• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim buradaki bazı arkadaşlar ile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne dedim de hakaret ettim anlamadım? Agresif ve ters bi insanım problem mi yazmış yok zTen rahatsızlığınızı dile getirdinşz sorun yok yazdım bunun nesi hakaret?sadece kırmadan yorum yapalım daha iyi olur dedim neden destek beklemiyim ki bu durumdan? Çok mu yanlış bşr şey talep ettim?

Hakaret niyetiyle yazıp yazmamak sizi bağlar. Size vereceğim cevap da beni bağlar.
Ben ne niyetle yazdığınızı anlayacak kadar iyi Türkçe biliyorum merak etmeyin.

Siz de pekala eleştirdiğiniz kesim(ki ben de dahilim o kesime)gibisiniz.
Aslinda herkes böyledir. Gerilmek çok normal,sınırı aşarsak yöneticiler gereğini yapar.

Kimse kimseyi terbiye edecek,ayar verecek kadar harika degil bunu anlayın önce.

ben baktım bir önceki konunuza gayet tadında yorumlar var.
bu konuyu sarı manolya açsa mesela canına tak etmiş diyebilirdik.
mutluluk vol.4287 açsa mesela boğazına kadar gelmiş diyebilirdik.
yada nicedays vs.vs.
ama sizin hiç açmaya hakkınız olmayan bir konu olmuş.

Siz pohpohlamakla güzel eleştirmeyi karıştırıyorsunuz sanırım. Ben aşağılamadan da gayet sağlam yorumlar yapılır yine yanlışlar söylenir demek istiyorum. Koca olsun çamurdan olsunla ne alaka ben çözemedim meyse ne diyim hayatınızda bol bol aşağılamaya ve aşağılanmaya devam o zaman😄 diyecek bir şey bulamadım demek ki yanlış şeyler söyledim
Baskasinin yorumuna verdigim cevaba atlayip "ne alaka" demek?? Yanlis da olsa bi konu acmissiniz, bari iyi okuyun yazilani..

Hakaret niyetiyle yazıp yazmamak sizi bağlar. Size vereceğim cevap da beni bağlar.
Ben ne niyetle yazdığınızı anlayacak kadar iyi Türkçe biliyorum merak etmeyin.

Siz de pekala eleştirdiğiniz kesim(ki ben de dahilim o kesime)gibisiniz.
Aslinda herkes böyledir. Gerilmek çok normal,sınırı aşarsak yöneticiler gereğini yapar.

Kimse kimseyi terbiye edecek,ayar verecek kadar harika degil bunu anlayın önce.
Peki ne diyim bilemedim gerçekten acımasızca eleştirmeye devam öyleyse
ben baktım bir önceki konunuza gayet tadında yorumlar var.
bu konuyu sarı manolya açsa mesela canına tak etmiş diyebilirdik.
mutluluk vol.4287 açsa mesela boğazına kadar gelmiş diyebilirdik.
yada nicedays vs.vs.
ama sizin hiç açmaya hakkınız olmayan bir konu olmuş.
Başkalarının başkalarına yaptığı kırıcı yorumlars üzüldüm

Yorum yaparken direktifle mi yapalım ?
Zaten insan eğer bir dert içindeyse, buna çözümü kendince aramış ve bulamamıştır.
Başka bir gözün penceresinden bakmak ister.
Anlatabildim umarım ?
Ha ayrıca eleştiri kaldıramıyorsanız , derdinizi paylaşmayacaksınız.

Yorum yaparken direktifle mi yapalım ?
Zaten insan eğer bir dert içindeyse, buna çözümü kendince aramış ve bulamamıştır.
Başka bir gözün penceresinden bakmak ister.
Anlatabildim umarım ?
Ha ayrıca eleştiri kaldıramıyorsanız , derdinizi paylaşmayacaksınız.
Yahu güzel eleştirin demek istedim bazıları var ee napalım, bize ne, dert mi bu şimdi vs şeklinde bir sürü yorum yani güzel eleştiriden anlaşılan pohpohlamak mı anlamadım

ayy ne kadar alingan olduk milletce yeminlen..hakaret etmiyorsa kufur etmiyorsa sorun nedir? ver cevabini oturt yani birde konu acmak filan abarti degil mi? zaten uyeler hakkinda konu acmak yasak, dokunlmazligimiz var bizim :D

Zaten banlanıcam, icimde kalmasin bari.. Üzülmüşmüş.. He cok üzüldün.. Bu konuyu da destek toplayıp birilerine sallamak icin acmadin zaten.. Iyilik melegi modunda takilarak burdaki insanlara uslup, edep adap ogretmeye de kalkismadin zaten.. Madem biliyorsun, uslubunla tarzinla taninip örnek olsaydin sitede.. Rahatsizliklarini da usulunce bildirseydin..
Yemezler.. Yemiyoruz..
Su hayatta nefret ettigim bi sey varsa o da hadsizlik.. Sonra neden ters yorum yapıyoruz.. Cunku yettiniz artik..
Oh be..

Aynı konu 2 gün önce açılmamış mıydı ben mi yanlış hatırlıyorum ya ?
Neyse.
Hoşunuza gitmeyen yorumları kibleyin,eğer hakaret varsa cezası var zaten.Burada neden herkes sevgi böceği tadında takılmıyor diye konu açmak bana tuhaf geliyor artık,herkesin kendine göre yazma üslubu var,kimisi her mesajına ''canım'' sıkıştırıyor,kimi her mesajında dalga geçiyor,bunun için konu açmaya gerek yok.Size göre acımasız olanı kibleyin ya da cevabını verin.

ama aynı şeyi az önce siz yaptınız. karakterim bu diyen birine rahatsızlığınıza (üstelik normal bir insan olarak büyüklük gösterdiğiniz imasıyla) veririm dediniz.

Zaten banlanıcam, icimde kalmasin bari.. Üzülmüşmüş.. He cok üzüldün.. Bu konuyu da destek toplayıp birilerine sallamak icin acmadin zaten.. Iyilik melegi modunda takilarak burdaki insanlara uslup, edep adap ogretmeye de kalkismadin zaten.. Madem biliyorsun, uslubunla tarzinla taninip örnek olsaydin sitede.. Rahatsizliklarini da usulunce bildirseydin..
Yemezler.. Yemiyoruz..
Su hayatta nefret ettigim bi sey varsa o da hadsizlik..
Oh be..
😄 kime sallıcam hanımefendi kimseyi tanımıyorum ki sadece başkalarının başkasına yaptıgı yorumlar çok kırıcıydı düşündüm. Neden insanlar birbirini ezmeyi marifet sanır bundan keyif alır diye düşündüm insmın başka amacım yoktu. Zaten usulünce yaptıgıma inanıyorum meden güzel eleştirmek varken kalpler kırılır yazdım dAha me yapabilirim Ki

Evet, mesela ben kendimi ve ailemi ezdirmedim ve bosandim.. Kuru sıkı sallamiyorum yani yorumlarimda.. Gencecik yaşımda neler neler yasadim ve nasil surecler atlattim; hayatim sandiginiz gibi cok kolay filan degildi.. Bi cok akli basinda sert yorumun sahibi de ayni sekilde; çok guclu kadınlar eminim.. Sizlerin işine gelmiyor yalnizca.. Esas sizin zihniyetlerinize kolay bence milleti genellemek, ic yuzunu bilmedigi olaylar hakkında ahkâm kesmek.. Herkes pembik gelin, cefakar kadin, koca olsun çamurdan olsun kafasinda olmak zorunda degil..
Sen şimdi niye bana sardın anlamadım konu sahibi ben değilim bu kadar sinirlenme ne gerek yok eminimki zor bi gün geçirdim galiba siz siz siz sizin gibiler gibi yakıştırmanda hiç hoş değil benim ne yaşadığımı neler den vazgeçip nelerle nasıl mücadele ettiğimi biliyormusunda benim hayatım ve hayata bakış açımla ilgili yorum yapıyorsunuz..herkes güçlü kadın olmayabilir ailesi destek olmayabilir maddi gücü olmaya bilir..olsa zaten size bana sormadan üstesinden gelebilir di....insanların zor hayatları mecburiyetlikleri var...olan var olamayan var....işte bu yaptığınızda çok saçma sapan bişey her konuda muhakkak bi konuyu dağıtan oluyor sizin gibi bende fikrimi paylaştım hayatı zor yaşadıysanız o dediğiniz cefakar kadınlara koca olsun çamurdan olsun diyenlere de saygı duyun....bana değil konuya yorum yapın....konu ben değilim

eer her telden insan var idteyen istedigi gibi yazar hakaret olmadigi surece herkes herkese saygi duymak zorunda. zaten bunum icin engel var yada yorumu begenmeme var

Sen şimdi niye bana sardın anlamadım konu sahibi ben değilim bu kadar sinirlenme ne gerek yok eminimki zor bi gün geçirdim galiba siz siz siz sizin gibiler gibi yakıştırmanda hiç hoş değil benim ne yaşadığımı neler den vazgeçip nelerle nasıl mücadele ettiğimi biliyormusunda benim hayatım ve hayata bakış açımla ilgili yorum yapıyorsunuz..herkes güçlü kadın olmayabilir ailesi destek olmayabilir maddi gücü olmaya bilir..olsa zaten size bana sormadan üstesinden gelebilir di....insanların zor hayatları mecburiyetlikleri var...olan var olamayan var....işte bu yaptığınızda çok saçma sapan bişey her konuda muhakkak bi konuyu dağıtan oluyor sizin gibi bende fikrimi paylaştım hayatı zor yaşadıysanız o dediğiniz cefakar kadınlara koca olsun çamurdan olsun diyenlere de saygı duyun....bana değil konuya yorum yapın....konu ben değilim
DEMEK İSTEDİĞİM BUYDU hanımefendi böyle yorum yapmak zorunda değildi ama diğer hanımefendi kırıcı konuştuğu için bu şekilde açıklama yapmak durumunda kaldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X