Derdim dışarıda bir şeyler yiyememek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dışardan yememek aslında çok daha iyi en iyisini yapiyorsunuz.
Tavuk et Vs yemeyi bırakmayın ama helal gıda serifika programını indirin çünkü arada değişiyor markalar. Ona göre helal gıda olan markalardan alabilirsiniz.
Ben uzun zamandır öyle yapıyörün. . En azindan civcivleré hormon verilip tavuk gibi gosterip kesilmiyor takip ediliyor.

Türkiyede yasaklanmış ama o maddenin kullanımı ekmeklerde
keşke...sorsan unun içinde buğdaydan başka bişey yok. Hep palavra.

İnternette araştırın. Sistein diye.. geçen biri ayda 40 ton ülkeye giriyor, nerede kullanıldığını söylemem, başıma iş alıyorum, artık siz düşünün diyordu.

Ya benim bir arkadaşım var, üst düzey bir mevkide çalışıyor, oda ithalat girdilerimiz de çok fazla at, eşek ettiği olduğunu söylüyordu

yemeyin arkadaşım dışarda valla...bu bir dert değil aslında. A Ajsgeidnwk

Son düzenleme:
Oooo iyiki acmisim konuyu ogrenmis olduk hep birlikte

ölüm korkusu değil arkadaşda ki, daha fazla ayrıntı düşünüp tiksiniyor

yemeden önce çatalı siliyorum. bardak yerine pipet reca edıyorum.
oho aşçının kolu yarıya kadar açıksa yemek yaparken içine kıl düştü mü acaba,ter damladı mı?
yemek yapılan yere temizliğine ,garsonların kıyafetine bakarım. temizse girerim. görmediklerim Allah a emanet.

Aynen oyle bende oyle yapiyorum mesela esim tavuk koftesi almis bol baharatli icinde kikirdaklar ya dedim buna verecegin parayi salam alip kedilere kopeklere dograsaydin bu yenirmi diyorum anlamiyor takintimi igrenc
[/QUOTE]
tavuk köftesi mi? kusura bakmayın ama asla dışarıdan alınıp yenılecek birşey değil. ben eve sokmam onu.

Asicim bana misafir geldiginde catal bardak her ne yapmis ne kullanmislarsa buyuk bi legenim var 1 gece camasir suyunda birakiyorum ve ardindan yikiyorum annemde hep oyle yapar ölüm korkusu degil tiksinmek mesela sen en yakın arkadasinin kocasina agziyla neler yaptigini falan biliyormusun ben bir kac arkadasimdan biliyorum ve o evde birsey yemek biryana icmek istemiyorum ki disarida kim ne yaptigi belli degil icim kaldirmiyor anlayacaginiz olum korkusu degil

ya onlarda harbi değişikmiş. Niye bu kadar özelini açıyorsun ki? Al işte, seni de takıntılı yapmışlar sanki.

Aynen oyle bende oyle yapiyorum mesela esim tavuk koftesi almis bol baharatli icinde kikirdaklar ya dedim buna verecegin parayi salam alip kedilere kopeklere dograsaydin bu yenirmi diyorum anlamiyor takintimi igrenc
tavuk köftesi mi? kusura bakmayın ama asla dışarıdan alınıp yenılecek birşey değil. ben eve sokmam onu.
[/QUOTE]
Iyyy bende ama benim koca seviyor onu alma dedikce sen yeme ben yicem diyooorrrr yenilicek birsey degil ama seviyorrr

Iyyy bende ama benim koca seviyor onu alma dedikce sen yeme ben yicem diyooorrrr yenilicek birsey degil ama seviyorrr
[/QUOTE]
bence eve alın siz yapın. tavuğun herşeyını katıyorlarmış içine. gerçi tavuk yemeyin. ayda yılda bir yıyın yıyeceksenizde.

bence eve alın siz yapın. tavuğun herşeyını katıyorlarmış içine. gerçi tavuk yemeyin. ayda yılda bir yıyın yıyeceksenizde.
[/QUOTE]
Ben tavuk gogdunu soslar bir guzel strecler buzluga atarim sonra ince ince keser tavada kavururum doner gibi olur ama tavuktan kofte ne bilim guzel degil ama seviyor istebyaptigim zaman yemiyorum kizimada vermiyorum ara ara aliyor benimki kendim denemedim blendirdan gecirerek yapiliyormus ama denemedim daha

Yemeyin zaten en güzeli. Kesin emin olduğunuz yerden yiyin sadece. Kaşığınızı çatalınızı da götürebilirsiniz yanınızda bence gayet doğal. Dışarda asla salata yemeyin mesela yada yeşillik. Bende sadece bildiğim tanıdığımın vs mekanlarında yiyorum dalga geçiyolar insanlar umrumda değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…