derdim eşim , anne ve babam

annen baban uni deyken senin ailendi, simdi artik esin var orda.
Cocuk degilsin kendi parani kazaniyorsun calisiyorsun silkelen kendine gel, gerekirse ailen anlamamakta inat ediyorsa evlerine geri yolla onlari cocuga bakacak birini bul.
Esin duzgun bi insana benziyor cocuguna sana sahip cikacak bence arkasindan cok aglarsin sonra.

Ama kendi tahminimi soyleyeyim, sen bu

ben ilk cocugum
beim yapim bole
anam babam bana kucukken de karisirdi simdi karissa nolur yani

laflarinla esinden bosanirsin, anan baban zil takip oynar mi istedikleri bu mudur bilemiyorum ama olan sana olur, herkesin mutlu kocasiyla yuvasina bakip ic gecirirsin, yapayalniz oturursun cocugun babasiz buyur. Bende soylemesi.
Yasin en az 25 falandir heralde, anan baban senin agzindaki ekmegi vermedikleri surece, soyadin farkli oldugu surece sen kocanla cocugunla bir ailesin. Bahane yaratma, bu senin mutsuzlugunla sonuclanir. Otur ciddi ciddi usun uzun konus ailenle, simdiye kadar siz kirilmayin uzulmeyin diye usunuze gelmedim, ama su andan itibaren bnm hic biseyime karismayin. Cocuguma yedigime ictigime karismayin de.

Ayni sehre tasinirsaiz iyice sorun olur esiniz o konuda da hakli. Esinizin istedigi yere tasinin bence.

Onerim : BAHANE URETMEYI BIRAKIN
ANA BABANIZLA SERTCE KONUSUN
ESINIZE KONUSTUGUNUZU ANLATIN, OZUR DILEYIN

DuALIK bi is deil bu sizin kafayi calistirmaniza bakiyor.

çok güzel yazmışsınız

ben calısıyorum bu yüzden annmler gedli bebegime bakıyorlar işteyken zaten.su an es durumu için yazı beklemem gerek buna bile annmler takma ne olcak gitceksinde yani pek benim hala evli oldugumu idrak edemediler acıkcası zaten cokda istemediler evlenirken ayrı yerlerden ayrı kültür bilmiyorum arkdaslar okadar iyi geldinizki allh hepinizden razı olsun gece gece derdimi dinlediniz ne diyim ya aglıyorum su an yaaaaa

böyle saçmalık olmaz sen evlisin aileni bir kenara bırak.valla ne olursa olsun ben eşimin yanındayım ailemden çok uzak bir şehire evlendim.yeri geliyo senede bir kere gittigim oluyor.kesinlikle senin gibi saçma düşüncelere kapılıp eşimi bırakmam.bence bu olay sana bir sebep olsun.araya mesafe koyabilmeyi dene derim.eşinide yanliz birakıp bir boşluğa düşürme.yoksa kocadan olurdun

hem madem bu kdr kiymetlisiniz evlenmeseydiniz o zaman.

Anasi babasina fazla taviz veren kocalar, herseye karisan kaynanalar durumunda bu forumda hep soylenen bu, aman kaynanan oglu o kdr kiymetliyse evermeseymis o zaman.

Bir cocuk diye cocugu bagimli hatta sümsÜk yetistiren ailelere cok kiziyorum, kizlarda yine koca sert cikarsa sorun cozuluor da o erkeklerle evlenenlerin vay haline oluyor. Anaci babacidan uzak durmak lazim evlenirken resmen bunu gordum artik.

Cnm alenin ilk çocugu olabilirsin sana çok düşkün olabilirler ama ben eşine biraz hakverdim çok rahatsız edici herseye karısmaları

su an es durumu için yazı beklemem gerek buna bile annmler takma ne olcak gitceksinde
pes diyorum bole ana baba olmaz olsun
hadi evlenirken once istememis olabilir neyse de 3 sene gecmis cocuk var falan.

pEs PES allah esinize sabir, ailenize ve size akil fikir versin.

arkadaslar her yazılanı itinayla okuyorum ama sunu söyleyeyim ben calısan biriyim ne kocama bagımlıyım ne ailem acıkcası dik duruyorum hayatda öyle cok güvensiz kişiliksiz birideğilm sadece duygusallık agır basıyor düşüncelerimde esimle o kavgadan sonra oadamıza cekildigimize ben senden vazgcemem bunu unutma dedim ya sen böyle bir durumda dedim bende dedi mutluyuz biz dedi ailen olmasa dedi ama sanırım acıkcası bukadarsafca bunu istemiyor farklı bir seylerde yatıyor altında beni kendi ailesine cekmek asıl derdi annemlerde salak değil bunu gördü ve biraz uslüpları farklıydı ama bunu en son ona beli ettdiler ben esimi cok seviyorum ne olursa olsun vazgecmem

ama annmlerede su an için diyemem kakrısmayın ben bir aileyim işte dedigim an annmlerle diyalogumuz biter biliyorum yapılarını keske dediginiz gibi konusmak herseyi çözsetdi babam biraz daha yapıcı ama babamda esimden artık neftet ediyor önce annemkadar katı değildi ama su an öle değil

Bende eşine hak verdim.Sen eşini yok saymışsın herşeyi ailenle kararlaştırıyorsun.Bence böyle konular ilk önce eşinle kendi aranda konuşulup ailene ise sadece kararını bildirmen gereken konular.Yani onlara fikir danışmak için eşinin onayını almalıydın.Bence bir fırsatını bulup eşinin yanına git durumu düzeltmeye çalış haklısın ben hata ettim de ve mutlu olmak istiyorsan yuvanın yıkılmasını istemiyorsan bundan sonra herşeyi önce eşinle paylaşıp onunla kararlar almalısın.Ailenle eşinin arası belki düzelmeyebilir ama senin ailen sonuçta seni silemezler sende onları silememzsin.Sen yine istediğin zaman görüşürsün ailenle ama seni eşinle ilgili doldurmalarına izin verme.Eşimden konuşacaksanız bir daha gelmem de.Eşinede aynı şekilde ailemle görüşmek istemezsen anlarım ama bana onları kötüleme de yoksa arada ezilen sen olursun.İnşallah bundan sonra aradaki dengeyi kurabilirsiniz.

Son düzenleme:
yani hem esimin akla sıgmayacak kadar sacma düşünceleri var hemde ailemin yok ne olacak sonun bu adamla bile dediler ben bundan sonra tekrarmıevlencem bosansam nedir benim ailemde amcamla yengem yıllardır bu kavgalardan bosandık bosanacaz dozuna geldiler kimsenin doldurusuna gelmem evladım için yani ama esimde süttden cıkmıs ak kasık değil kendi ailesi benimle kaldı bir süre 3 ay cocuk için

neyse annesi b,r gün yemekteyiz bebegime 6 aylıktı ozamn patates vercek aldı elimden anne dedim biber var baya verme neyse dememle kalmadı esim bana bir yürüdü üstüme elini kaldırdı vurcak gibi annesi aman oglum ne oldu vb girdi araya ben aglayarak sok içinde kendimi salona kilitledim neymiş anneme nasıl öle dermişim verse ne olurmus ben birsey de demedim bakın olaya o ama benim annemlere bir vurmadıgı kaldı bugünde babama küfür etti ne olcak şimdi annesi anne de benim annem babam ne yani bna izin veremem sinirle hadını bil dedim ama dogu dürüst cvp b,le vemeedim şmdi ben esime ne diyim burda

Eşin seni kendi ailesine çekmek istese bile sende eşine senin aileni karıştırmamanı söylediğini hatırlatırsın ve ikimizde evimizin içine ailelerimizi karıştırmayalım dersin.Kendi ailene şuan için bize karışmayın biz bir aileyiz demesen bile onların söylediğine göre hareket etmemeye çalış dinle ama uygulama eşinede yansıtma anenmler böle dedi şöle dedi deme.Eşin ailenle görüşmek istemeyecektir ailende eşinle görüşmek istemeyecek uzun bir süre sen onların seni doldurmasına izin verme iki tarafıda dinleme arada kalıyorum bana eşimle konuşacaksanız gelmicem de

Eşinde yanlış yapmış o zamanPeki sen eşine bunu hatırlattınmı senin ailen neden karışınca toz kondurmuyordun benim üzerime yürüyüp onları savunuyordun?Bunları söyleyince ne diyor?

İlk mseajini okuyarak yaziyorumm Cnm maalesef suc ailende eşin haklı tepki vermekte aileni evliliğinin dısında tut biraz..düşün ki kaynanan aynı şeyi yapsa sen nasıl tepki verecektin..yani esimizin ailesi yapınca yıkıyoruz ortalığı ama kendi ailemiz yapınca hoş göremeyiz ..azıcık ailelerin yanında konuşmayın herseyi bak bende kaynanama sorun yasadım onceleri suan esim de ben de evimize hayatımıza yorum dahi yaptirtmiyoruz..esın senin ailenin karışmasından dolayı senin kendi ailesine ağzını açmana bile izin vermeyecektir bu daha büyük sorunlar çıkartır

Son düzenleme:
Ben senni yerinde olsam ne yapardım diye düşündüğümde sanırım şöyle yapardım:
Eşimle konuşurdum bundan sonra ne benim ailem evimizin içine karışacak nede senin ailen karışacak.Bu şekilde daha mutlu olacağız derdim.Kendi ailemlede ne zman görüşmek istesem çocuğumu alır giderdim ama beni eşimle ilgili doldurmalarına izin vermezdim.Eşimede gelip aileme gittim böle dedi şöle dedi demezdim.Bu konuyada başka hiç kimsenin diğer akrabaların vs. müdahale etmesine yorum yapmasına izin vermezdim.

bunları demem sacma cünkü asırı ailesine düşkün biri bana hak vermeyecektir.kesinlikle kaynanamlar bize geldiginde bana sen cok görgüsüzsün yok nasıl oluyorda annemden kumandayı alıp sen acıyorsun istedigin yeri yok ne bileyim annesi bebegimi yıkarken boynunu cekmeye kalktı bas bas bagırdım dur ne yapıyorsun diye yok ona karsı gelmişim oldu benim bebegim boynu kırılsaydıı aman senin annennin dedigi olsaydı yok herseye muhalefetim yok su yokbu basımın etini yemişti zaten.ben hemo zaman kpssye calıstım hem cocugma baktım birde onlara hizmet ettim onlar bebegime baktı oldu birde ben görgüsüz annenler sana brsey öğretmemmiş oldu vb yani diycegim esim tabiki bunları hatırlatsam sen suclusun diycek dedide zaten

bence ailenızı kırmayın...
caktırmadan arayı yapın
eşiniz haklı bıle olsa fazla tepkı vermıs sonucta büyükler ve sızın aileniz yaptıgı ayıp bence..ustelık sızı zor durumda bırakacagını bıle bıle..
ailenızı tatlı bır dılle uyarın fazla aile ıcı seylerı anlatmayın kı yorum hakkı tanımayın bellıkı yuz goz olunca anlasmazlıklar cıkıyor...

su an es durumu için yazı beklemem gerek buna bile annmler takma ne olcak gitceksinde
pes diyorum bole ana baba olmaz olsun
hadi evlenirken once istememis olabilir neyse de 3 sene gecmis cocuk var falan.

pEs PES allah esinize sabir, ailenize ve size akil fikir versin.

Ben senni yerinde olsam ne yapardım diye düşündüğümde sanırım şöyle yapardım:
Eşimle konuşurdum bundan sonra ne benim ailem evimizin içine karışacak nede senin ailen karışacak.Bu şekilde daha mutlu olacağız derdim.Kendi ailemlede ne zman görüşmek istesem çocuğumu alır giderdim ama beni eşimle ilgili doldurmalarına izin vermezdim.Eşimede gelip aileme gittim böle dedi şöle dedi demezdim.Bu konuyada başka hiç kimsenin diğer akrabaların vs. müdahale etmesine yorum yapmasına izin vermezdim.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

iş bukadar kolay olsa keske dediğiniz gibi zaten ben esime dedim ik tarafda kasırmıycak benim ailem zaten karısmıyor diyor cıkıyor sözde tabi ama benim ailem aacıkca bubu yaptıgı içinsuclu oluyor.ablası geldicocuk görmeye baya kaldı benim mutfakdaki her esyama karıstıda gitti çöp kutusu yokmus para aldı benden gitti aldı yahu benim elim yokmu ben alamam mı yok cok paspalmısım eve düzen getirmiş ablası öle dedi ablası ozamn herseye karıstı olmadı ama

iş bukadar kolay olsa keske dediğiniz gibi zaten ben esime dedim ik tarafda kasırmıycak benim ailem zaten karısmıyor diyor cıkıyor sözde tabi ama benim ailem aacıkca bubu yaptıgı içinsuclu oluyor.ablası geldicocuk görmeye baya kaldı benim mutfakdaki her esyama karıstıda gitti çöp kutusu yokmus para aldı benden gitti aldı yahu benim elim yokmu ben alamam mı yok cok paspalmısım eve düzen getirmiş ablası öle dedi ablası ozamn herseye karıstı olmadı ama[/QUOTE]

canım anladıgım kadarıyla senın esın zor bırı onunla konusulmuyor ve anlayıssız gibi geldı Allah sana kolaylık versın ama senı bu kadar zor durumda bırakmaya hakkı yok insan karısını dusunur yanıı...öfkeli öfkeli tavırlarla kımseyı dınlemıyor kafasının dıkıne gıdıyor işine geldıgı gıbı dawranıyor..bence bu adam bıraz süründürülmek ıstıyor uzlasmaya calısma bence nasılsa anlamıyor bıraz kendı halıne bırak belkı kafasına dank eder..

Senin ailen böyle karısınca esın de kendi memleketine gitmek istemekte haklı yani resmen yarış halindesiniz..ne senin ailenin ne de onunkilerin oldugu sehre gitme..bu bir
2.Kendi aileni haklı çıkarmak icin bahanelere sığınma eşini deli eden bu bence.
3.15 tatilde madem esın geldi annenler dönseydi de azicik kendinize kalsaydınız
4.esinin ailesi seni ezecek diye kendi ailen suan ne yapıyor acaba bu ezmek değilmi bir duşun.
5.ben esinin yerinde olsam coktan boşanma davası açardim kocanı bu kadar ezdirdigin icin suçlu sensin dengeyi kuramamışsanız bari bundan sonra kur ki kendi ailen yuZunden evliliğin bitecek hiç başka bahaneye sığınma

Kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…