Derdim çok yemek yemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay gülmekten öldüm cok hoşsunuz cidden bizim evde de durum aynı. Sabah korona akşam korona. Ancak türker bey koranaaa diyor onu napacaz:olamaz: bide uzatarak söylüyor böreeek der gibi :skandal::deli:
benim eşim normalde de evde yani evde çalışıyor ve ben hamileyim sizce hangimizin durumu daha vahim? Bide yetinmiyor yabancı kanalları açıyor trump in konuşmalarını falan 🤣🤣🤣
Az evel bende hem hamilelik açlığı hem sıkıntı ton balıklı makarna yedim vallahi. Üşenmedim yaptim. Bu gidişat iyi değil cidden.
Hahaha boreekk diye uzatanlar genellikle sey diyor bööğğrekk 🤪🤪😂 yarisma programinda seda dan once bi adam vardi adi gelmedi aklima boğek degil yahu borek diyordu hahaha😂😂 oh benim ki sonunda gitti ise haber kanallarini acmicam geldi zamanda trt cocugu acip kumandayi pencereden assagi firlaticam 😁😁😁

Saka bi yana cidden dikkat etmek lazim cogu arkadaslarim bu dertten sikayetci hemen eski duzenimize donmemiz lazim. Ben hamilelugimde 10 kilo aldim ama 9 ay hep yataktaydim ayaga kalkmak yasakti riskliydi falan ona ragmen az almistim lutfem sizde dikkat edin en saglikli seyleri yiyin bebeginoze lop lop et olsun insaallah 😍😍

Bende örgü örüp can sıkıntımı gidermeye çalışıyorum 😊 yoksa hep mutlaktayım 🤦‍♀️

Allahtan korona çinden gelmeden diyetisyen e gitmiştim şimdi sıkı diyetteyim yoksa ben kesin 100 kilo olurdum hoş kontrole gidemiyorum ama sıkı tutuyorum yürüme bandım var yürüyorum dr izin vermedi ama kabak detox yapıyorum tv de izleyecek bir şey yok film açıp çocuklarla izliyoruz ve zuhal izliyorum

Çok fenayiz biz de. Evden çalışmaya basladigimizdan beri agzimiz durmuyor. Kahvaltı yapıyoruz masaya geciyoruz hop kahve kek, çay yanına kuru kayısı vs. Akşam yemeği yemek sonrası çay. Gece dizi izleme atistirmasi. Ne uyku düzeni ne bisi kaldı. Sürekli abur cubur yemek istegi var.

Ben de öküz gibi yiyorum. Sırf bu ne yesem sıkıntımı bastırmak için son markete gidişimde birsürü içecek yapmalık şey aldım kendime değişiklik olsun diye. Sabah kalkıp portakal greyfurt suyu sıkıyorum. Öğlenden önce nescafenin türk kahveli olanından içiyorum. Öğleden sonra kendime değişik soğuk kahveler üretiyorum. Akşam yemeğinden sonra ayvalı ıhlamur gece yatmadan öncede lavantalı gece çayı. Bunlar bir tık bastırıyor benim madem evdeyim mutfağa gidip birşeyler pişireyim kendimi karbonhidrata boğayım arzumu.

Denemek isterseniz 2 tane çok başarılı soğuk kahve tarifi keşfettim yazayım hatta.

İlki filtre kahve ya da süzülmüş türk kahvesine süt ve pekmez ekliyorsunuz. İsteğe göre buz ya da sıcak da tüketebilirsiniz. Efsane birşey oluyor.

İkincisi süzülmüş türk kahvesine portakal kabuğu rendesi ve buz ekleyip çalkalıyorsunuz. Kullanıyorsanız biraz viski de ilave edebilirsiniz içine. Tadı nefis oluyor.

Ben de öküz gibi yiyorum. Sırf bu ne yesem sıkıntımı bastırmak için son markete gidişimde birsürü içecek yapmalık şey aldım kendime değişiklik olsun diye. Sabah kalkıp portakal greyfurt suyu sıkıyorum. Öğlenden önce nescafenin türk kahveli olanından içiyorum. Öğleden sonra kendime değişik soğuk kahveler üretiyorum. Akşam yemeğinden sonra ayvalı ıhlamur gece yatmadan öncede lavantalı gece çayı. Bunlar bir tık bastırıyor benim madem evdeyim mutfağa gidip birşeyler pişireyim kendimi karbonhidrata boğayım arzumu.

Denemek isterseniz 2 tane çok başarılı soğuk kahve tarifi keşfettim yazayım hatta.

İlki filtre kahve ya da süzülmüş türk kahvesine süt ve pekmez ekliyorsunuz. İsteğe göre buz ya da sıcak da tüketebilirsiniz. Efsane birşey oluyor.

İkincisi süzülmüş türk kahvesine portakal kabuğu rendesi ve buz ekleyip çalkalıyorsunuz. Kullanıyorsanız biraz viski de ilave edebilirsiniz içine. Tadı nefis oluyor.
Kahve tarifleri için teşekkürler 😂

Canlar saglikli yasam bolumunde bir "karantina rutinim" topigi acip birbirimize rapor mu versek? Madem hepimiz yiyoruz yatiyoruz her gun o topige yazalim belki motive oluruz (zayif bir ihtimal ama deneyelim) :D

Marketleri kimlerin yağmaladığı belli oldu. :KK70: :KK70: Böyle yemelere devam edilirse, ciddi kıtlık çıkacak:KK72:

Ya cok dogru aslinda saka bi yana ben de stoklarimi hemen bitirmemek icin yemeyi azaltmaya calisiyorum. Fazla disari cikmamak icin bir de bir sey bulamayiz korkusu. Ne kadar gercekci bilmiyorum ama valla yemeyi azaltmamin en onemli sebeplerinden biri bu oldu. (Bir de yasadigim yerde normal zamanda bile yemek alisverisi sorun).

Ya cok dogru aslinda saka bi yana ben de stoklarimi hemen bitirmemek icin yemeyi azaltmaya calisiyorum. Fazla disari cikmamak icin bir de bir sey bulamayiz korkusu. Ne kadar gercekci bilmiyorum ama valla yemeyi azaltmamin en onemli sebeplerinden biri bu oldu. (Bir de yasadigim yerde normal zamanda bile yemek alisverisi sorun).
Bir de akşam 5, bilemedin 6 dan sonra yemesek vücud iç temizlik yapacak aslında. Bağışıklığımız da güçlenecek. Hele bisküvi, çikolata makarnaya yüklenmek acayip yalnış.

Markete gitmek bizim buralarda çok can sıkıcı oldu. Ben de mecbur kalmasam hiç uğramak istemiyorum. İnsanlar çok acayip maskeler takıyor, sanki nükleer bir savaş var gibi, ürkmemek elde değil. Bir de bakıyorsun herşey yağmalanmış. Zeytinyağı bulamadım mesela, kimsenin normalde yüzüne bakmadığı karabuğday yoktu ;)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X