- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
- Konu Sahibi Ajsgeidnwk
-
Dedigimi kaale almalisiniz ve bir uzman yardimina ihtiyac var. Ardindan baska takintilar zinciri olusturmadan.Hamileligimde durmadan ellerimi yıkardım cok zor bir hamilelik gecirdim kaybetme korkusuyla durmadan temiz olayim ellerim temiz kalsin yara oluyordubartik neyseki onu atlattim ama beni tedirgin eden haberlerde yiyeceklerin kotu yerlerde muhafaza edilmesi hijyen eksikligi zaten saglikli olmayan seyleri bide milyonlarca insanin yemesi kimisi hasta kimisi degil dusunmeden edemiyorum aslinda gitmeyince cozuluyor ama bu durum bi komsum veya akrabama gidincede oluyor
Asicim bana misafir geldiginde catal bardak her ne yapmis ne kullanmislarsa buyuk bi legenim var 1 gece camasir suyunda birakiyorum ve ardindan yikiyorum annemde hep oyle yapar ölüm korkusu degil tiksinmek mesela sen en yakın arkadasinin kocasina agziyla neler yaptigini falan biliyormusun ben bir kac arkadasimdan biliyorum ve o evde birsey yemek biryana icmek istemiyorum ki disarida kim ne yaptigi belli degil icim kaldirmiyor anlayacaginiz olum korkusu degil
Neden arkadaşınızın ağzıyla yaptığı şeyi biliyorsunuz ya.. Bilme gereği duymuyorum ben. Atarım makineye her şeyi fışştt fışştttt mekine yıkar. Yeter bana.
Bardaklari falan camasir suyunda bekletmek anneden bana gecti misafir falan agirladigimda yapiyorum malesef hani anneden yemek yapmayi ogrenirsin temizligi falan oda bi temizlik ritueli gibi kaldi bende ama yapmayacagim zaten evime pek gelenim olmaz oyle kalabalik falan ama aliskanlik ama daha yapmayacagim cunku ne kadar yikansa da kalinti kaliyor muş ben kalmaz diye dusunuyordum bebegim kucuk artik daha dikkatli olacagim kizima zarar gelsin istememyaptığınız şey sağlıklı. paket gıda ve dışarıda yememek ama arkadaşlarınızda yememek abartı çok. hele ki çamaşır suyu. paket gıdadan daha zararlıdır bence, yediğiniz içtiğiniz tabakta kullanmak. makineye atsanız da kalıyor onlar.
çamaşır suyunu kullanırım ben de, ama beyazlaması gereken fayansta filan. tabak, bardak mümkün değil. makineye atmadan önce muhakkak çay bardaklarının dibini çalkalarım. çayla beklemez hiç. ki bizim evde günde 4 çaydanlık çay içilir. senelerdir çay bardaklarımı çamaşır suyunda bekletmeme gerek kalmıyor. sararmıyor çünkü.
siz obsesif kompulsif e doğru gidiyorsunuz. bu konuda bir danışmana muhakkak gidin bence. diğer sağlıklı beslenme konusunda ise sizi tebrik etmemek elde değil. em sağlıklı, hem maddi açıdan iyi ama çamaşır suyu ve arkadaş evinde de yememek kısmını değiştirmeye çalışın.
çok tatlısınız fışştt fışşttt ne bilim adam soylediler mal gibi kaldim bende o gun bu gundur
AttimNe yapmış mesaj atar mısın rica etsem merak ettim bu kadar etkileyen aklından çıkmayan ne ola ki arkadaşım
Iste durum boyleNe yapmış mesaj atar mısın rica etsem merak ettim bu kadar etkileyen aklından çıkmayan ne ola ki arkadaşım
Hamileligimde durmadan ellerimi yıkardım cok zor bir hamilelik gecirdim kaybetme korkusuyla durmadan temiz olayim ellerim temiz kalsin yara oluyordubartik neyseki onu atlattim ama beni tedirgin eden haberlerde yiyeceklerin kotu yerlerde muhafaza edilmesi hijyen eksikligi zaten saglikli olmayan seyleri bide milyonlarca insanin yemesi kimisi hasta kimisi degil dusunmeden edemiyorum aslinda gitmeyince cozuluyor ama bu durum bi komsum veya akrabama gidincede oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?