Derdim çok düşünmek

Bi sürü hikaye var. Mesela bizim burada bi kadın sizofreniye dogru gidiyodu. Evi falan yakti düşünun. Kocasi 2 çocuğuyla birakip baska sehire bi kadınla yaşamaya gitti. Bu kadin calisamaz da. Anne baba ds yok adam nafaka da odemiyo napsin. Yani insanlarin ne kadar merhametsiz ve vefasiz olduklarina sahit oldukca bi de bosluktayken ya benim de başıma gelirse diye şeyler düşünüyorum.

diğer konularınla birlikte bir yorum yapacak olursam sen eşinde aradığını bulamıyorsun
bu yüzden mutsuzsun
bende senin gibi çok düşünürdüm ama faydası yok
çocuğum olursa kim bakacak? ya kocamdan ayrılırsam nolacak?felan filan
ayrılıyım nolacak bakarım misler gibi
bana birşey olursada anam babam var gözüm arkada kalmaz deyip rahatlatıyorum kendimi

Canım ben eski konularını da bilen biri olarak ne olursun bir an önce iş bul diyorum sana:)

Çok sevdiğim bir söz var:
Arıların tasalanmaya vakti olmazmış

Benim babam yok. Annem zaten hic kendi hayatını yaşayamadi gun görmedi derler ya. Bi de niye benim cocugumun yükünü ustlensin

Demekki neymis? Kocamizi sigorta olarak gormeyip kendimiz calisiyormusuz.

Öfff ben de başak burcuyum sizin gibiyim çok zor çookkk

Benim babam yok. Annem zaten hic kendi hayatını yaşayamadi gun görmedi derler ya. Bi de niye benim cocugumun yükünü ustlensin
sizin bir evladınız olsa ona birşey olduğunda (Allah korusun)
torununuzu yük olarak mı görürsünüz?
Babanız için üzüldüm.

sizin bir evladınız olsa ona birşey olduğunda (Allah korusun)
torununuzu yük olarak mı görürsünüz?
Babanız için üzüldüm.
Gormem ama kolay bir sey de değil ustelik anneme de bir sey olabilir.

Babam vefat ettiğinde annem, çocuklarım daha guzel egitim alsinlar diye kv kp yaninda kalmaya devam etmek istemiş ve onlar sadece 3 ay dayanip bi tartışma sonrasi ailenin yanina git diye evden kovmuslar.. insanlar cok kötü bunlar bende paranoya yapiyo korkuyorum.

Arıyorum bulamıyorum uygun bi is

Hep bu dusuncedeydim zaten

Uygun is derken ne kastettiniz bilmiyorum. Ama bu kadar para muhabbeti donen bir evde (eski konularinizi hatirliyorum) is begenmeme luksunuz oldugunu dusunmuyorum. Bakicilik caycilik tezgahtarlik kasiyerlik isi bulmak da zor degil. Ben zincir magazalardan birinde calisiyorum. Ise alirken herhangi bir sart aranmamisti. Ama inanilmaz yukselme firsatlari da var beni ilk ise girdigimde kucumseyen es dost simdi bana ve yasantima ozeniyor. Nerden baksaniz ilk giriste yol yemekle beraber 2000 tl para alirsiniz. Esinizle tartismalariniz da azalir. Onun da kafasi rahatlar belli ki maddi konular sizi bunaltiyor. Hem mesguliyet size bu kadar dusunme firsati vermez.

Cok küçük bi yerde yaşıyoruz bi de her yere torpilli eleman aliniyor. Dediginiz birkac yere basvuru yaptim cevap bekliyorum. Is sececek kadar bile secenek yok oyle diyeyim. Giris 2000 maasli is hangisi?

bunları düşünebilmen için ya çok boş vaktin var
yada ciddi bir tedaviye ihtiyacın
bu dünya sınav dünyası hepimizin başına birşeyler gelebilir
hadi hep beraber karalar bağlayıp, ağlaşalım
böyle olur mu o zaman yarın bir gün yaşlanırsam birine muhtaç olurum diye
şimdiden öldürelim kendimizi
düşüncelerin saçma diyemem ama çok abartı

Farkındayım

anneniz neden kendi kendine idare edememiş
kv ve kb yanına gitmiş?

Cok küçük bi yerde yaşıyoruz bi de her yere torpilli eleman aliniyor. Dediginiz birkac yere basvuru yaptim cevap bekliyorum. Is sececek kadar bile secenek yok oyle diyeyim. Giris 2000 maasli is hangisi?

Bir cok zincir magazada durum bu. 1404 tl maas yaklasik 350 tl yemek yol parasi prim derken...
Kardesim gireli 2 ay oluyor. 140 prim 1404 maas 133 agi ayri yatiyor 340 veya 350 tl yemek karti (aya gore degisiyor 30 gun mu 31 gun mu) ve ayriyetten tipbox parasi. Ilk isi ve herhangi bir sart aranmiyor. Ben de girerken bir sey sormamislardi. Isterseniz ozelden msj atin hangi firma oldugunu yaziym. Orasi kucuk yerse belki yoktur ama bir cok yer boyle. Kardesim 5 6 yerle gorustu daha yuksek veren de vardi ama sektor olarak bunu begendi bunu secti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…