• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim çok büyük....

Arkadaşa boşuna tepki veriyorsunuz sadece ifade bozukluğu var aslında kötü bir şey demek istememiştir.

Bence asıl dediği şu ;

Doğulu biri sizin gibi nişanlı olup erkekleri evine alanlar ile ciddi düşünmez dikkat eder eğlenmesine bakar sadece.

Yanlışsam yine düzeltsin arkadaşım.

Ben de doğuluyum bize saldırı olarak algılamadım.

Bu işin doğusu batısı yok zaten konu sahibi de batılı ama eve erkek alıp gider ayak keyfine bakıyor sonra kocası ile hiç bişey gibi takılıyor "insan" olmak önemli

çok güzel açıklamışsın arkadaşım. iyi niyetli olanlar zaten benim ne demek istediğimi anlar ama bazıları işte o kadar alıngan ki her söylediğimiz seyden hakaret ediyoruz sanıyorlar dogulu dedim diyecegime pişman oldum ...:ssz:

Ama vicdaniniz nasil kabul etti.Ailenizin nisanlinizin yuzune nasil bakabildiniz.Parmaginizdaki o yuzukten de mi utanmadiniz?Bunun hesabini nasil vereceksiniz.Ne ekerseniz onu bicersiniz.Nisanlinizda ayni seyi evlendiginizde yaptiginda anlarsiniz artik bizlerde burdan okuruz.. Aklinizi basiniza alin.Nisanlinizi sevmiyorsunuz sevseydiniz yeltenmeyi gec iletisiminizi coktan kopartmaniz gerekti. Allah dogru yolu gostersin size ..

Ögrecisinde de tabiki suc var. Ama sucun bügügü konu sahibinde... Sonucta nisanli olup olmadigini sormus en bastan.. Konu sahibi nazlanarak nisanliyim ama durum karistik derse tabiki ciddiye almaz :26: kendinden emin bi sekilde uzak tutsaydi etrafinda dolsmaya bile cesaret edemezdi... Konu sahibi nisanlisini sallamiyora elin adami niye sallasin, ona göre hava hos :)

Evliyim ama esimle yataklari ayirdik demek gibi bir sey bu. Bu yataklar bir turlu ayrilmaz cunku...

Hava mi hos , kafa mi bos bizi ilgilendirmez aslinda. :9:

Nisanliyim ama karisigim. Ortaya karisik mi yapiyoruz Nihali. :27:

Duzgun erkek demeli. Yapilan yanlislar, dogru olani degistirmez, yanlis kisiler de dogru olanlari. :55:

Dipsiz Not: Ben konunun dogru olduguna inanmiyorum. Ha neden yorum yapiyorsun dersen, oylesine...

Aynen ya ilgiye ihtiyacım var şekline girmiş işte

Düzgün karakterli erkek zaten yanaşmaz ama işte çoğuna canıma minnet değil mi ?

Gerçek olabilir neler gördüm ben oo

Arkadaşa boşuna tepki veriyorsunuz sadece ifade bozukluğu var aslında kötü bir şey demek istememiştir.

Bence asıl dediği şu ;

Doğulu biri sizin gibi nişanlı olup erkekleri evine alanlar ile ciddi düşünmez dikkat eder eğlenmesine bakar sadece.

Yanlışsam yine düzeltsin arkadaşım.

Ben de doğuluyum bize saldırı olarak algılamadım.

Bu işin doğusu batısı yok zaten konu sahibi de batılı ama eve erkek alıp gider ayak keyfine bakıyor sonra kocası ile hiç bişey gibi takılıyor "insan" olmak önemli

Aynen öyle .. Dalga geçiyodur belki de arkasından.. Yazık nikahınız da varmış vazgeçtim de ayrıl bence.

çok güzel açıklamışsın arkadaşım. iyi niyetli olanlar zaten benim ne demek istediğimi anlar ama bazıları işte o kadar alıngan ki her söylediğimiz seyden hakaret ediyoruz sanıyorlar dogulu dedim diyecegime pişman oldum ...:ssz:

Ben anladım seni ama daha net ifade etseydin tepkiler de büyümezdi bu kadar işte

aceleden yazdım. Malum iftar saati !!! bölgelere görede karakter analizi yapılır hiç mi duymadın a çok bilmiş !!! hani derler ya : akdeniz insanı çok sıcakkanlıdır, dogunun insanı daha sogukkanlıdır vs... ondan diyorum bende doğulu erkeklerin de hali tavrı başkadır karakterleri, batılı gibi degildir.

nokta kullandım yeterince umarım anlaşmışsındır şimdi yazdıklarımı!

hiç terbiye yok sizde bilmem farkında mısınız? hakaret etmem, ama eğer bende terbiye yoksunu olsaydım her lafınıza bir bir cevap verir, daha fazla terbiyesizleştiğinizi eğlenerek izlerdim.

"doğulu bir de bunlar sizi ancak kullanır" bunun hiçbir yanlış anlatılacak/anlaşılacak tarafı yok. cümleniz her şeyi açıkca belli ediyor.

herşeyi de oruca, iftar saatine bağlamayın. oruç sizin orucunuz.

hanımefendi, bu son mesajımdır, daha fazla sizinle muhattap olmam. size hayırlı bir ramazan dilerim ancak:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen ya ilgiye ihtiyacım var şekline girmiş işte

Düzgün karakterli erkek zaten yanaşmaz ama işte çoğuna canıma minnet değil mi ?

Gerçek olabilir neler gördüm ben oo

Konunun gercek olmasi olagan disi degil ama yazida tuhaf noktalar var. Cok dikkatli okuyan biri farkedebilir.

Neyse bisi ilgilendirmes. :55:

:27::27::27::27: nerdesin kız sen h.g :21:

Hosbulduk bibi. Geldim sanirim. :27:

Kusura bakmayin ama konu sahibine ofkemi tutamiycam. Sizin gibi kadınlar da değerli oluyor iste. Mutluluğu hakeden o kadar kadın var ki ama nedense sizin gibi davrananlar mutlu oluyo. Adalet yok zaten biliyoruz, ama artik vicdan da yok olmuş. Hala nasıl kocanizin yüzüne bakabiliyosunuz anlamıyorum, diğer kişiyle prenses gibi hissediyorum ama kocami da seviyorum ne ya o anca sizde alışkanlık olmuş yeni heyecanlar ariyo gibisiniz, kocasini seven insan bunu yapmaz, onu geç o kişiyi insan olarak seven biri bunu yapmaz, kendinize nasıl yakistirabildiniz anlamiyorum kendinize de sayginiz yok. Boşuna demiyorum kadınlar erkekleri ayartiyo diye iliskim karmaşık diyerek açık kapı birakmasaniz sürekli tersleseniz isler bu noktaya gelmiycekti ve kara kara düşünmiycektiniz. O adama yazık gerçekten size güvenip sevmiş o sevgiyi hic hak etmiyosunuz. İnşallah Eşiniz bir şekilde siz anlatmasaniz bile olanları öğrenir. Çok sinirlendim gerçekten.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hiç terbiye yok sizde bilmem farkında mısınız? hakaret etmem, ama eğer bende terbiye yoksunu olsaydım her lafınıza bir bir cevap verir, daha fazla terbiyesizleştiğinizi eğlenerek izlerdim.

"doğulu bir de bunlar sizi ancak kullanır" bunun hiçbir yanlış anlatılacak/anlaşılacak tarafı yok. cümleniz her şeyi açıkca belli ediyor.

herşeyi de oruca, iftar saatine bağlamayın. oruç sizin orucunuz.

hanımefendi, bu son mesajımdır, daha fazla sizinle muhattap olmam. size hayırlı bir ramazan dilerim ancak:)

sizde anlama kıtlığı ve aşırı alınganlık var ya nolucak böyle ? bir dogulu dedim işitmediğim laf kalmadı abv. asıl sizle hiç muhattap olunmaz bir insan dogulu birde sizi kullanır lafından niye alınır ki ??? :1: size de hayırlı ramazanlar.. :ssz:

Bunun dogulu olmakla ne alakasi var?!
Lutfen cumlelerinize dikkat edin...

Konu sahibi sacma sapan aktardi diye biz de benzer kelimelerle yargilayacak degiliz.

"Kullanmak" da cografya farketmeksizin kisilikle alakali birseydir.

Onyarginiz sizin bileceginiz sey,
fakat genelleme yaparak, diger insanlari da icerecek bicimde hakaret vari sozler kullanamazsiniz.

kesinlikle katılıyorum.ben de doğuluyum ve 'doğulu işte bunlar ancak kullanır' cümlesine anlam veremdim.. :20:

Son düzenleme:
kesinlikle katılıyorum.ben de doğuluyum ve 'doğulu işte bunlar ancak kullanır' cümlesine anlam veremdim.. :20:

arkadaşın biri açıklandı ya ama bende açıklayayım demek istedim ki dogulu erkek nişanlı evine girip çıktıgı kızla evlilik düşünmez kullanır demek istedim dogulular tü kaka lar demedim yani , o konu da anlaşalım.

Ay ne olur kınamayın, ay ne olur bir şey demeyin. Aferin! Çok güzel yapmışsın. Aldatma konusunda ne kadar becerikli olduğunu görmüş olduk. Seni tebrik ediyorum. Cehennemin dibine de gitsen bu leke senden silinmeyecek. Bravo, güzel damga seçmişsin kendine. Çok yakışmış, güle güle kullan ömür boyu. :51:

Bence bunu bir hata olarak algılama. Hayatta yaşadığın her şeyden ders almaya bak. Bu anlattıklarından benim çıkardığım sonuç nişanlını aslında sevmiyor olduğun. Veya en azından bir sevgili gibi sevmiyorsun. Düğünüme 1 ay kaldı geri dönemem gibi bir hata yapma sakın. Nişanlına dürüstce herşeyi anlat zaman iste ve ne istediğine kesin karar ver. Daha çok gençsin karşına gerçekten aşık olabileceğin bir sürü insanlarda çıkacaktır sakın unutma

Evliyim ama esimle yataklari ayirdik demek gibi bir sey bu. Bu yataklar bir turlu ayrilmaz cunku...

Hava mi hos , kafa mi bos bizi ilgilendirmez aslinda. :9:

Ay hep yanlis yazmisim ya :/
Dimi... Ben arada kaynayan ese / nisanliya yaniyorum.. Garibim herseyden habersiz :26:

Back
X