bence konuyu acanda yanlış yolda
dusundugumu nasıl anlatacagımı kimseden ogrenecek deılım ben mesala
herkesın aldıgı bı terbıye var yasadıgı ortam bu zamana kadar gordugu gecrdıgı olaylar var
hakaret etmedıgı surece karsısındakı ezmedıgı rencıde etmedıgı surece ıstedıgı uslubu kullanabılır yorumcu
ıyılıkle guzellıkle anlatmak zorunda deııl
sadece ornek verılmıs dıe yazıyorum bekaret konusunda vb konularda tartısma cıkmasınn asıl nedenı karsımızdaknı kendımız gıbı dusundrme cabası bence ornegın ben bekaret kaybolunca olmussundr bıtmıssındr dıe dusunuyorum ben boyle dusunuyosam kıme ne yazarım gecerım neden karsıdan bır baskası hayr sen yanlıs dusunuyosun oyle deıl namus ıkı bacak arasında deıl blmem ne dıyo onunda ben namusun ıkı bacak arasında olmadını dusunuyorum deyıp gecmesı lazım burdan konu sahıbı ıkı gorusun hangısnın kendıne yakın oldunu secıp beenıp ısterse hayata gecrır ıstedıgı beendıı uslubu yanı kımse baskasının yazdıgna cvp nıtelıgınde bıse yazmaysa ortada ne kavga olur nede bıze nasıl yazmamızı ogreten bırısı
konu sahıbını muhatap alarak yazdım
bazı yazılarınızda haklısınız ama hepsinde haklı olduğunuzu söyleyemiycem.bazı insanlar o dediğiniz şeyleri hakediyor.kusura bakmayında iki kelimeyle bişeyler yazıp sorununa çözüm olamıycazda neden konu açılıyor bunun yanında ozaman her sorunu olanı karşımıza alıp konuşalım ama malesef oda imkansız.herke fikrini söyler herkesi aile terbiyesi eğitimi farklıdır kimse kimsenin ne yazdığı konusunda yargılayamaz.ozaman burda konu açılmasın.biri çıksın ben evli adamdan hamile kaldım ne yapmalıyım yazsın bizde ona üzülme ya aldır gitsinmi diyelim çok yapıcı olalım.
Peki bunlar karşımızdaki için yapıcı oluyor mu? bunu hiç düşünüyor muyuz?zaten yapıcı olmayacağına inanmadığımız yorumu niye yazıyoruz? arkadaş gözünü açsın diye mi? göremediği gerçekleri görsün diye mi? peki bu gerçekleri sadece bir mesajlık yazıdan nasıl çıkarabiliyoruz? 3 senelik 5 senelik hatta bezen 15 senelik ilişkiler evlilikler 1 mesajla ne zaman analiz edilebiliyor oldular?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?