Evet ya...Hamilemiyim diye bize soranlara ne dersin
Sanki biz hamilelik testiyiz de pozitif mi negatif mi göstericez ona
:roflol::roflol:Evet ya...Hamilemiyim diye bize soranlara ne dersin
Sanki biz hamilelik testiyiz de pozitif mi negatif mi göstericez ona
ya sorma, "hele sevgilimle öpüştük acaba hamilemiyim" :bbo: şelkindeki sosyal içerikli mesajlara "inşallah hamilesindir" diyerek cevap veriyorum... hem empatik hem de sempatiğim sempatiksalakcinni
Bide şey vardı ,sürtünme yoluyla beraberlik yaşadık kızlığım bozulmuşmudur ,hamile kalmışmıyımdır sempatiksalakcinni
ee dediğin gibi hamilelik testi olmadığımıza göre, bu mesajlar dalga kategorisine giriyor.. empati yapılamaz.. bir de en komiği profilindeki meslek kısmında "mühendis, doktor, avukat" yazar.. her şekilde bir alay sözkonusu yani... -tatlicadiarzu-
sempatiksalakcinni delüsün sen delü
bir konu açılmıştı geçen ay, konu sahibi erkek arkadaşım silikon yaptırmamı istiyor bende yaptırmayı istiyorum aslında demişti ne dersiniz diyede sormuştu. bende kısaca yaptır o zaman demiştim. konu sahibinin bana yazdığı şu oldu.
okypete dövseydin bari.akannehir..
Ben boşan demenin kötü olmadığını belirttim ama biz bu durumda olsa acı yaşıyor olsak ve karşımızdaki sebebini söylemeden ya da şu şu olur gelecek diye öngörü yapamadan direk boşanın gitsin dese ne oluyor yahu demezmiyiz.. bana yanlış geliyor.. umarım anlatabilmişimdir
Sayin Dilal2a,
Bence sizin istekleriniz ile forum amaci celisiyor... Forumlardaki yorumlarda cesitlilik olmalidir, herkes ayni seyi mi soylemeli yani? yapici olmak adina herkesten ayni yorum bekleyemezsiniz. Empati yapin, mesela hemen "ayril, bosan" demeyin diyorsunuz. Bir arkadasin dedigi gibi, belki o kisinin inanisina, kulturune, saygi anlayisina gore oyle bir evlilik sadece sonlandirilmali. O kisinin fikri, anlayisi bu. Ve bunu saygi cercevesinde soyledigi surece hicbir sorun olmamali. Ha katilirsin katilmazsin, begenirsin begenmezsin, ama kimseye bu sekilde yorumlar yapmamasini soyleyemezsin, isteyemezsin. Buna hakkiniz yoktur. Siz yapici olmak amaciyla o yorumcuya katilmaz, baska birsey soylersiniz, tamam. Forum budur yani. Herkes bir degil. Onemli olan her ne kadar birbirimize katilmasak, hatta belki kizsak da saygiyi korumak, ve kimseyi yargilamamak. Ben gormuyor muyum mesela en ufak birseyde "arama, sorma, ayril, bosan" turu yorumlari? ben de sinirleniyorum, katilmiyorum, ama kimseye de gidip "yapici olun, boyle yorum yapmayin" vb demiyorum, cunku buna hakkim yok.
Velhasil, sanirim siz burdaki insanlarin yorumlarini farkinda olmadan kisitlamaya calisiyorsunuz. Hatta herkese kendi fikrinizi kabul ettirmeye calisiyorsunuz sanki. Yapicilik diyorsunuz, ama oyle demeyin, boyle yazmayin dediginizin de farkindasinizdir umarim. Tekrar vurgulamak istiyorum, yorum saygi cercevesinde oldugu surece kimsenin ne yazacagina karisamaz, fikrini sansurleyemezsiniz. Kisilerin yorumunu begenmeseniz de katilmasaniz da herkes birbirinin fikrine saygi duymak mecburiyetinde.
Ayrica kiminin uslubu sert, kiminin yumusak, herkes farklidir. Insanlari yontamaz, fabrika cikisi gibi herkesin uslubunu esitleyemezsiniz. Bu farkliligi kabul etmelisiniz.
şunu da eklemek istiyorum,
Ben olumsuz mesaj yazmayın ya da fikrinizi paylaşmayın demedim
Diyemezsiniz ki zaten
Birilerinin başöğretmen gibi çıkıp nutuk atmasından hoşlanmıyorum.
26 yaşındayım ,kendime göre eğitimim,kültürüm,yeterliliklerim ve yetersizliklerim var. Dilediğim yorumu yaparım,haddimi aşarsam modlar var uyarır cezalandırır.
Sistem oturmuş durumda burada..
Niye birisi çıkıp böyle böyle yorum yapmayın arkadaşlar diyebilsin ki..?
Kim hangi yetkiyle cürretle yeterlilikle karışabilir ki..?
O kadar zamandır üyeyim bir derdim var bölümüne "gerçekçi yorumlar yazın konu açana sahte pohpohlamalar yapmayın" türünde bir başlık açmak aklıma gelmedi.
Herkesin aklı kendine,bana ne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?