annen baban uni deyken senin ailendi, simdi artik esin var orda.
Cocuk degilsin kendi parani kazaniyorsun calisiyorsun silkelen kendine gel, gerekirse ailen anlamamakta inat ediyorsa evlerine geri yolla onlari cocuga bakacak birini bul.
Esin duzgun bi insana benziyor cocuguna sana sahip cikacak bence arkasindan cok aglarsin sonra.
Ama kendi tahminimi soyleyeyim, sen bu
ben ilk cocugum
beim yapim bole
anam babam bana kucukken de karisirdi simdi karissa nolur yani
laflarinla esinden bosanirsin, anan baban zil takip oynar mi istedikleri bu mudur bilemiyorum ama olan sana olur, herkesin mutlu kocasiyla yuvasina bakip ic gecirirsin, yapayalniz oturursun cocugun babasiz buyur. Bende soylemesi.
Yasin en az 25 falandir heralde, anan baban senin agzindaki ekmegi vermedikleri surece, soyadin farkli oldugu surece sen kocanla cocugunla bir ailesin. Bahane yaratma, bu senin mutsuzlugunla sonuclanir. Otur ciddi ciddi usun uzun konus ailenle, simdiye kadar siz kirilmayin uzulmeyin diye usunuze gelmedim, ama su andan itibaren bnm hic biseyime karismayin. Cocuguma yedigime ictigime karismayin de.
Ayni sehre tasinirsaiz iyice sorun olur esiniz o konuda da hakli. Esinizin istedigi yere tasinin bence.
Onerim : BAHANE URETMEYI BIRAKIN
ANA BABANIZLA SERTCE KONUSUN
ESINIZE KONUSTUGUNUZU ANLATIN, OZUR DILEYIN
DuALIK bi is deil bu sizin kafayi calistirmaniza bakiyor.
pes diyorum bole ana baba olmaz olsunsu an es durumu için yazı beklemem gerek buna bile annmler takma ne olcak gitceksinde
arkadaslar her yazılanı itinayla okuyorum ama sunu söyleyeyim ben calısan biriyim ne kocama bagımlıyım ne ailem acıkcası dik duruyorum hayatda öyle cok güvensiz kişiliksiz birideğilm sadece duygusallık agır basıyor düşüncelerimde esimle o kavgadan sonra oadamıza cekildigimize ben senden vazgcemem bunu unutma dedim ya sen böyle bir durumda dedim bende dedi mutluyuz biz dedi ailen olmasa dedi ama sanırım acıkcası bukadarsafca bunu istemiyor farklı bir seylerde yatıyor altında beni kendi ailesine cekmek asıl derdi annemlerde salak değil bunu gördü ve biraz uslüpları farklıydı ama bunu en son ona beli ettdiler ben esimi cok seviyorum ne olursa olsun vazgecmem
ama annmlerede su an için diyemem kakrısmayın ben bir aileyim işte dedigim an annmlerle diyalogumuz biter biliyorum yapılarını keske dediginiz gibi konusmak herseyi çözsetdi babam biraz daha yapıcı ama babamda esimden artık neftet ediyor önce annemkadar katı değildi ama su an öle değil
yani hem esimin akla sıgmayacak kadar sacma düşünceleri var hemde ailemin yok ne olacak sonun bu adamla bile dediler ben bundan sonra tekrarmıevlencem bosansam nedir benim ailemde amcamla yengem yıllardır bu kavgalardan bosandık bosanacaz dozuna geldiler kimsenin doldurusuna gelmem evladım için yani ama esimde süttden cıkmıs ak kasık değil kendi ailesi benimle kaldı bir süre 3 ay cocuk için
neyse annesi b,r gün yemekteyiz bebegime 6 aylıktı ozamn patates vercek aldı elimden anne dedim biber var baya verme neyse dememle kalmadı esim bana bir yürüdü üstüme elini kaldırdı vurcak gibi annesi aman oglum ne oldu vb girdi araya ben aglayarak sok içinde kendimi salona kilitledim neymiş anneme nasıl öle dermişim verse ne olurmus ben birsey de demedim bakın olaya o ama benim annemlere bir vurmadıgı kaldı bugünde babama küfür etti ne olcak şimdi annesi anne de benim annem babam ne yani bna izin veremem sinirle hadını bil dedim ama dogu dürüst cvp b,le vemeedim şmdi ben esime ne diyim burda
pes diyorum bole ana baba olmaz olsunsu an es durumu için yazı beklemem gerek buna bile annmler takma ne olcak gitceksinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?