- Konu Sahibi purple_busra
-
tek cocouk oldugum için tüm ilgi bnde oluyo işte bi tane abım olsaydı süper olurdu aslında yada benden kucuk bi kardes olsaydı bu kdr dikkat cekmezdımBuda birşeymii ..
Hamileyim yıkılıyorum yerimden zor kalkıyorum
agrıdan aglıyorum zırlıyorum
benden da kotu durumda olamazsın opuyorumnanaktan
soruna gelicne annene yalvaracaksın gerekirse ev işi ütü vs bilimum alengirli işleri yapaaksın
ayretten pazar gunleri ben cok zor cıkardım ya butun abiler babalar evde ya malum
havada bulut sen u haftayı unut o zaman canımkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet kaçak yollardan deniycam şansımı bi de bakalım bi arkasımı ayarlıyım de onunla bulsuyomus gbı sora onu kösede bırakıp sevgilime mi koşsam yerimsenibenopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
annen bunu yutucak mı zannediyorsun?boshayallersmileen iyisi sen dürüst ol açık açık söyle.bir daha da eve geç kalma..lmaz:
napim ya şu an en büyük derdim bu :çok üzgünüm:
:daha önce yuttu a.s
yok ya alıncak gbı diil en iyisi baska bi bahaneyle evden cıkmak
ay napsın kızcağız. Daha 18 yaşında herşey tozpembe, geçim derdi yok, koca derdi yok, çoluk çocuk yok, tabiki en büyük derdi bu olacak. Başka nolabilirki.boshayallersmile
ay napsın kızcağız. Daha 18 yaşında herşey tozpembe, geçim derdi yok, koca derdi yok, çoluk çocuk yok, tabiki en büyük derdi bu olacak. Başka nolabilirki.boshayallersmile
Sana gelince şugar kız, annenin sözünü dinle. Ha ben büyüğüm reşitim 18 yaşındayım istediğimi yapabilirim bilmem ne ayaklarına yatma, çarparım haaalsanaalsanasmile
Anne sözü dinle, geç gelme dediyse geç gitmiycen. Bu pazarda görüşmeyiverin, hem daha çok özlersiniz birbirinizi.:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?