El bebek gul bebek buyudugu icin bunlar...siz ona iyilik degil kotuluk yapiyorsunuz sorumluluk vermemekle.Ne yaptım bilmeyi herşeyden çok istiyorum, o kadar el bebek gül bebek balim canım büyüttüm ki..
Nerede yanlış yaptım bilmiyorum.
Mutlaka gideceğim dediğiniz Dr a.
Hastanelerden randevu aramakla uğraşmak istemiyorum..
Galiba evin patronu olmus, uzman destegi ile toparlarsiniz.Mükemmel ilişkileri var..
Herşeyin doğrusunu yapmaya çalışıyoruz ama yalnisimizi bulsak...
Bende ayi şeyi düşünüyorum.. Dr u arıyorum şimdi, bir de fotoğrafı nasıl kaldirabilirim, biliyor musunuz :)
Sorumluluk vermediği nerden çıkardınız..El bebek gul bebek buyudugu icin bunlar...siz ona iyilik degil kotuluk yapiyorsunuz sorumluluk vermemekle.
Belki de sorun ne çok ilgilenmeniz ne de çocuğunuzun davranışlarıdır.Sorumluluk vermediği nerden çıkardınız..
Ek gıdaya başladığından beri yemeğini kendisi yer, tuvaletini kendisi girip, kendisi çıkar.
Oyuncaklarını çok güzel toplar.
Sofra kurarken yardım eder.
Bu öfke krizi anları başka birşey oluyor..
Yaratığa dönüşüyor resmen.
Bunlar dışında mükemmel bir çocuk .
Evet yanlisim var ki böyle..
Ama sorumluluk verme durumu olduğunu sanmıyorum.
Kurallari da vardır, kendi yatağında yatar, dış fırçalarız, TV deseniz günde yarım saat bile bakmaz.
Fazla ilgilenmek, konuşmak, yetişkin birey gibi davranmış olmam olabilir..
En doğru yöntem ve çoğu durumda işe yarar.2-3 yaş geçişlerinde bazı bebekler çok ağır yaşıyor bu durumu ve dışa vurum olarak kendine , eve ve çevresine zarar veriyor. Benzer durumu yaşayan arkadaşlarım oldu bu süreçte çocuğa asla bağırma azarlama yaptırmadı pedagog sakinleşene kadar yalnız bırakıp sonrasında uzun süre kucağına alıp sevip sarılma terapisi yaptırıyordu annesine. Allah yardımcın olsun. İnan bunlarda geçecek .
Anladım. Uyku düzeni de hircinligini etkileyebilir. El bebek gül bebek diyorsunuz babasıyla sizinle iletişimi iyi diyorsunuz fizyolojik olabilir gibi geldi bana. İnşallah sorunu çözersinizHerşeyi konuşuyor, 3 yasina girecek, ama yaşının çocuğu değil...
çocukla asla inatlaşmıycaksın, asla bağırmayacaksın, ne olursa olsun sakin davranacaksın...çocuklar haklı 4 duvar arasındaArkadaşlar merhaba, uzun uzadıya yazacak psikolojim kalmadı, size sadece evin fotoğraflarını atacağım, ve bana bildiğiniz memnun olduğunuz bir pedagog varsa önerebilir misiniz..
Hiç iyi durumda degiliz, üstelik en kötüsü de sebepsiz.
Ben fotoyu göremiyorum ya..Evet çok korkunç görünmüyor olabilir, ama sadece oğlum dikkat et elini sikistirirsin kapıya dediğin için saatlerce süren bütün apartmanı inleten çığlıklar eşliğinde evi yere indirmesi dayanılmaz oluyor inanın...
Üstelik bunu yaparken de yardım edin diye bağırıyor.
Ben bu şekilde ses duysam eve polis gönderirim, kapı pencere açamıyorum, utanıyorum komşulardan, bagirmasindan.
Size bir kitap bir de uzman önereceğim.
Kitap okunması kolay,çizimlerle desteklenmiş,
pratik ve uygulanabilir tavsiyeler içeren çok güzel bir kitaptır.
İşinize yarayacağından eminim.
Dr.Ender Marangoz özel eğitim uzmanıdır,
daha çok özel çocuklarla çalışır, bununla birlikte çok donanımlı ve çocuklar hakkında oldukça bilgilidir.
Portage testi ve eğitimi konusunda alandaki en yetkin isim diyebilirim.
Size de yardımcı olabileceğini düşünüyorum.
Portage eğitimimi bizzat kendisinden almıştım.
İsterseniz ismini ve çalışmalarını bir araştırın.
O kadar memnun olurum ki, ben bugüne hiç değilse iyi kötü bir uzmandan randevu almaya çalışıyorum.Belki de sorun ne çok ilgilenmeniz ne de çocuğunuzun davranışlarıdır.
Muhtemelen,yaş ve gelişim özelliği olan bu son derece doğal bir süreci yönetmekte desteğe ihtiyacınız var.
Belki de sadece bakış açınızı değiştirmeye ve kriz durumlarından önce,önleyici tedbirler almaya ihtiyacınız vardır.
Bu da hallolmayacak bir durum değil.
Önceki yorumumda bahsettiğim kitabı,
lütfen alıp okuyun.
Durumunuz çok acilse öfke krizleri ile ilgili bölümün fotoğrafını gönderebilirim.
Asla dört duvarda değil, inanın degil. Ben sokakta büyüttum çocuğumu.çocukla asla inatlaşmıycaksın, asla bağırmayacaksın, ne olursa olsun sakin davranacaksın...çocuklar haklı 4 duvar arasında
yaşıyorlar...hergün mutlaka hava sıcakta olsa soğukta dışarı çıkarıp, açık havada oynatacaksın..
Horrible three bu değil mi ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?