Derdim dışarıda bir şeyler yiyememek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet uzulurum tabiki annemden yana bi korkum yok evde sigwra icerler mesela dis fircalamazlar bi gittim kizimla ictirmedim sigara disarida icip ellerini yikatip oyle veriyordum bebegimi kucaklarina o zamanlar bebegim 4 aylik falan sigara icip bardaktan su icerse illaki yikamam lazim yoksa icemem yada yeni bardak annemin en son yikayip vitrine dizdigi kadeh bardagindan su iciyordum

Elimden geleni yapiyorum sagolun evet buraya yazamayacgim cok pis seyler gordum o zamanlar sorun teskil yaratmadibama kizimin dogumundan sonra ben bile kendime illallah ediyorum
Tahmin edebiliyorum bende de hamileyken olmuştu temiz yemeliyim temiz olmalıyım flan baktım yoldan çıkmaya başladım saldım artık. Mutfak gereçlerini sakın Çamaşır suyuyla falan yıkamayın dışarıdaki yemekten daha çok zarar veriyorsunuz kendinize

Kızlarr hepinize tesekkur ederim disarida yemek konusunda hic fikrim degismicek disari cikmadan bu sorunu cozerim diger seylerde kendimi telkin etmeyi deneyecegim yoksa gercekten hayati dar ederim kendime ve boyle yasanmaz sagliksiz seylerden uzak duracagim akraba olayinida abartmayayim evet yerim akrabalarimda ama icimdeki sesi susturmak cok zor bi arkadasimiz dedigi gibi kendimizi yuzde yuz temizleyemeyiz tabiki ama kendimi telkin edecegim

Bulasik makinesini acmadan devamli camasir suyu sıkar makineyi calistirirdim yapmayayim o zaman dusunursem fazla kafayi yerim en iyisi fazla dusunmemek bakalim ise yarayacak mi

benim kayinvalidem yapiyor bunu bulasiklari camasir suyuyla yikiyor ilk gördügümde sok gecirdim. Bu titizlik degil hijyen degil bu sagliksiz.

hiç yok öyle takıntılarım
malesef
özellikle dışarda yemeği daha çok seviyorum
gittiğim belirli restoranlar var, etini vs nerden aldıklarını bildiğim yerler. Temizliğinden çok emin olamasam da başka yerlere göre daha iyi olduğunu düşündüğüm yerleri tercih ediyorum.
Orda yediğim yemekleri evde kendim yapsam aynı tadı bulamiyorum
birtek bazı fast food zincirlerinde yemiyorum, onları bırakalı epey oldu
ama diğer türlü dışarda yemek yemek özellikle kahvatlı yapmağı çok seviyorum
keşke sevmesem, sizin ki daha iyi aslında

Kiz sus sus benim de icim gidiyor gitmiyor degil aslinda yolda gidiyoruz bi doner kokuyor gel ye beni diyor koku ama yiyemiyorum malesef bu durumda kotu

benim kayinvalidem yapiyor bunu bulasiklari camasir suyuyla yikiyor ilk gördügümde sok gecirdim. Bu titizlik degil hijyen degil bu sagliksiz.
Ben yogunlastirilmis camasir suyuna biraz su katiyorum sonra makineyi calistirmadan butun bulasıklara sıkıyorum parlatici bolume sirke dolduruyorum ama arinmiyor diyor arkadaslar yapmim daha bebegim kucuk yazik etkilenmesin

Ben yogunlastirilmis camasir suyuna biraz su katiyorum sonra makineyi calistirmadan butun bulasıklara sıkıyorum parlatici bolume sirke dolduruyorum ama arinmiyor diyor arkadaslar yapmim daha bebegim kucuk yazik etkilenmesin

aynen ne kadar durulasanda arinmazki o hijyenik olacak diye lütfen sagliktanda olmayalim. Benim kayinvalidemde kendi bardagim, tabagim falan var cünkü yiyemem onlardan. Sirkede makina icin iyi degil. Hani teredütün varsa dogal makina tabletlerinden kullan. Ben öyle yapiyorum. Tüm temizlik ürünlerimde dogallarina gectim. Camasir makinasi icinde var arttik birsürü ürün

. Bu hayat kalitenizi düşürür çok aşırı kaygılısını acaba bi destekmi alsanız eşim kaygı bugünün faresinin yarının peynirini yemesi der (fare ile kötü annınz var ama) bende sizin gibi dereyi göremeden paçaları sıvayan tipdim zamanla törpüledim akışına bıraktım çoçuklar anne babanın aynası kızıma babası jelibon ve cips sağlıklı değl alamyalım dedi hiç yemiyor ikram edilse bile sevmem yemiyorum diyor Yani sizinde Kızınız öğrenir

Naptınız bu kimsayyallarda etkiler çamaşır suyunun klorsuz unu kullanıyorum ben kaç yıldır kıyamıyorum bulaşık makinesine kimyasalsiz deteterjan katıyorum

Insaallah

Ben sana katılıyorum canım bende de oyle oluyor çoğu kez hele pis yerlerde asla yiyemem oysa eskiden bizim cok pis bir Komsu vardı hep orda yemek yerdim kızıyla büyüdük düzen oturdu Ben senin koyduğun emojiye takıldım o neydi gıııı iy o daha kötü le

ekmek yemişsinizdir mutlaka, o dediğiniz hammadde unda var zaten diyorlar, keşke bim krakeriyle kalsaydı.
Ben zaten ekmekten kopamıyorum. Internette bir itiraf vardı. Bir adam fırında çalışıyordu. Ve diyordu ki inanın nasıl pişirildiğini görseniz kesinlikle ekmek yemeyi bırakırsınız.

Ben zaten ekmekten kopamıyorum. Internette bir itiraf vardı. Bir adam fırında çalışıyordu. Ve diyordu ki inanın nasıl pişirildiğini görseniz kesinlikle ekmek yemeyi bırakırsınız.
Ekmek aynen uyuşturucu gibi bağımlılık yapıyor. Karatay bunu çok güzel anlatıyor. Kimse benim kadar ekmek sevemezdi, 3 aydır yemiyorum, yemedikçe sizdeki anlamını yitiriyor, şimdi hiç aramıyorum.

Ekmek aynen uyuşturucu gibi bağımlılık yapıyor. Karatay bunu çok güzel anlatıyor. Kimse benim kadar ekmek sevemezdi, 3 aydır yemiyorum, yemedikçe sizdeki anlamını yitiriyor, şimdi hiç aramıyorum.
Kiz bende bi ara biraktim 6 ay kadar ama nasil guzel geliyor kokusu taze taze citir citir sizden bende diyet yapiyordum 4 5 gundur ekmek seker yemiyorum ustune spor esim bugun sicacik simit almis yedim valla da yedim ama icimdeki o ses yemeee yemeee dedikce yedim yaaa halbuki onlarsa nasil yapiyorlar kim bilir yememeliydim ama yedim

ya inan herşeyin alternatifi var artık. Ekmeğin, simitin yerine tutacak şeyler yapabilirsin.

Ben artık yanımda biri yese de hiç umursamıyorum. 2 dk zevk için onca zarar hiç değmez. Bunca yıl yediğime say diye düşünüp kendi menüme bakıyorum

Ben bugun bir simitle bozdum ama kaldigim yerde devam bundan oncede almisti yemedim de bu nasil sicak nasil kokuyor neyse morel bozmak yok tam gaz devam seker hala yemedim that sugari izlediktem sonra yiyecegimi dusunmuyorum daha

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…