çok kötü bi durum allah yardımcınız olsun
durum vahim duruyor yakında bi seçim yapmanız
istenilebilir sizden ailen mi eşin mi diye
annenizle ve eşinizle konusup birinin alttan almasını
sağlayabilirseniz sizin için çok çok ii olur
allah korusun küslük flan çok kötü
acıkcası annmeler iş nereyevarırsa varsın diyor ben esimden vazgecemem bebegim var seviyorum ben hiç bu kadar caresiz olmadım sagolkardesim dua edin bana
mrb konuya kısa geçicem çünkü çok yorduldum kaç gündür düşünmekten.eşim öğretmen bende öğretmenim ben şu an eşimden ayrıyım görev icabı yanımda annrmler var bebeğim küçük ona bakmak için geldiler.eşimin hallerini zaten beğenmiyorlardı bana karsı olsun kendilerine karsı olsun.soğuktu genelde yapısı öle aslında eşim ilk baştan beri ailemin sürekli bize karışmasından şikayetçiydi.mesela evin temizliğine bile karısmalarından ne bileyim benim o gün ne yemek yapacagımı sormamdan tutundan cougu seyi aileme sormam karıstrtımam esim tarafından hep tepkiyle karsılandı.sen nasıl birisin ailen sana niye bu kadar karısıyor gibi hep bana kızardı bu kadar herseyimizi bilmek zorunda değiller vb..
gelgelelim ailemde bana karsı cok düşkün ilk çocougum belki ondan.acıkcası belki suc bende sınırları koymayı basaramadım keske ilk önceden bunu yapabliseydim annemlere bukadar aile içine karısmalarına müsade etmeseydim cocuk doğduonunlada ilgili cok şeye karıştılar.
neyse ama herseye sebep olan olay şu oldu:eşim 15 tatilde bizi görmeye geldi ben soguklar var diye gidemedim evime o geldi.işte eşimin geldigi 3.gün sabah kahvaltı yaparken bebegimin sünneti olayından iş büyüdü eşimin ailesi kayseride çoğu kardesi orda annemlerde cocugun süünetini kayseride yaptırtmayız dediler ve ondan sonra olana oldu esimde benim cocugumun babası yokmu dedi annemlere ama sert bir dille annemler sok oldu bu tavra acıkcası annemler orda biraz saka ciddi konustular ama esimcok sert cıktı sonra annem birsey dedi esim birsey dedi iş büyüdü ve sonraesim en son ben deli adamım siz benim bu halimi daha görmediniz diyince kavga alevlendi esim odayı terk etti gitti ve gitmesine kadar aiiemle esim konusmadılar esimde iki gün sonra apar topar gitti daha önceden gitcekti ama ben engel oldum o kavga tabi orda bitmedi ailemle kac gündür bir dargın bir barısıgız benide sorumlu tutuyorlar herseyden tavırlarımdan sucluyorlar esimi tutuyormusum öle olmasa bastan durum bu halde olmazmıs vb..artık esimin her yaptıgı önüme geldi su oldu bunu yaptı eskidendi buböyleydi esimde su an nefret ediyor onlardan adlarını duymak istemiyor arada kaldım ve bu pskolojimi bitirdi care varnı yardım edin okuyan herkese tskler şimdiden
ben su an esimin yanında değilm esimle ayrıyız ben ailemle beraberim bebegime bakıyorlar annemler onlarda yerlerini yurtlarını bıraktılar benimiçin en azından esimin bunu görmesi gerekmezmiydi tamam dolmus belkide haklı amasonuc bu olmamalıydı arada olmak cok zor şimdi yazın esim memlekete gelmez kesin yüzlerini görmek istemiyorum diyor.ben annemlerlekonustum cok konustum herseferinde taraf olmamaı bekliyorlar konu acılıyor zaten belliydi bunun böyle olacagına geliyor acıkcası istedikleri ne anlam veremiyorum beni görüyorlar kac gündür eridim bittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?