- 15 Şubat 2013
- 26.394
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.205
- 798
- Konu Sahibi aslikonyali
-
Evlenene kadar sana nasıl davranması gerektiğini öğrendi öğrendi.
Evlendikten sonra iyi olur, öğrenir, saygı duyar sanmayın.
Aynen nasıl alıştırırsanız öyle gider.
Senin alttan almalarına alışık bir erkek evlilikte de bütün yükü senin omuzlarına
bırakır. Aşkın dağlar kadar olsa bile bir gün o yükü tek başına taşımaktan
yorulursun.
Niye hep ben alttan alıyorum yoksa o sevmiyor mu diye düşünceler girer aklına..
Ahh ahh nişanlılık dönemindeki kavgalara bile hasret kalırsın.
Çünkü en azından telini kapatıp sensiz bırakabilirdin onu o zamanlar.
Evlenince ağır gelecek kaldıramayacaksınız.
Sizden çekinmeyi bilsinler. Hep karşı tarafın alttan aldığı ilişkide sevmek kolay.
Kadını kişiliğiyle, baş kaldırışlarıyla sevsinler de helal olsun diyelim..
Valla cok üzüldüm...ama sabrederseniz belki düzelebilir.beim annemle esim arasindada sayisiz olaylar oldu.zamanla dzeldi..bol bol dua ettim..
Benim bir arkadasim var cocuk sucluda olsa sucsuz da olsa her seyi erkekten bekler cocuk gider ozur diler cocuk yalvarir banada hep akil verir boyle alttan alma die tepkini goster die aslinda herseyin bi dengesi olmali bence biraz zamana birakin emin olun anlar hatasini ve bu sefer arayan alttan alan siz olmazsaniz kirildiginizi da anlar..peki cok samimi ortak sirrinizi anlatacaginiz kimse yok mu belki o kisi esinizin aklinin basina getirecek konusacak hatasini anlayacak esinizde..herseyi icinize atmayin sizede yazik(((
neler yasandı nasıl duzeldı belkı umut olur banada...bende cok dua ederm sabahtan berıde edıyorum zaten ama ıste umutsuzlk kapladı ıcımı..
var en samımı arkadslrımz hep ortak ama ıkımzde sevmeyız baskasını araya sokmak bız unuturz aramızda ask var ama baskası unutmaz..benım arkdslrm onunda arkadsı hemde cok samımı ama duysalar emınım ıclerınde kın olcaktır esıme karsı.bakmayın sız benı tanısanız bunların hıcbırnı anlatamam sıze ama ıste dert ortagm oldunuz benım
Hem anneme hakaret edicek şerefsiz diyecek hem bitti bu iş diye yüzük çıkarttırıp msj atıcak bi kere de sen göster dişini bana ya da aileme haksız yere hakaret ettiğin için bence de bitmesi daha iyi falan de bekle bakalım noluyo. Ayrıca korkma bişey olamaz boşanma bu kadar çocuk oyuncağı bişi değil.benim hissettiğim kocan annenle olan ilişkini kıskanıyo ve acısını çıkarıyor , böyle abuk sümük bi bahaneye aklı sıra sana ders veriyo ben annenden de önemliyim bunu kabul etmezsen beni kaybedersin gibi bi mesaj vermeye çaliışıyo, yoksa bu kadar saçmalığı benim kafam almıyo. Neymiş kadın iyi yolculuklar dememiş
Canım sana umut olacaksa ben neler yaşadım evliliğimde, boşanmanın eşiğine geldim
Burda konularım da var.
Ama boşanmadık düzeldi tabi buna düzelmek deniyorsa
Her evlilikte durumlar farklıdır, karakterlere göre sebep ve sonuçlar değişir.
Kimi evlilik çok büyük sorunları aşar.
Kimi ufak bir tartışmayı inatla büyütür boşanır.
Sizinki gibi basit bir kavga ile boşanma olayı milleti güldürür yani çok komik
bu düzelmeyecek bir şey değil.
Ama senin eşin çocuk gibi evliliği evcilik sanıyorsa boşanır sen de burada yazarsın
Biz de kk bayanları olarak bir yaşımıza daha gireriz..
Burda neler duymadık
Eşin çok mu uzağa gitti, kapsülle uzaya fırlatılsa anca bu kadar sinir yapar bi insan annen beni düşünmedi diye
Sizi cook ii anliyorum( gozlerim doluyo okudukca ve korku kapladi icimi..bakalim alttan almaya alistirdigim gibi alttan almamaya nasil alistiracam ( ayrica birbirimize cok benziyoruz biliyomusunuz bende uzun yillar ciktim nisanlimla ( bende kavga edince kapatmazdim telefonumu ve bende eskiden erkek gibi kizdim simdi daha masum daha evciment oldumm. boyle yazdikca okudukca insan kendine yzaktan bakiyo aptalmisim diyorum belkide hata yaptim diorumm ( sizden cok buyuk deilim bende 24 yasindayim ama sizin tecrubeleriniz benden coktur..zaten kadinlar konusunda yas la alakali deil olgunluk benim ablam var 32 yasinda benden daha cocuktur ( cok uzuldum sizede kendimede insaallh cikar yol bulursunuzz:) umarim hatasini en kisa zamanda anlar
sonucu bıldırcem ama bu bı kac gun alıcaktr sanırım..bosanmaz bencede ama duzeltmek yıne bana duscek.asamalar soyle olcak ılk sınırını gecırcem ıkıncı olarak hatasını gormesını saglıcam ucuncu olarak bana kendını affettrmesını..ama bunları ben yapıncada anlamı olmuyokı..hep caba hep cabah bu yasımda sınır hastası olucam.. umarım sızın evlılıgınızde duzelır.bn yapım geregı sevgı saygı olmayan bı evlılıgı yurutemem aynı evde katlanamam aslında fakat burda katlanma nedenm daha cok yenıyız daha bıseyler yapmadan bırakrsam yazık olur dıye cabalıyorum..nereye kadar gtcekkı boyle bı sure sonra benım sevgımıde tuketcek bu yorgunluk tahammul edemıcem zaten..tek ıstedgım hersey duzelmeden cocuguum olmasın benım onun karakterının duzeltgını tam bılmem grek yoksa zaten bıtcek.cocukta tutan olmıcaktr benı ve ben arada yavrumu uzmek ıstemıyorum parcalanmıs bı aıle cocugu olarak..ama bılıyorumkı bosanılmassada aıle ıcındekı huzurszluk cocugu daha kotuy etkılıyo..sadece hersey sonuca varmadan cocuk ıstemıyorum..
Kiyamam size yok o kadar alisilmis olmus ki olayy( peki aramasaniz bu sefer siz caba harcamasaniz o da mi aramaz sormaz eminmisiniz?belkide geri cekilseniz daha mi ii olur ozler belkide..kaybedecegini anlar bilmiyorum ki yani burada yazan yorumlara gore mi davranmak daha dogru acaba aramamak alttan almamamk mi dogru ? Yoksa bildigimizden sasmamak mi dogru gercekten zor durum;(peki diyelim ki baristiniz annenizle arasi duzelecek mi bide o konu var annenize tepkisi ne olacakki
evt olgunlk yasla olmuyo be kndı aılemdede cok seyler yasadım erken buyudum..anneme zarar gelmesın dıye onu kanatlarımın altına aldım cunku o cok kırıldı yıprandı hep..cok cabaldı bnm ıcın.bunlar benı olgunlastrdı.ama annemı bı defa aldım kanatlarmn arasına sımdı kımseye soz soyletmem zarar verdırtmem ona..
herseyı duzeltmeden evlenme gercekten bak..ben sana yıkıcı ol demıyorum ama yoruldugnu soyle evlenınce hep bı arada olcaz bende bu kadar alttan alamassam olaylar buyuycek korkuyorum de bıseler yap yanı:)
evet bıde o durum var o durumda kendını duzeltmelı ama ıyce ınat etcek dıye korkuyorum anneme karsı tepkılı olcak falan dıye korkuyorum..bana mutlulk haram ya..basım oyle cok agrıyorkı olup gıdıcem ben sonunda..
sizin derhal eşinizle net ve kararlı bir biçimde konuşmanız lazım, haksız olduğunu kabul edecek, birbirinizin ailelerine kötülük yapsalar bile hakaret etmeyeceksiniz, sadece şikayet edebilirsiniz, şiddet eğer bir kez daha olursa kesinlikle boşanacağınızı söyleyin ve boşanın da, sizi anneniz hem de babasız olarak her şeyini feda ederek o admdan eziyet görün diye bu günlere getirmedi, gençsiniz, olgunlaşmadınız kabul edilir ama sinirlenince çıksın dışarı gitsin başka odaya, sen de sus sakinlşeşince konuşun, benim gördüğüm kadarıyla fazlasıyla alttan almışsın, biraz da sen hava basmışsın kasılmış, derhal bu havayı indirici çalışmalara başla, yoksa hem ayrılmayıp hem mutsuz olursun..
Aaa demeyin oyle lutfen yaa( hersey duzelecek inanin bana ooo kimler neler yasamiyo ya dusunmeyin boyle (dedigimi yapin bi cay koyun ilik dus alin yada komedi filmi acip izleyin dusundukce cozulmeyecek cunku annenizle esinizide suan karsilastirmamaya calisin bide israr etmeyin goruseceksin arayacaksin die zamana birakin en iyisi hersey yoluna girer emin olunn
Eskiden atak bir kadın olduğunuzu yazmışsınız, oysa ben sizin satırlarınızda itaat ve uysallık gördüm. Sonra düşündüm neden diye, sınırlı bilgim dahilinde "şiddet" ile ehlileştirildiğiniz yönünde oldu cevabım. Yani o anlattığınız kadını eşiniz -sözlü ve fiziksel- şiddetle başka bir kadına dönüştürmüş. Bunun farkında olun lütfen. Yorgunluğunuzun ve usanmışlığınızın bir kısmı bu şekilde olmadığınız bir şeye dönüşmekten geliyor tahminen.
Şimdi annenizle olan ilişkinizi terbiye edecek, ehlileştirecek belli ki; hatta belki annenizi terbiye etmeye çalışıyor...
Mesajınıza aşkınızı tarif ederek başlamışsınız da bu adam bildiğiniz güç oyunu oynuyor... Mesajınızı çok güçsüz, halsiz ve öfkesi bile olmayan, sadece yorgunluğu olan bir mesaj olarak okudum... Bence anneydi, iyi yolculuklardı, eşin gönlünü almaydı bırakın; kendinizi güçlendirin; o gurur duyduğunuz ve özlemle andığınız kadını bulun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?