derdim dert değil ama fikirlerinizi merak ediyorum

Gelin hamamı ayarlamayın, ne kadar iyi olsanız da biraz mesafeniz olsun eşinizin ailesi ile.

Bizimde gelinimiz var ve evet görümceyim. Ben 29 yaşındayım en küçük görümce,gelin 24. Gelinimizin zevkini beğenirim ama gerçekten zevklerimiz çoğu konuda uyuşuyor. Gidip bilmeden aynı oturma grubunu almışız farklı renk,aynı çamaşır makinası vs. Benim internette beğendiğim yeleği bi baktım almış giyiyor bile,hatta ona da dedim bende çok beğenmiştim iyi ki almamışım pişti olurmuşuz. Benim severek aldığım yeleği bende görüp çok beğendiler gidip ablamla ikisi kendine de aldı. Ben bunda samimiyet varsa bi art niyet aramam. Hem sevinmeniz lazım görümceniz sizi ve zevkinizi seviyor. Sizi sevmese beğendiğiniz hiç bişeyi almaz kendisine de. Taktığı takıları beğenirim o da benimkini.
Bazen çok çok beğenmesem de karşımdaki kendini iyi hissetsin diye pek güzelmiş,pekte güzel yakışmış derim.

Yani canını sıktığına değmeyecek bi konu. Fesatlıktan yapsa başka türlü yapardı emin ol.
Etraftan bu seni kıskanıyor laflarına da kulak verme. Millet çok meraklı ara bozmaya.

Back