Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sıkıntılı bir makine ilacı doldurmak o kadar zor ki herşeyde kafası karışıyor bloke oluyor ve içimdeki kateter iğne bana bazen dayanılmaz acılar veriyor ağrıdan kıvrandığım zamanları hatırlıyorum makinenin kullanımı çok zor yanlız tuvalete gidememek yıkanamamak çok zor benim derdim korkum ölmek değil
amin... onlarla iletişime geçmek isterdim ama çoğu vefat etmiş bende daha fazla moralimi bozmak istemiyorum en azından bir umudum varCeren, nasıl metanetle, cevap veriyosun sorulara. hayran kaldım sana. sen aslında kabullenmişsin bu hastalığı isteyerek ya da zorunda olarak ve çok zor şartlarda çoğumuzun beceremediğini yapıp, okumuşsun, çalışıyorsun.
hastalığı, tedaviyi filan bilmiyorum da benim aklıma ne geldi. yabancılar, bu konularda metanetli, daha kabullenici oluyorlar neden bilmiyorum ama öyleler gerçekten. belki yapmışsındır bu dediklerimi ama yurtdışında seninle aynı hastalıktan muzdarip olanlarla iletişime geçip, dertleşsen, onlar nasıl mücadele ediyorlarmış bir dinlesen onları. damdan düşenin halinden damdan düşen anlar. onlar nasıl kabullenmişler belki biraz faydası dokunur sana.
Allah'ım güzel gönlüne göre versin.
malesef şuan için imkansızMakinden kurtulma şansın var m?
Öncelikle çok çok geçmiş olsun.
Ben de 9 ay önce aniden tiroid kanseri olduğumu öğrendim. Öğrendiğimdeki şoku tahmin edersiniz.
Çok acı verici zamanlar yaşadım, hem fiziken hem de ruhen.
Tiroid bezimin tamamı alındı, boynumda hatrı sayılır büyüklükte bir iz var, görenler soruyor bu ne diye, onlara neyse.
Hayatım boyunca içmem gereken haplarım var, tiroid bezim olmadığından her yerim şişiyor, işten döndüğümde ayaklarım, bileklerim davul gibi oluyor.
Bu süreçte tam 20 kilo aldım, tiroid yetersizliğinden bacaklarıma, ayaklarıma sürekli kramplar giriyor, hala çok acı çekiyorum.
Ama bir şekilde hayattayım, ilaç içmem gerekiyorsa içeceğim. Aynı şey senin makinan için de geçerli.
Makinanı internetten araştırdım, cep telefonu kadar bir şey gibi gözüküyor seninki de o boyutta mı?
Derdinizden de büyük Rabbim'iz var bizim.. Gönlünüzü ferah tutun..
Bizim de yarın sabaha çıkacağımız belli değil ama gelecek hayalleri kurup duruyoruz.
Akşama eve gideceğimiz belli bile değil ama ne pişirsem diye bütün gün onun için sızlanıyoruz.
O yüzden bu tür şeyleri düşünerek yaşayamayız hayatı..
Bence sizin Aşk'a ihtiyacınız var.. :) Size iyi gelecek birine..
celal koysun bence adını..cerenle celal vardı ya film :):)
bu arada adaşım oluyor kendisi de..ceren olup da çirkin olan yok sanırım,kesin güzel gözlüsündür mesela konu sahibi arkadaşım
o zaman sevdiğiniz sizi mutlu eden şeyleri hatırlamaya başlayın bir an önce...
benim bileğimde bir sorun vardı,kocaman bir şişlik oluyordu,sonradan ameliyat oldum.üni döneminde iyice büyümüştü,çok belli oluyordu..ev ark. la beraber adını mahmut koymuştuk.mahmut büyüdü kocaman oldu diyoduk..hahahhahayok celal ismini sevmem daha entel bişey mi olsa ne
yok celal ismini sevmem daha entel bişey mi olsa ne
Eisenmenger Sendromu
kalp akciğer nakli olan kimler var peki imkansız şuan için hem ilaçla tedavileride o kadar kolay değil malesefAraştırdım da ilaçla tedavi olabilirmişsin. Ayrıca kalp ve akciğer naklide olabiliyormuş.
canım benim hastalıgım karışık biraz öyle herkeste görülen bir hastalık degilmiş 6 aylıkken ameliyat yapılması gerekiyormuş tabi doktorlar bunu fark etmediler 7 yaşında ailem fark etti ama geç oldu .kalbinizdeki sorun nedir peki?
dediğinizi anlamadımsiz Israrla prognozu sormasanız doktor öyle bir şey Söylemez .
Bu alandaki en iyi doktorlara gittim bırakın Türkiye'yi İsviçre'deki en iyi doktora gittim kalp akciğer nakli oda çok zor hatta imkansız gibi birşey Türkiye'de olmuyor zaten yurt dışındada kendi vatandaşlarına öncelik tanıyorlar dönor bulmakda çok zor çünkü akciğerin %99 uyum sağlaması gerekiyor ...valla her doktor her konuda uzman diildir bunu bilir bunu söylerim tek bi doktorla kalmayın . bu arada bence hayatı dalgaya vurmazsanız hayat zor geçer ne zaman öleceğimizide Allah bilir...
en azından makineyle yaşamıyorsun makineyle yaşamak gerçekten zorcanım benim hastalıgım karışık biraz öyle herkeste görülen bir hastalık degilmiş 6 aylıkken ameliyat yapılması gerekiyormuş tabi doktorlar bunu fark etmediler 7 yaşında ailem fark etti ama geç oldu .
şuanda yapılacak bişey yok sadece ilaç tedavisi oluyorum onu dışında yapılacak bişey yok ömrüm nereye kadar yeterse böyle yaşıyacağım![]()
Haklısın canım seni anlıyorum ama boşver kafana takmaen azından makineyle yaşamıyorsun makineyle yaşamak gerçekten zor