• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim buradaki bazı arkadaşlar ile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle konular da moda oldu herhalde.
Üye olalı 2 saat olmuş, bu konuyu açmadan önce forum kurallarını okusaydınız keşke.
Bu bir dert değil ve konularla ilgili konu açmak yasak.
Üye olalı 2 saat oldu ama burayı sürekli okuyalı nerdeyse yıl olacak farkındaysan başkalarının konularını okurken de yorumlardaki ezme çabasını dile getirdim benim için dert demek ki yazdım

Anlamadım nasıl veriyorsunuz ağzının payını? Yeni üye olmuşsunuz bu ikinci uyeliginizse yöneticinin haberi yoksa sorun olur diye biliyorum
Sorun olur mu bilmiyorum telefonum resetlendi şifreyi hatırlamıyorum ondan yeni üyelik açtım diğerini bildiririm kapatılması için .

Diğer konunda herkes güzelce anlattı aslında sana fikirlerini böyle bir konu açma gereği niye duydun ,belliki bdv kurallarını okumamışsın , patron birazdan anlatır , üstelik yeni üyesin . Geçen gün @Mune çok güzel açıklama yapmıştı bu konular için , gelir birazdan iki gözüm .
Başkalarının yorumlarından da bahsettim hoşlanmadığımı yeni üye olduğuma takılmayın yıl olacak hep burda takılırım sadece üyeliğim yeni. Zaten güzel yorum yapanlara teşekkür ettim herkese demedim yazdığım açıklama anlaşılmadı sanırım😊

Telefonum resetlendi şifremi hatırlayamadım ondan bugün yeniden üye oldum burda yeni değilim neyleyim diye kullanıcı adında üyeliğim vr bakın isterseniz konu açmışlığımda var.
Haber vermeniz gerekir bu üyeliğiniz kapanacak yasak çünkü
Kazen e özel mesaj yazın

İyi de burası herkese acık bi platform? İsteyen istedigi gibi konuşamıyacaksa nerde özgürlük? Ki burda konu acanlar fikir alısverisi istiyo , ben onun istedigini söylersem ne anladım bu işten. Ki bazen insanın yuzune vurunca anlaması daha iyi oluyo kafa bi dank ediyo bence.. :KK51: Amma velakin tabi direk dalga gecmeli , hakaret etmeli , gelişi güzel gidişatı düsünmeden çat pat yorum yapanları asla dogru bulmuyorum yanlış anlasılma olmasın.:duduk:

Uyeler hakkinda konu acmak, millete kendi çapında ayar vermeye calismak yasak yalniz..
Simdi size alkış tutmadim, sitenin kuralini hatirlattim diye yermiş, aşağılamış olacagim muhtemelen ama haddinizi bilin bence:işsiz:
Bu durumun had bilmekle ne ilgisi var? Düzgünce yorum yapmak varken aşağılamak neden diyorum. Haddinizi bilin ayar vermeyin diyorsunuz ben mi tuhafım siz mi vallahi anlamadım

İyi de burası herkese acık bi platform? İsteyen istedigi gibi konuşamıyacaksa nerde özgürlük? Ki burda konu acanlar fikir alısverisi istiyo , ben onun istedigini söylersem ne anladım bu işten. Ki bazen insanın yuzune vurunca anlaması daha iyi oluyo kafa bi dank ediyo bence.. :KK51: Amma velakin tabi direk dalga gecmeli , hakaret etmeli , gelişi güzel gidişatı düsünmeden çat pat yorum yapanları asla dogru bulmuyorum yanlış anlasılma olmasın.:duduk:
Ben zaten istediğimiz söylensin yazmadım:) güzel eleştiri yazdım. Siizn sondaki yorumunuzdan bahsediyorum bende

Başkalarının yorumlarından da bahsettim hoşlanmadığımı yeni üye olduğuma takılmayın yıl olacak hep burda takılırım sadece üyeliğim yeni. Zaten güzel yorum yapanlara teşekkür ettim herkese demedim yazdığım açıklama anlaşılmadı sanırım😊
Zaten herkes yıllardır burda takılır 17 yıllık platform nihayetinde . Ama işte site kuralları diye bir şeyde var , bi incele bence gitmeden .

Üye olalı 2 saat oldu ama burayı sürekli okuyalı nerdeyse yıl olacak farkındaysan başkalarının konularını okurken de yorumlardaki ezme çabasını dile getirdim benim için dert demek ki yazdım

Hayır farkında değilim. 1 yıldır girip okuduğunuzun nasıl farkında olabilirim acaba :KK51:
Okuyorsunuz ama forum kurallarını bilmiyorsunuz sonuç olarak.

Birtakım insanlar zannediyorum kendi içlerindeki mutsuzlukları, eksiklikleri, yalnızlıklarını ya da dertlerini burada gördükleri ve gerçekte ne yaşadığını asla tam anlamıyla bilemeyecekleri kişilere saldırarak kapatmaya çalışıyorlar ne yazık ki. Bence burada derdini paylaşmaya cesaret edebilen insanlar birçoğumuzdan daha yürekli. Tabiri caizse karşısındaki insanı yerin dibine sokmak bazılarının günlük kişisel tatmin aracı olmuş durumda.
aynen öyle katılıyorum size

Bu durumun had bilmekle ne ilgisi var? Düzgünce yorum yapmak varken aşağılamak neden diyorum. Haddinizi bilin ayar vermeyin diyorsunuz ben mi tuhafım siz mi vallahi anlamadım
Siz kendi yazdiginizi yeniden okuyun ve anlayin o hâlde.. Bin tane insanin oldugu kocaman bir platform burasi.. Kimi en az bi psikolog kadar iyi tavsiyeler verir, kimi sacma sapan oneri ve yorumlarda bulunur; her egitim seviyesinden, her görgüden insan vardir burda..
Senelerdir burdayim, bazi konulara sinirlenmeden yorum yapmak buyuk basari istiyor cidden.. Nerdeyse her konuda da aklin yolu bir oluyor ve konu sahibine kizilacaksa hep birlikte kiziliyor, kendine gelmesi icin..
Ayrica evet, ayar veriyorsunuz, tanimadan etmeden neden oyle sert yazdığını tam bilmeden boyle haddini bilmez bi konu ile akil vermeye kalkıyorsunuz..
Açın site kurallarini okuyun once..

Hayır farkında değilim. 1 yıldır girip okuduğunuzun nasıl farkında olabilirim acaba :KK51:
Okuyorsunuz ama forum kurallarını bilmiyorsunuz sonuç olarak.
Virgül koymadığım için anlaşılmamış. Farkındaysan açıklamamda başkalarının yorumlarındaki rahatsızlığımı söyledim olacaktı ve konumuz bu değil her neyse

Ve ayrıca sana kırıcı gelen bana gelmez , herkesin o hassas noktası farklıdır , tarzı , edebi adabı falan filan . Bence sen buradaki yorumları kulak arkası etme , çünkü burda hiç birimiz babamızın oğlu değiliz , herkes neyse o , net konuşur , konudan aldığının hissettiğinin anladığının karşılığında yazar .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X