derdim escort.

olisvel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
21
2
3
35
Günaydın arkadaşlar. Uzun süredir siteyi takip ediyorum. Ve şimdi derdimi anlatıp sizden bir çare istemek için üye oldum. Biraz önce forumda konuma yakın birseyler aradım ama tam olarak bulamadım. Size anlatırsam eğer objektif yorumlar alacağımı düşündüm.

Benim derdim eşim. Eşim normalde dünya iyisi bir insandır. Ama bazen sanki içindeki diğer adam çıkıyor ve ona saçma sapan şeyler yaptırıyor. Yada ben kabullenmek istemiyorum o sadece nefsine yenik düşüyor. Eşimin gözü dışarda! Algılarını açık ve kaç defa escortları merak ettiğine şahit oldum. Ben varken karısı dururken niye bu ihtiyaç? Sizden ricam onu kendime nasıl bağlarım cinsel olarak? Deneyimli arkadaşlar siz de böyle problemler yasamissaniz eğer bununla nasıl baş ettiniz? Ben istiyorum ki gözü benden başkasını görmesin. Bunu nasıl saglarim? Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim. İnanın bir an bile aklımdan çıkmayan bir sorun bu benim. Yardım ederseniz çok büyük bir iyilik yapmış olursunuz bana.
 
Daha farklı şeyler yap sende ilgisini çekmeye çalış.. sıradanlaşmayın..
 
Erkeklerde meraktır bu olaylar. Biz kadınlar gibi işlemiyor onların algıları. Siz eger biliyorsanız başkasıyla beraber olup sizi aldatmayacağını çok fazla büyutmeyin olayı derim. Gozdür bu engel olunamaz, bağlanamaz. Siz hoş ve seksi bir bey gördüğünüze bakmaz mısınız? Seksi bir bayan gördüğümüzde kadın halimizle bile bakıyoruz. Bende sözlümün arama geçmişinde eskort kizlara baktığını gördüm ama eger beni yanıltmazsa onları arayıpta beraber olmuycağını bildiğimden lafını dahi etmedim çünkü bende instagramdan kaslı yakışıklı erkek model falan gördüğimde bakarım. Kimse kimseyi bu konuda engelleyebilmiş değil. Ama sizi çok rahatsız ediyorsa eşinizle mantıklı ve sakin bir konuşma yapın derim. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. Uzmeyin kendinizi.
 
bu konularla ilgili terapi alabilirsiniz bence ama işi o boyuta getirmek istemezseniz eşiniz madem buna ilgi duyuyor siz de o tarzda süprizler yapın ne biliyim gizemli notlarla bir otel odasına çekin falan
 
Arkadaşlar tavsiyelerde bulunmuşlar ama gözü dışarda adam zor her gün farklı kıyafet giysen kamasutrayı hatmetsen eninde sonunda sıradanlaşır aynı kadını farklı şekilde görmek istemiyo bu adam farklı tenler istiyo direk, cinselliği görev gibi sadece onu elde tutmak onu memnun etmek için kullanmayın bence içinde aşk olmalı ama karşılıklı
 
Hmm biz sana şimdi burdan becerilerimizi paylaşıcaz yaniiii
 
Bilgisayarı karıştırınca gördüm. Çok zor olmadı öğrenmem.
tamamda bilgisayarı karıştırınca eskort kız videosunu izlediğini görmekle kendi şehrinde eskort kız aramak arasında dağlar kadar fark var.
Oldu olacak eskort kadınlar gibi giyinin sabah ev hanımı akşam kara melekçilik oynayın.
Ya bırakacak bu merakını ya ayrılacaksınız
Dantel kilot markası mı önerecek bu insanlar size.
konu baştan aşağıya fake kokuyor.
 
Eskiden de görmüştüm ve asla başkasıyla birlikte olmayacağını düşündüğüm için ben de senin gibi gormezden gelmiştim. Ama geçenlerde arama kaydinda da gördüm aramış. Korkmaya başladım. Eğer yaparsa başkasına giderse diye düşünceler kafamın içinde kosusturuyorlar resmen. Bu yüzden bir önlem almaya karar verdim ama gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum.
 
İyi de eşinizin bu merakını nasıl farkettiniz kendisi diyecek hali yok merakım var diye algısı açık ne demek bence sizin düşünceleriniz bunlar kendinize özgüveniniz yok ve eşinizin elinizden gideceğine inanmaya başlamışsınız. Eşiniz sizi seviyorsa çok cilveler filan yapmadan da sever yani sevsin bağlansın diye öyle kızlar gibi davranmaya erek yok bence tabii ki ilgi göstermek lazım ama bu şekilde evliliğiniz sağlıklı olmaz sürekli şüpheyle.
 
Aramızda büyük bir aşk var. Gerçi bunlardan sonra ben de şüpheye düştüm ama. Dedigim gibi adam sanki o anlarda farklı bir kişiliğe burunuyor. Terapiyi asla kabul etmez.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…