burdaki yorumlara desteklere cok ihitiyacım var konusmak isitiyorum değilse kendimi yitircem suc bendemi kimde bu olaya nasıl birçözüm bulmalıyım esim artık ben memleketinize gitmem diyor annemler bir taraf sec diyor bu iş bosanmaya gitcek nerdeyse
Etki tepki meselesi olabilirmi acaba...Hasbel ailesine düşkün olduğu çok sık görüştüğü onların gönüllerini yapmaya çalıştığından eşinin annesine birşey söylemesine göz yumamıştır...
bu saatten sonra iki sekilde huzura kavusursunuz.
1. Ailenizin yaninda durmaya esinizi adam yerine koymamaya devam edip uzun sancili bir surec sonunda bosanirsiniz. Ailenizin ve sizin basiniz goge erer, ailenizin butun fedakarliklari basariyla sonuclanmis olur.
2. Esinizle iki taraftan da UZAKTA bIR YERE tasinirsiniz. Bayramda seyranda gorusursunuz ailelerinizle. Cekirdek aile huzura erersiniz.
Ettiginiz laflara bakinca 2. Yoldan gitme ihtimalinizi dusuk goruyorum. Uzun ve zorlu bir kavga bosanma sureci var onunuzde allah sabir guc kuvvet versin.
mrb konuya kısa geçicem çünkü çok yorduldum kaç gündür düşünmekten.eşim öğretmen bende öğretmenim ben şu an eşimden ayrıyım görev icabı yanımda annrmler var bebeğim küçük ona bakmak için geldiler.eşimin hallerini zaten beğenmiyorlardı bana karsı olsun kendilerine karsı olsun.soğuktu genelde yapısı öle aslında eşim ilk baştan beri ailemin sürekli bize karışmasından şikayetçiydi.mesela evin temizliğine bile karısmalarından ne bileyim benim o gün ne yemek yapacagımı sormamdan tutundan cougu seyi aileme sormam karıstrtımam esim tarafından hep tepkiyle karsılandı.sen nasıl birisin ailen sana niye bu kadar karısıyor gibi hep bana kızardı bu kadar herseyimizi bilmek zorunda değiller vb..
gelgelelim ailemde bana karsı cok düşkün ilk çocougum belki ondan.acıkcası belki suc bende sınırları koymayı basaramadım keske ilk önceden bunu yapabliseydim annemlere bukadar aile içine karısmalarına müsade etmeseydim cocuk doğduonunlada ilgili cok şeye karıştılar.
neyse ama herseye sebep olan olay şu oldu:eşim 15 tatilde bizi görmeye geldi ben soguklar var diye gidemedim evime o geldi.işte eşimin geldigi 3.gün sabah kahvaltı yaparken bebegimin sünneti olayından iş büyüdü eşimin ailesi kayseride çoğu kardesi orda annemlerde cocugun süünetini kayseride yaptırtmayız dediler ve ondan sonra olana oldu esimde benim cocugumun babası yokmu dedi annemlere ama sert bir dille annemler sok oldu bu tavra acıkcası annemler orda biraz saka ciddi konustular ama esimcok sert cıktı sonra annem birsey dedi esim birsey dedi iş büyüdü ve sonraesim en son ben deli adamım siz benim bu halimi daha görmediniz diyince kavga alevlendi esim odayı terk etti gitti ve gitmesine kadar aiiemle esim konusmadılar esimde iki gün sonra apar topar gitti daha önceden gitcekti ama ben engel oldum o kavga tabi orda bitmedi ailemle kac gündür bir dargın bir barısıgız benide sorumlu tutuyorlar herseyden tavırlarımdan sucluyorlar esimi tutuyormusum öle olmasa bastan durum bu halde olmazmıs vb..artık esimin her yaptıgı önüme geldi su oldu bunu yaptı eskidendi buböyleydi esimde su an nefret ediyor onlardan adlarını duymak istemiyor arada kaldım ve bu pskolojimi bitirdi care varnı yardım edin okuyan herkese tskler şimdiden
mrb konuya kısa geçicem çünkü çok yorduldum kaç gündür düşünmekten.eşim öğretmen bende öğretmenim ben şu an eşimden ayrıyım görev icabı yanımda annrmler var bebeğim küçük ona bakmak için geldiler.eşimin hallerini zaten beğenmiyorlardı bana karsı olsun kendilerine karsı olsun.soğuktu genelde yapısı öle aslında eşim ilk baştan beri ailemin sürekli bize karışmasından şikayetçiydi.mesela evin temizliğine bile karısmalarından ne bileyim benim o gün ne yemek yapacagımı sormamdan tutundan cougu seyi aileme sormam karıstrtımam esim tarafından hep tepkiyle karsılandı.sen nasıl birisin ailen sana niye bu kadar karısıyor gibi hep bana kızardı bu kadar herseyimizi bilmek zorunda değiller vb..
gelgelelim ailemde bana karsı cok düşkün ilk çocougum belki ondan.acıkcası belki suc bende sınırları koymayı basaramadım keske ilk önceden bunu yapabliseydim annemlere bukadar aile içine karısmalarına müsade etmeseydim cocuk doğduonunlada ilgili cok şeye karıştılar.
neyse ama herseye sebep olan olay şu oldu:eşim 15 tatilde bizi görmeye geldi ben soguklar var diye gidemedim evime o geldi.işte eşimin geldigi 3.gün sabah kahvaltı yaparken bebegimin sünneti olayından iş büyüdü eşimin ailesi kayseride çoğu kardesi orda annemlerde cocugun süünetini kayseride yaptırtmayız dediler ve ondan sonra olana oldu esimde benim cocugumun babası yokmu dedi annemlere ama sert bir dille annemler sok oldu bu tavra acıkcası annemler orda biraz saka ciddi konustular ama esimcok sert cıktı sonra annem birsey dedi esim birsey dedi iş büyüdü ve sonraesim en son ben deli adamım siz benim bu halimi daha görmediniz diyince kavga alevlendi esim odayı terk etti gitti ve gitmesine kadar aiiemle esim konusmadılar esimde iki gün sonra apar topar gitti daha önceden gitcekti ama ben engel oldum o kavga tabi orda bitmedi ailemle kac gündür bir dargın bir barısıgız benide sorumlu tutuyorlar herseyden tavırlarımdan sucluyorlar esimi tutuyormusum öle olmasa bastan durum bu halde olmazmıs vb..artık esimin her yaptıgı önüme geldi su oldu bunu yaptı eskidendi buböyleydi esimde su an nefret ediyor onlardan adlarını duymak istemiyor arada kaldım ve bu pskolojimi bitirdi care varnı yardım edin okuyan herkese tskler şimdiden
bence yorum yapan arkadaşlar hasbel79 un 2. mı 3. sayfada mı esının kendı aılesını nasıl korudugunu ve nelerden kavga cıkardıgını
da okusun
bende basta ılk sayfayı okuyunca hasbel ın aılesıne suc buldum
o sayfayı okuyunca da eşi de ak kaşık değil arkadaşlar
hasbel kaynanasının bebeğine acılı patates vermesine müsade etmediği için eşi üzerine yürümüş
bunlarda basit şeyler değil bana göre
birde acıkcası madem herseyi paylastık sunuda demek gerekir benim annmlerin benden baska bir derdidaha var yani kardesim pskolojik rahatıazlıgı var buraya gelmeleri bile mucizeydi cünkü kardesim cok agresfiti sinirliydi su an tedavi görüyor bilmedigimiz bir yerde her gün bu insannlar bizi cekemez yeri geldiyordu kendi evimizde kardesimin tabak canak kırmasına annmlerin komusu göz yumardı ama burası farklı annmler bütün bunları gözardı ettiler sırf ne için benim evladım için kendi canlalrıda hasta yani diycegim esim bunları biliyor görüyor ve bizim bu özel durumuzu görmeden geliyor demesi gerekirdi onların derdi basından asmıs ama benim evladım için burdalar demedigi gibi ukalaca maco halerde ne diyim bir yanda sevdigim bir yanda anam babam ne yapmalıyım bilmiyorumbirhafta olcak bunlar yasanalı ben hala ilk günkü gibi yasıyorum herseyi gecmiyor zamana bırakmalı en iyisi ama gecmiyor
babam kac yasında adam onun evladını yeri geliyor ayagında sallıyor bakıyor yediriyor annme öle yani bence tüm bunlar için hakaretii değilde bir özürü hak ediyor esime bugün bunları uyugun bir dille anlatcam annmlerle konusamam su an halan dolular onlar zaman gecsin öle konuscam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?