- 6 Aralık 2009
- 6.208
- 2.870
- 723
1.si ben de baştan söyledim yanlış yorumlar yaptığım olmuştur..Bu mesajlar konu sahibesinin mesajlarından alıntı yaptığım mesajlardır.
1 mesajla nasıl analiz edebildiğimizi sormuş bizlere,şimdi ben de ona sorayım bir mesajla nasıl analiz edebildiniz ?
Herkes kendi mesajından yorumundan sorumludur.Hesap vermesi gereken bir kişi varsa ki yok bu yorum yapan ve konu sahibi olmalıdır.3 .kişiler değil.
1.si ben de baştan söyledim yanlış yorumlar yaptığım olmuştur..
ancak şunu belirtiyim.. ben asla uzun süreli ilişkilere yönelik yorumlar yapmadım.. benim rahatsız olduğum hemen boşanın.. şunu yapın boşver aramayın gibi türden mesajlar..
Sonuçta kimsenin ilişkisinin boyutunu bilemeyiz ve bilmemeliyiz de zaten..
O balık baştan kokar ibaresinde gördüğünüz gibi BAŞTAN dikkatli olmasını söylememdi..çünkü ilişkiler derinleştikçe duygularda derinleşiyor ve benim diyecek sözüm olmaz o saatten sonra...
Nişanlı durumu da karşısındaki insanın tavrına yönelik bir eleştiri vardı yoksa ilişkilerine yönelik bir atıfta bulunmadım..
Ben direk boşanın, ayrılın, aramayın, ne kadar gurursuzsunuz gibi mesajlara karşıyım tekrar belirtiyim..
Ama ne yöne çekmek isterseniz o yöne gider tabii ki
Kimsenin işine karışmak gibi bir hadde sahip değilim kimseden hesap da vermesini istemedim
Dediğim gibi istediğiniz yöne çekmekte özgürsünüz
Hiç bir konu sahibini de koruyup kollamıyorum ben kendimde çoğu kez konu açtım buraya sıkıntılı olduğum dönemde ki benim sorunum soyut geleceğe dönüktü ama bu konuda bile insanlar acımadan yorum yapabildiler.. ben buna karşıyım sağduyulu olmak gerektiğine inanıyorum..
Ki herkesin saygı çerçevesinde yorumlar yapmasını istiyorum..
Ama siz burda bana ithamda bulunuyorsunuz.. hesap verin napıyorsunuz niye böyle yazıyorsunuz ayıp değil mi gibisinden bir söz cümle veya o anlama gelecek bir kelime dahi yazmadım..
Yazdıklarım size istinaden söylenmiş sözler değildi zaten ki sizinle forum içinde birbirimizle muhattap olmuşluğumuz dahi yoktur.
O yüzden sizi tanımıyorum ki bu dediklerimi size yönelik söyleyeyim.
Üstüne alınması gereken alınır sanıyorum ki...
şunu da eklemek istiyorum,
Ben olumsuz mesaj yazmayın ya da fikrinizi paylaşmayın demedim
Sadece bazen öyle saygısızca yorumlar okuyorum ki burada onlar gerçekten beni rahatsız etti ve konu sahibini kim bilir ne kadar rahatsız etmiştir diye düşünmeden edemiyorum
Lafım o tarz insanlara
Tabii ki saygı çercevesinde yapılan yorumlara şapka çıkartırım ben konu sahibinin duymak istemediği bir yanıtta olsa
direkt boşanda derim ayrılda derim. fikrimide söylerim bu yorumlara bazılarının karşı olması benim bu düşüncemi yazmamı engelleyemez.
benim ailemden gördüğüm ve yetiştiğim değerlerde ,bir ilişkide şiddet ve aldatma varsa o ilişki bitmelidir. ben böyle düşünüyorumve bunu savunurum, bu görüşümüde söylerim.
ha boşanma diyene nasıl karşı çıkmıyorsak, boşan diyenede karşı çıkmamalıyız. herkes kendi fikrini yazar boşan, ayrıl diyemezsin karşıyım demek ,kişinin özgürce fikrini söylemesine yapılan bir sansürdür.ve bu sansürüde kimse bir başkasına uygulayamaz.
alayci ve kirici yorumlar insanin kendi kisiligini ortaya koyar...mesela arkadas listemde biri vardi...öyle yorumlarini okudumki cok sasirdim..hic beklemezdim ondan...yani mesajlari bana karsi deyildi...ama karsi tarfadaki bayanlar gibi ayni düsüncede oldugum icin cok sogmustum o sahizdan..ve arkadas listemden iptal ettim..cok kirici ve asagilayici mesajlarini okumustum...sonuc..kim ne yaparsa kendine yapar..
Ben boşan demenin kötü olmadığını belirttim ama biz bu durumda olsa acı yaşıyor olsak ve karşımızdaki sebebini söylemeden ya da şu şu olur gelecek diye öngörü yapamadan direk boşanın gitsin dese ne oluyor yahu demezmiyiz.. bana yanlış geliyor.. umarım anlatabilmişimdir
2 kez gönderilmiş bir önce mesajım kalabalık olmasın diye editledim kızlar
valla kimse kusura bakmasın bazı üyeler afedersiniz resmen (tabiri caizse) kaşınıyor.. bir konu da "bilmem kaç aydır sevgilim aramıyor acaba evlenir miyiz" diye sormuştu bir üye.. biz de gayet medenice "o kadar zamandır aramıyorsa ilişkini gözden geçir" dedik.. bu kadar yorumdan sonra arkadaşın verdiği cevap "çeyiz için alışveriş yapayım mı" tarzında bir yorumdu.. valla kimse kusura bakmasın benimle dalga geçenle ben de dalga geçerim..
zaten hiçkimse "bir üye konu açsa da alay etsek" demiyor.. ama bazı olaylar öyle bir hal alıyor ki, resmen yorum yapanlarla dalga geçiliyor.. e o zaman da etki-tepki meselesi halini alıyor... :umursamaz:
valla kimse kusura bakmasın bazı üyeler afedersiniz resmen (tabiri caizse) kaşınıyor.. bir konu da "bilmem kaç aydır sevgilim aramıyor acaba evlenir miyiz" diye sormuştu bir üye.. biz de gayet medenice "o kadar zamandır aramıyorsa ilişkini gözden geçir" dedik.. bu kadar yorumdan sonra arkadaşın verdiği cevap "çeyiz için alışveriş yapayım mı" tarzında bir yorumdu.. valla kimse kusura bakmasın benimle dalga geçenle ben de dalga geçerim..
zaten hiçkimse "bir üye konu açsa da alay etsek" demiyor.. ama bazı olaylar öyle bir hal alıyor ki, resmen yorum yapanlarla dalga geçiliyor.. e o zaman da etki-tepki meselesi halini alıyor... :umursamaz:
zaten benim bahsettigim sahiz bir konu acmisti..ordada olay tam tersineydi...konu sahibi cevap verenlere yazmadigini birakmamisti...yani magdur olan busefer cevap verenlerdi.konu sahibi deyil...hem suclu hemde güclüydü..:mymeka:ay hakatten yaa..yanı bazı konular cıdden ınsanı cıleden cıkartıyor..veya o kadar komık oluyor kı yanı dagla gecmemek elde degıl..cunku zaten ne desen o kulaklarını tıkamıs eee cıddı cıddı yazıp ugrascagıma ti ye alıyorum bazen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?