Ben senni yerinde olsam ne yapardım diye düşündüğümde sanırım şöyle yapardım:
Eşimle konuşurdum bundan sonra ne benim ailem evimizin içine karışacak nede senin ailen karışacak.Bu şekilde daha mutlu olacağız derdim.Kendi ailemlede ne zman görüşmek istesem çocuğumu alır giderdim ama beni eşimle ilgili doldurmalarına izin vermezdim.Eşimede gelip aileme gittim böle dedi şöle dedi demezdim.Bu konuyada başka hiç kimsenin diğer akrabaların vs. müdahale etmesine yorum yapmasına izin vermezdim.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
iş bukadar kolay olsa keske dediğiniz gibi zaten ben esime dedim ik tarafda kasırmıycak benim ailem zaten karısmıyor diyor cıkıyor sözde tabi ama benim ailem aacıkca bubu yaptıgı içinsuclu oluyor.ablası geldicocuk görmeye baya kaldı benim mutfakdaki her esyama karıstıda gitti çöp kutusu yokmus para aldı benden gitti aldı yahu benim elim yokmu ben alamam mı yok cok paspalmısım eve düzen getirmiş ablası öle dedi ablası ozamn herseye karıstı olmadı ama
BİRDE SİZLERE SUNU SORCAM HANGİNİZ ESİNİZ BİLE OLSA CANINIZ SEVDİGİNİZ ANANIZIN BABANIZIN HAKARETE HEMDE ESİNİZ TARAFINDAN HAKARETE MARUZ KALMASINA İZİN VERİR??????????
BENİM BABAMIN NE OT GİBİ BİR ADAMLIGI KALDI NE 5 PARA ETMEZLİGİ KALDI SU AN BEN ANNEMLERLE KÜSÜM KONUSMUYORUM BENİM ÜSTÜME GELDİKLERİ İÇİN EN SON ODAYA KENDİMİ ATTIM KAPIYIDA ACIKCASI SERT VURDUM BENİ ANLAMADIKLARI İÇİN KÜSÜM ONLARA KONUSMUYCAM ESİMEDE BABAMA ÖLE DEMEMELİYDİ YİNE EN CARESİZ BENİM SU AN İKİ TARAFDA İÇİNİ KUSTU OLAN BANA OLDU
BEN PSKOLOJİK ACIDAN ASLINDA BİTİGİM MİDEM RAHATSIZ HER GÜN SABAHA KADAR AGRI CEKİYORUM KİM BİLİYOR KİMSE HER NEYSE İYİKİ BEBEGİM VAR ONA BİLE YETEMİYORUM YA SU AN BU PSKOLOJİYLE YIPRANDIM ARTIK
BU ARADA OLUMLU OLUMSUZ BÜTÜN CVPLARA TSKLER ELİNİZE SAGLIK
bu arada elektiirkler gelip gidiyor burda cvp yazamayablirim
ortalık toz duman görseniz esime aksam kızdım durdum sen biraz alltdan alsaydın dedşm daha beter köpürdü benim evladıma onlar nyekara vrecek nealaka gibi birsürü laf bizim yakamızı bıraksınlar gibi babam için cok agır konustu acıkcası küfür olarak hadini acma dedim yani iş bizimle ilgili soruna dönüştü biz esimle kötüyüz suan ayrılık var birde yani derdimi ona anlatamak belki o da haklı ama annme babam onlar ne yapabilirim huylarını değiştirememki bana karsı cok ne bileyim korumacı bir tutum içindedeler esimin ben deliyim lafını bile bana gözdagı olarak yorumladılar
haklısınız belkide cok karıstılar herseye amabenim yapım biraz böyle elde değil aileme herseyime karısma fırsatını daha ünidede verdim ben esimle ilgili değil olay esimin bana kzıdıgı nokta ayaklarının üstüne neden basmıyorsun aileminde dedigi su benim onlar gibi cok cocugumuz yok elbettde sana karıscaz seni ezmesine müsade etmeyiz birde o günkü olayda babam bize o saygısızlıgı yaparken senin için elverdimi of offf herkes kendi karesinden bakıyor ben onlardan apayrıyım cocuga bile bagırdım bugün yavrumdan cıkarcam gibi dengem kalmadı inannın ya okul acılcak kafam yerinde değil karmakarısıgım
ben su an esimin yanında değilm esimle ayrıyız ben ailemle beraberim bebegime bakıyorlar annemler onlarda yerlerini yurtlarını bıraktılar benimiçin en azından esimin bunu görmesi gerekmezmiydi tamam dolmus belkide haklı amasonuc bu olmamalıydı arada olmak cok zor şimdi yazın esim memlekete gelmez kesin yüzlerini görmek istemiyorum diyor.ben annemlerlekonustum cok konustum herseferinde taraf olmamaı bekliyorlar konu acılıyor zaten belliydi bunun böyle olacagına geliyor acıkcası istedikleri ne anlam veremiyorum beni görüyorlar kac gündür eridim bittim
arkadaslar her yazılanı itinayla okuyorum ama sunu söyleyeyim ben calısan biriyim ne kocama bagımlıyım ne ailem acıkcası dik duruyorum hayatda öyle cok güvensiz kişiliksiz birideğilm sadece duygusallık agır basıyor düşüncelerimde esimle o kavgadan sonra oadamıza cekildigimize ben senden vazgcemem bunu unutma dedim ya sen böyle bir durumda dedim bende dedi mutluyuz biz dedi ailen olmasa dedi ama sanırım acıkcası bukadarsafca bunu istemiyor farklı bir seylerde yatıyor altında beni kendi ailesine cekmek asıl derdi annemlerde salak değil bunu gördü ve biraz uslüpları farklıydı ama bunu en son ona beli ettdiler ben esimi cok seviyorum ne olursa olsun vazgecmem ama annmlerede su an için diyemem kakrısmayın ben bir aileyim işte dedigim an annmlerle diyalogumuz biter biliyorum yapılarını keske dediginiz gibi konusmak herseyi çözsetdi babam biraz daha yapıcı ama babamda esimden artık neftet ediyor önce annemkadar katı değildi ama su an öle değil
yani hem esimin akla sıgmayacak kadar sacma düşünceleri var hemde ailemin yok ne olacak sonun bu adamla bile dediler ben bundan sonra tekrarmıevlencem bosansam nedir benim ailemde amcamla yengem yıllardır bu kavgalardan bosandık bosanacaz dozuna geldiler kimsenin doldurusuna gelmem evladım için yani ama esimde süttden cıkmıs ak kasık değil kendi ailesi benimle kaldı bir süre 3 ay cocuk için
neyse annesi b,r gün yemekteyiz bebegime 6 aylıktı ozamn patates vercek aldı elimden anne dedim biber var baya verme neyse dememle kalmadı esim bana bir yürüdü üstüme elini kaldırdı vurcak gibi annesi aman oglum ne oldu vb girdi araya ben aglayarak sok içinde kendimi salona kilitledim neymiş anneme nasıl öle dermişim verse ne olurmus ben birsey de demedim bakın olaya o ama benim annemlere bir vurmadıgı kaldı bugünde babama küfür etti ne olcak şimdi annesi anne de benim annem babam ne yani bna izin veremem sinirle hadını bil dedim ama dogu dürüst cvp b,le vemeedim şmdi ben esime ne diyim burda
bunları demem sacma cünkü asırı ailesine düşkün biri bana hak vermeyecektir.kesinlikle kaynanamlar bize geldiginde bana sen cok görgüsüzsün yok nasıl oluyorda annemden kumandayı alıp sen acıyorsun istedigin yeri yok ne bileyim annesi bebegimi yıkarken boynunu cekmeye kalktı bas bas bagırdım dur ne yapıyorsun diye yok ona karsı gelmişim oldu benim bebegim boynu kırılsaydıı aman senin annennin dedigi olsaydı yok herseye muhalefetim yok su yokbu basımın etini yemişti zaten.ben hemo zaman kpssye calıstım hem cocugma baktım birde onlara hizmet ettim onlar bebegime baktı oldu birde ben görgüsüz annenler sana brsey öğretmemmiş oldu vb yani diycegim esim tabiki bunları hatırlatsam sen suclusun diycek dedide zaten
bence yorum yapan arkadaşlar hasbel79 un 2. mı 3. sayfada mı esının kendı aılesını nasıl korudugunu ve nelerden kavga cıkardıgını
da okusun
bende basta ılk sayfayı okuyunca hasbel ın aılesıne suc buldum
o sayfayı okuyunca da eşi de ak kaşık değil arkadaşlar
hasbel kaynanasının bebeğine acılı patates vermesine müsade etmediği için eşi üzerine yürümüş
bunlarda basit şeyler değil bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?