleştiri yaptığınız konu ile ilgili sizi kapsayan örnek.
Sanal alemi bu denli kafaya takacak kadar boş bir insan olmayın.

Bana yazdığınız yorum tam da eleştiri yaptığınız konu ile ilgili sizi kapsayan örnek.
Agresif ve ters olmak normal bşr durum değil bir rahatsızlıktır amacım hadsizleşmek değildi. Sanal alemde olsa insanların bu ezme çabasına üzüldüm nedense yoksa başkalarının başkasına yaptıgı yorumları neden takayım. Ama güzel eleştirmek varken neden kırıcı olunur anlam veremedim

Zaten yapılan yorumların hoşa gitmesi gerekmiyor.Hakaret barındırmasın yeter.Buraya insanlar gerçek fikirleri duymak için geliyorlar.

Bu yuzden kimse kimseyi tanımadgı ve biraz daha rahat oldugundan burada insanlar

Agresif ve ters olmak normal bşr durum değil bir rahatsızlıktır amacım hadsizleşmek değildi. Sanal alemde olsa insanların bu ezme çabasına üzüldüm nedense yoksa başkalarının başkasına yaptıgı yorumları neden takayım. Ama güzel eleştirmek varken neden kırıcı olunur anlam veremedim

Yooo agresiflik baya benim karakterimin bir parçası. Kliniklik bir durumum yok. Cehalet sevmiyorum,yobazlık sevmiyorum,kocamköylü kadinlardan haz etmiyorum bla bla bla...

Ayrıca herkes minnoş olmak zorunda mı
Ben ölçülü ses tonuyla ,minik minik konuşan, her olumsuzlukta bir olumlu yansıma görmek icin can atan,herkese sabırla cevap vermeye gayret eden biri degilim iyi ki değilim,hasta olur insan hele de günümüz Türkiyesinde...

Merhaba arkadaşlar derdim sizinle derken hepinizle değil tabiki. Çoğunuzdan Allah razı olsun buradan çok şey öğrendim sürekli girer okurum iyi ki bulmuşum bu siteyi. Güzel yorum yapıp ve GÜZEL eleştiren herkesten Allah razı olsun, ama bazılarınız var ki her şeye kulp bulup sinir bozucu yorumlar yapıyorlar. Ben bunu başka konulardaki yorumlarda çok sık rastlıyorum. Çok sinir olduğum için yazmak istedim. İnsan gibi yazmak çok zor bir şey mi? Her şeye muhalefet aşağılamak için yorum yapan insan çok var. Burada bari huzur bulalım şimdi bu yazdığıma da eminim çok sert yorumlar olacaktır.
Çok katılıyorum sana özellikle eş ve kv sorunlarında çok acımasız yorumlar yapılıyor..herkes kv düşmanı herkes eş boşamaya meyilli bunu da şuna bağlıyorum içimizde hayatı çok kolay yaşayan arkadaşlar var galiba bu kadar rahat yorum yapıyorlar şundanda eminim ki o yorumları kendi hayatlarında uygulayabiliyorlarmı acaba....

+1
Nasil da hakaret ederek hadsizleşmiş hem de.. Sert yorumları elestirmek icin konu acan kisi bi baskasina hakaret ediyor..
Demek o eleştirdiğin sert yorumcular da bi seylerde delirip tersleniyorlar.. (Edepsizlik yapan, edepsiz olanlari ayri tutuyorum)
Yalniz sen hemen neye delirdin de saldirdin, hic anlamadik.. Bal gibi de pohpoh ve destek bekliyomuşsun işte :KK53:

Çok katılıyorum sana özellikle eş ve kv sorunlarında çok acımasız yorumlar yapılıyor..herkes kv düşmanı herkes eş boşamaya meyilli bunu da şuna bağlıyorum içimizde hayatı çok kolay yaşayan arkadaşlar var galiba bu kadar rahat yorum yapıyorlar şundanda eminim ki o yorumları kendi hayatlarında uygulayabiliyorlarmı acaba....
Evet, mesela ben kendimi ve ailemi ezdirmedim ve bosandim.. Kuru sıkı sallamiyorum yani yorumlarimda.. Gencecik yaşımda neler neler yasadim ve nasil surecler atlattim; hayatim sandiginiz gibi cok kolay filan degildi.. Bi cok akli basinda sert yorumun sahibi de ayni sekilde; çok guclu kadınlar eminim.. Sizlerin işine gelmiyor yalnizca.. Esas sizin zihniyetlerinize kolay bence milleti genellemek, ic yuzunu bilmedigi olaylar hakkında ahkâm kesmek.. Herkes pembik gelin, cefakar kadin, koca olsun çamurdan olsun kafasinda olmak zorunda degil..

Son düzenleme:
+1
Nasil da hakaret ederek hadsizleşmiş hem de.. Sert yorumları elestirmek icin konu acan kisi bi baskasina hakaret ediyor..
Demek o eleştirdiğin sert yorumcular da bi seylerde delirip tersleniyorlar.. (Edepsizlik yapan, edepsiz olanlari ayri tutuyorum)
Yalniz sen hemen neye delirdin de saldirdin, hic anlamadik.. Bal gibi de pohpoh ve destel bekliyomuşsun işte :KK53:
Ne dedim de hakaret ettim anlamadım? Agresif ve ters bi insanım problem mi yazmış yok zTen rahatsızlığınızı dile getirdinşz sorun yok yazdım bunun nesi hakaret?sadece kırmadan yorum yapalım daha iyi olur dedim neden destek beklemiyim ki bu durumdan? Çok mu yanlış bşr şey talep ettim?

Ne dedim de hakaret ettim anlamadım? Agresif ve ters bi insanım problem mi yazmış yok zTen rahatsızlığınızı dile getirdinşz sorun yok yazdım bunun nesi hakaret?sadece kırmadan yorum yapalım daha iyi olur dedim neden destek beklemiyim ki bu durumdan? Çok mu yanlış bşr şey talep ettim?
Off.. Etmeyin hanimefendi.. Yasak.. Gidin sikayet edin kotu buldugunuz yorumlari.. Konu acmayin.. Cunku YASAK.. Vallahi yasak ya..

Evet, mesela ben kendimi ve ailemi ezdirmedim ve bosandim.. Kuru sıkı sallamiyorum yani yorumlarimda.. Bi cok akli basinda sert yorumun sahibi de ayni sekilde; çok guclu kadınlar eminim.. Sizlerin işine gelmiyor yalnizca.. Herkes pembik gelin, cefakar kadin, koca olsun çamurdan olsun kafasinda olmak zorunda degil..
Siz pohpohlamakla güzel eleştirmeyi karıştırıyorsunuz sanırım. Ben aşağılamadan da gayet sağlam yorumlar yapılır yine yanlışlar söylenir demek istiyorum. Koca olsun çamurdan olsunla ne alaka ben çözemedim meyse ne diyim hayatınızda bol bol aşağılamaya ve aşağılanmaya devam o zaman😄 diyecek bir şey bulamadım demek ki yanlış şeyler söyledim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X