- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
- Konu Sahibi Ajsgeidnwk
Aaa saat kacta oynuyorHahaha euro d de basladi yaprak dokumu en sevdigim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa saat kacta oynuyorHahaha euro d de basladi yaprak dokumu en sevdigim![]()
Tv bakmiyorsaniz ne yapiyorsunuz?Bizde geç kalkıyoruz, geç kahvaltı yapıp, daha üstüne kahvaltı masasini kaldirirken bir yandan da öğlen yemeğini koyuyoruz ocağa.
Kahvalti da zaten ya krep, ya pisi, ya puaca falan.
Sonra yemeği işte, akşama tatlısı, akşam yemeği ayrı.
Meyvesi, çerezi.
Aynıyız yani, eksiği var, fazlası yok.
Yalnız biz de TV pek açık değil, tek fark bu sanırım![]()
Hadi hayirlisi madem cocuk 4 yasina gelince tekrar goruselim diyorumValla ev hanimiyim esim dagitmadigi surece ev dagilmiyor kizim sadece bi yeri dagitiyor o kadar herseyi yetistiriyorum temizlik yemek kuafor isi sacim boyali degil çok sukur boyayi akitana kadar ve sacimi uzatip kesene kadar tovbe ettim daha surmem diye kas biyik o is bendemanikur 24 yasindayim oldum olasi yapmadim en buyuk luks tirnak bakiminda dugunde falan takma tirnak takmaktir
![]()
OkeyHadi hayirlisi madem cocuk 4 yasina gelince tekrar goruselim diyorum![]()
Gel sarilalimBu gidişle koronadan sonra obeziteyle mücadeleye gireceğiz.. Ben de sizdenim..![]()
Oğlumla oynuyoruz, sohbet ediyoruz, en çok da yemek yapıyoruzTv bakmiyorsaniz ne yapiyorsunuz?
Bu zor gunleri hep beraber atlatacagiz (birazdan aglayan pasta yicem)Ya ben cok sağlıklı baslıyorum gün içinde de öle sonra devam ediyor aksam yemeğinden sonra Bi tatlı isteği geliyor ki sormayınbilerek zararlı hiçbişi sipariş etmiyorum.Ama dün kendimi börek acarken buldum. Bi de içine ıspanagı doldurdum vitamin olsun Die
evde kalmaktan obez olurum Die korkmaya basladım
![]()
Bana tarifini atar mısınızBu zor gunleri hep beraber atlatacagiz (birazdan aglayan pasta yicem)![]()
TabikiiBana tarifini atar mısınız![]()
Muhtesem bir duzeniniz var, kiskandim dogrusu.Ben yemiyorum :) home office olan günler sabah kalkıyorum, duş ve. alıp hemen iki yumurta haşlıyorum kendime yanına yeşillik.
Oturup öğlen 12ye kadar çalışıyorum.
Sadece su ve bitki çayı içiyorum. 1 saat mola veriyorum (parka koşuya gidiyorum), duş alıyorum küçük bir tabak yulaf ezmesi yiyorum ve akşam için tencere yemeği pişiriyorum.
Sonra işe devam... Akşam 5 veya 6 da iş bitiyor. Sonra koşu... Eve gel, duş ve akşam yemeği...
Peşine temizlik.
Bu benim Corona rutinim.