• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim çok büyük

ceren16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
821
87
68
Bursa
Kızlar daha öncede konu açmıştım okuyupta çok yardımcı olmuştunuz çok teşekkür ediyorum...Sağlık sorunlarımla bir türlü başa çıkamıyorum artık makine kullanıyorum buna rağmen kpss yi kazanıp atandım işim iyi ama hep geleceği düşünmekten sıkıldım ...Geleceği düşündüğüm için bu günü yaşıyamıyorum malesef,geçen gün öksürdüğüm için doktora gitmiştim atandığım yer küçük bir il olduğu için ve hastalığımı çoğu doktorlar anlamadığı için başhekim muayene etmişti o da daha da moralimi bozdu bu tür hastalar en fazla 1 yada 3 sene yaşayabiliyor gibi saçma sapan sözler söyledi ...Doğduğumdan beri hep aynı sözleri işitiyorum çoğu insanlar tarafından da hor görülüyorum değer verdiğim halde hiç kimse bana değer vermiyor eskiden ağlardım sızlanırdım şimdi onu da yapmıyorum ama patlayacakmış gibi hissediyorum kendimi böyle işte...

Hangi hastalık ki bu bir muayenede yaşam süresini söyleyebiliyor?
Bir tedavi uygulanıyordur herhalde??

Küçük bir ilden ziyade büyük bir ildeki doktora gitmelisin
Ayrıca moralini bozma kimse geleceği bilemez

Üniversite hastanesine gidin bence.

İzin alıp büyük şehre gitme şansınız var mı doktor için?
Türkiye'de bu hastalıkla uğraşan sayılı doktorlar var ben doğduğumdan beri üniversite hastanelerine gidiyorum benim kontrollerimi yapan doktorların hepsi amerkika'da staj yapmış kişiler profesörler ama dediğim gibi çaresi yok

konularınız hep hastalığınızla ilgili ama nedense hastalığınızın adını vermiyorsunuz???
işviçrede tedavi şansınız yok denmiş,türkiyede denediniz mi?hastalık adı verirseniz belki yakınlarında yaşamış olan belki tedavi olan vardır??

geçmis olsun
bu dunyadda en buyuk dert saglikla olandir bence
Allahdan umut kesilmez rabbim acil sifalar versin
daha once çok duymu$un doktorlardan çar'esiz hastalik oldugunu bashekimden duyduklarini yani :(
dua et sen canim bol bol,hangimizin yarina garantisi varki
benim annemin hiç bi rahstzligi yokdu genç yasta birden beyin kanamasi geçirip vefat etti .. inan hiçbirimizin bi sn sonrasina garantisi yok ..

google da bakdim organ naklinden bahsediliyor, doktorlarla hiç bunu konsuutnmu ?

Türkiye'de bu hastalıkla uğraşan sayılı doktorlar var ben doğduğumdan beri üniversite hastanelerine gidiyorum benim kontrollerimi yapan doktorların hepsi amerkika'da staj yapmış kişiler profesörler ama dediğim gibi çaresi yok

O zaman o doktorlar dışında kimseye gitmeyin derim saçma sapan konuşup sinirinizi bozmuşlar baksanıza.

konularınız hep hastalığınızla ilgili ama nedense hastalığınızın adını vermiyorsunuz???
işviçrede tedavi şansınız yok denmiş,türkiyede denediniz mi?hastalık adı verirseniz belki yakınlarında yaşamış olan belki tedavi olan vardır??
Eisenmenger Sendromu az öncede dedim ...

Canım geçmiş olsun. Alternatif tıpda da çare arıyor musun?

Kimsenin lafına çok takılıp şu gününü ziyan etme. Herkes vaadesi kadar yaşıyor zaten, hiç birimizin yarını bile kesin değil, bırak 3-5 yılı.

Benim geçen senelerde 27 yaşında bir arkadaşım vefat etti. Sapsağlıklı, güçlü kuvvetli, hayat dolu bir insandı. Çok basit görünen bir hastalık ve akabinde karaciğer yetmezliği...

Neyin hesabını yapıyoruz ki. Dün bitti, yarının garantisi yok. Herkes için sadece şu an var, sırf sana geçerli değil bu endişe.

geçmis olsun
bu dunyadda en buyuk dert saglikla olandir bence
Allahdan umut kesilmez rabbim acil sifalar versin
daha once çok duymu$un doktorlardan çar'esiz hastalik oldugunu bashekimden duyduklarini yani :KK43:
dua et sen canim bol bol,hangimizin yarina garantisi varki
benim annemin hiç bi rahstzligi yokdu genç yasta birden beyin kanamasi geçirip vefat etti .. inan hiçbirimizin bi sn sonrasina garantisi yok ..

google da bakdim organ naklinden bahsediliyor, doktorlarla hiç bunu konsuutnmu ?

Amerika'da yapılıyor ama yaşama şansı çok az ben şuanda küçük bir makine ile yaşıyorum remodolin Amerika'dan geliyor tüm masrafları devlet tarafından karşılanıyor ama bundan sonrası gelecek kaygısı beni çok korkutuyor...

O zaman o doktorlar dışında kimseye gitmeyin derim saçma sapan konuşup sinirinizi bozmuşlar baksanıza.

Şuanda başka bir ildeyim grip oldum ve doktora gitmek zorundaydım o da zaten dedi ben bu makineyi hiç görmedim dünyada çok az sayıda insan var bu hastalıkta olan senin gibi bir hasta hiç görmedim sadece gribin için ilaçlar yazacağım en hafif ilaçları yazdı beş gün kullandım onun için gitmiştim...

kaç yaşındasın?16 mı?bu bağlı olduğun makine ile dışarı çıkabilyior musun,günlük hayatın etkileniyor mu?

Merhaba bende merak edip baktim dediginiz gibi herhangi bir tedaviden bahsedilmiyo ama dogdugunuzdan beri umutlu konusmamis olmalarina ragmen hala yasiyosunuz burdan bakin gerisini rabbim bilir zaten ne kadar nefes alacagimizi hele sizin tam tersi yasamaniz lazim daha mutlu olmaniz gerekir bideki isiniz maasiniz varmis bunu kendinize avantaja cevirin paranizla kendinize vakit ayirin bakim yaptirin gezin tozun.kimseden de deger beklemeyin size deger vermeyenler kendi degersizliklerinde bogulsunlar bosverin hayatiniza bakin bunlarda yetmiyor derseniz maneviyata yonelin bunlar geldi aklima rabbim size saglik versin boyle mutsuz oldikca sagliginiz daha cok etkilenir emin olun

Back
X