selamm.nasıl başlıcağımı hiç bilmiyorum.çok sefer düşündüm yaz derdini içini dök diye ama dedim ya başlayamıyorum.eşimle 1 sene süren flörtün ardından nişanlandık ve 1 yıl sonra evlendik.o zamanlar eşim o kadar sakin,rahat bi insandı ki yanında çoook mutluydum ve seviyordum hala da seviyorum . evlendiğimizde değişmeye başladı genelde olduğu gibi . hep benim alttan almalaraım ve sessiz kalmalarım sayesinde bu güne kadar geldik. 2 yıllık evliliğimde doğru düzgün kendime alışveriş yapan bi insan değilim. üniversite mezunuyum ve ev hanımıyım eşim çalışmamı istemiyo. bu konuda tartışmadık bile tamam dedim.zaten bölümüm biyoloji ve yaşadığım şehirde çok fazla bi iş alanı yok.kayınbabam arada harçlık verir. ben bunları bile 2 yıl boyunca biriktirmedim. hep eşim dar durumda diye getirdim eline saydım . çocuk için mücadele verdim evet tek başıma çünkü hastaneye rahim filmi çektirmeye gittim yanımda kimse yok bayılmışım ve ayıldığımda ayaklarımı havada başka bi arkadaşın eşi tututyordu.eşimi aradım. uyuyor. komşuyu aradım uyandırdım geldi.bakkala borç yazdırıyorum şubat ayından bu yana 83 tl olmus eşimden habersiz yazdırıp kendı imkanlarımla ödemeye çalısıyordum. bakkal söylemiş borcun var diye ve bana ateş püskürdü bağırdı çağırdı gitti. ben 5 aylık hamile gece 11 e kadar balkonda ağlayarak bekledim . korkmadım sadece bu halde olduğum için üzüldüm .yine halime binlerce şükür ki dünyalar tatlısı kayınvaalidem ve kaayınbabam var . ailemden uzak bir şehirdeyim 4 saatlik eşim bayram günleri zor gelir söylene söylene zaten 1 de gidip akşam 6 da döneriz. şu anda hamileyim ve bebeğime doğal olarak bişeyler almak istiyorum . düşük riskim olduğu iin çok çıkmıyorum netten araştırıyorum. onu bile ince eleyip sık dokuyorum en ucuz en hesaplı nerde var bakmaktan yoruldum .eşim bu aralar fazla harcadığımı söylüyor . sebebi ilk defa kendı bakımım için kuafore gıtmem. 40 tl de bi hakkım olsun değil mi saç boya kaş değil sadece ağda o da ne olur ne olmaz hazırlıklı olayım diye dün yatmadan bana 5 tl verir misin dedim ohaa ya sende bu aralar şeyini çıkardın napcan git bütün parayı al oradan dedi. şimdi söyleyin ben çok mu harcıyorum gercekten o kadar hakkım yok mu benım? bu gune kadar etrafımdakı ınsanları kıskanmadım eltim de çok iyidir . ve o da harcama yapar kenarda mutlaka sıfır pijama koyar hastanelik mesela benım kenarı bırak daha kendıme almadım . dar gelıyor ama idare ediyorum .kıskanmak değil imreniyorum keşke bende koyabilsem bişeyler yapabılsem evde yapılan işleri de denedım coğu kez paramı alamadım. saçmaladım baya kafanızı şişirdim biliyorum ama içimi döktüm

ha bide sadece bu değildir biz gezmeye falanda çıkmayız onlar bizim için lüks eşim sigarasına gunluk 7.5 tl verirken dısarı cıkıp ıkı cay ıcemez miyiz? buna hiç mi hakkım yok ?yada o aylık 210 tl sigaraya verirken benım 40 tl kuafore vermeye hakkım yok mu? ilgisizlik de cabası mart ayından berı kontrole gıtmıyoruz sebebı ıyı görünüyomuşum ama kanamam oluyor

ve bunu hiç düşünen yok bari devlet hastanesıne götür be adam ben tek gıtmek istemıyorum cunku yoruldum tek basıma bıseyler yapmaktan herkes esıyle gelırken benım tek orada durmam ıcımı acıtıyor. neyse kı bebeğim oğlum gelecek o zaman yüzüne bile bakmıcam ve bütün ilgimi sevgimi ona vermeyi düşünüyorum. tabı oğlumla bız kesın yıne yanlız oluruz. tahminim eşim yine ilgisiz olur . dünden beri ağlıyorum boğazım acıdı. artık içim şişti döktüm .k.bakmayın uzun oldu