- 1 Mart 2020
- 736
- 1.209
- 28
- Konu Sahibi Ajsgeidnwk
-
Türkiyede yasaklanmış ama o maddenin kullanımı ekmeklerdeekmek yemişsinizdir mutlaka, o dediğiniz hammadde unda var zaten diyorlar, keşke bim krakeriyle kalsaydı.
keşke...sorsan unun içinde buğdaydan başka bişey yok. Hep palavra.Türkiyede yasaklanmış ama o maddenin kullanımı ekmeklerde
Ooookeşke...sorsan unun içinde buğdaydan başka bişey. Hep palavra.
İnternette araştırın. Sistein diye.. geçen biri ayda 40 ton ülkeye giriyor, nerede kullanıldığını söylemem, başıma iş alıyorum, artık siz düşünün diyordu.
Ya benim bir arkadaşım var, üst düzey bir mevkide çalışıyor, oda ithalat girdilerimiz de çok fazla at, eşek ettiği olduğunu söylüyordu
yemeyin arkadaşım dışarda valla...bu bir dert değil aslında. A Ajsgeidnwk
ölüm korkusu değil arkadaşda ki, daha fazla ayrıntı düşünüp tiksiniyorÖlümden ne kadar korkuyorsunuz ya. Bir gün hepimiz öleceğiz farkında mısınız? Ağzına kaç kişi sokuyormuş çatalı.. E yıkanıyor bu meret. Eve gelen misafire ne yapacağız onlar içimizden mi çıkıyor pardon da? Evden götürün olmadı çatalınızı kaşığınızı öyle yiyin.
Aynen oyle bende oyle yapiyorum mesela esim tavuk koftesi almis bol baharatli icinde kikirdaklar ya dedim buna verecegin parayi salam alip kedilere kopeklere dograsaydin bu yenirmi diyorum anlamiyor takintimi igrencŞimdi diğer şeyleri bilmem de dışarıdan hazır köfte gerçekten sıkıntılı. İçinde neler olduğunu bilmiyoruz hatta "bilmeyin daha iyi" diyorlar bilenler. Evde kendiniz kıyma ile kolayca yapabilirsiniz. Ben çokça yapıp derin dondurucuya atıyorum, oradan çıkartıp kullanıyorum.
Asicim bana misafir geldiginde catal bardak her ne yapmis ne kullanmislarsa buyuk bi legenim var 1 gece camasir suyunda birakiyorum ve ardindan yikiyorum annemde hep oyle yapar ölüm korkusu degil tiksinmek mesela sen en yakın arkadasinin kocasina agziyla neler yaptigini falan biliyormusun ben bir kac arkadasimdan biliyorum ve o evde birsey yemek biryana icmek istemiyorum ki disarida kim ne yaptigi belli degil icim kaldirmiyor anlayacaginiz olum korkusu degilÖlümden ne kadar korkuyorsunuz ya. Bir gün hepimiz öleceğiz farkında mısınız? Ağzına kaç kişi sokuyormuş çatalı.. E yıkanıyor bu meret. Eve gelen misafire ne yapacağız onlar içimizden mi çıkıyor pardon da? Evden götürün olmadı çatalınızı kaşığınızı öyle yiyin.
Malesef oyleölüm korkusu değil arkadaşda ki, daha fazla ayrıntı düşünüp tiksiniyor
ya onlarda harbi değişikmiş. Niye bu kadar özelini açıyorsun ki? Al işte, seni de takıntılı yapmışlar sanki.Asicim bana misafir geldiginde catal bardak her ne yapmis ne kullanmislarsa buyuk bi legenim var 1 gece camasir suyunda birakiyorum ve ardindan yikiyorum annemde hep oyle yapar ölüm korkusu degil tiksinmek mesela sen en yakın arkadasinin kocasina agziyla neler yaptigini falan biliyormusun ben bir kac arkadasimdan biliyorum ve o evde birsey yemek biryana icmek istemiyorum ki disarida kim ne yaptigi belli degil icim kaldirmiyor anlayacaginiz olum korkusu degil
tavuk köftesi mi? kusura bakmayın ama asla dışarıdan alınıp yenılecek birşey değil. ben eve sokmam onu.Aynen oyle bende oyle yapiyorum mesela esim tavuk koftesi almis bol baharatli icinde kikirdaklar ya dedim buna verecegin parayi salam alip kedilere kopeklere dograsaydin bu yenirmi diyorum anlamiyor takintimi igrenc
Kiz bak ben sana en normalini soyledim iyyy daha neler gordu bu gozler neler duydu bu kulaklarya onlarda harbi değişikmiş. Niye bu kadar özelini açıyorsun ki? Al işte, seni de takıntılı yapmışlar sanki.
Iyyy bende ama benim koca seviyor onu alma dedikce sen yeme ben yicem diyooorrrr yenilicek birsey degil ama seviyorrrtavuk köftesi mi? kusura bakmayın ama asla dışarıdan alınıp yenılecek birşey değil. ben eve sokmam onu.
bence eve alın siz yapın. tavuğun herşeyını katıyorlarmış içine. gerçi tavuk yemeyin. ayda yılda bir yıyın yıyeceksenizde.Iyyy bende ama benim koca seviyor onu alma dedikce sen yeme ben yicem diyooorrrr yenilicek birsey degil ama seviyorrr
Ciddi misin? Kimse ile bu kadar samimi olmayıp, herşeyi bilmemek en güzeli sanırım.Kiz bak ben sana en normalini soyledim iyyy daha neler gordu bu gozler neler duydu bu kulaklar
BencedeCiddi misin? Kimse ile bu kadar samimi olmayıp, herşeyi bilmemek en güzeli sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?