Bu sıkıntı maalesef her tür denklikte daha doğrusu dengesizlikte oluyor. Ben de maddi açıdan bunu yaşadım bi çok defa. Allah biliyor asgari ücretle çalışanla da öğretmenle de görüştüm ciddi niyetle. Ama erkekler bu konuyu komplex yapıyor maalesef. Erkek bi tık yukarıda olacak veya en azından eşit olacak. Bu o gereksiz toplum kabullerinden biri değil, çok doğru.Sadece yaş farkı değil ki eğitim ve maddiyat farkı da var. İleride bunları kesinlikle sorun etmem üstesinden gelirim diyorsan aileni ikna etmek için çaba gösterebilirsiniz. Sevgilin evinize gelip anne ve babanla birebir konuşup seni mutlu edeceğine onları ikna edebilir. Ama sana şunu söyleyim şimdi sorun etmediklerin ileride büyük ihtimal sorun olacak. Ben 5 yıllık fakülte mezunuyum lise mezunu birisi de olur dedim birkaç kişiyle görüştüm ilk başta güzel oluyoruz anlaşıyoruz sorun yok gibi duruyor birkaç hafta sonra adamlarda bi kompleks oluyordu ben üniversite okumadım diye mi böyle söylüyorsun bilmem ne herşeyi buna bağlıyor alınıyorlardı. hakkında hayırlısı olsun.
Şimdi her şey güzel ama ilerde eğitim ve maddiyatı sorun etmesi büyük ihtimal.
Kaç gündür yaş farkıyla ilgili konu açılıyordu,örneğini gördük. 40 yaşında erkek 30lu kızlara bakmıyor da gidip 20lere bakıyor. Bu erkekler iflah olmazdır