derdim eşim , anne ve babam

Bence en iyisi ailenizi uygun bir dille gonderin, cocuguna bakacak bir bakici bulun.Kafaniz daha rahat olur inanin ki.Ailenin fedakarligi altinda ezilme.Olan yuvana oluyor.Esinde ailesine toz kondurmuyor sende kondurmuyorsun.Orta yol iki tarafdan uzaklasmak..Artik eriskin bireylersiniz..Kim olursa olsun 3. sahislarin aileye karismasina ve sizin adiniza kararlar almalarina izin vermeyin.Bosanmalarin hatrisayilir bir kismini ucuncu sahislarin aileye karismasindan kaynaklandigini biliyoruz.Allah yardimciniz olsun..

allah korusun yuvanız yıkılmasın ama annenizi ikna edin özür diletin.bana kalırsa ailenizi fazla kendi meselelerinize karışırmışsınız bence bu böyle olmamalıydı ve eşinle birbirinizi seviyorsanız ve seçmen gereken bi taraf olmaz inşallah hersey yoluna girer inşallah ama seçmek zorunda kalırsan bence eş seçilmeli ama sen en iyisi arayı düzelt annende yapıcı olmalı yuvanı dağıtma kardeşim.inşallah yorumumla üzmemişimdir seni

bence aılen herseye cok müdahale edıyor gıbıme geldıı...cunku artık ayrıda olsanız sız esınızle bı aılesnız tamam annenın babanında fıkrı onemlı ama eşininkıde onemlı bı tek senın esın degıl her evlı cıft bole düşünür... bence aılenle arana bırazcık mesafec koy eşinlede aranı ıyı tut... ve en kısa zmandada taınını ıste yanına gıt bence

senin artık yeni bir ailen var eşinin ailesi bu kadar karışsa sen mutlu olur muydun bence annenlere güzel dille anlat çok karışmasınlar hatta çok ihtiyaç yoksa kalmasınlar senle, eşininde kalbini yap, önce kendi yuvanı çocuğunu düşün

diğer şeylerde evet dedıgınız gıbı olabılır de
hanı ustune yurume ve babasına hakaret etmıs sanırım yanlıs okumadıysam
bunlar dogru seyler degıl

neyse Allah yardımcısı olsun

bu saatten sonra iki sekilde huzura kavusursunuz.

1. Ailenizin yaninda durmaya esinizi adam yerine koymamaya devam edip uzun sancili bir surec sonunda bosanirsiniz. Ailenizin ve sizin basiniz goge erer, ailenizin butun fedakarliklari basariyla sonuclanmis olur.

2. Esinizle iki taraftan da UZAKTA bIR YERE tasinirsiniz. Bayramda seyranda gorusursunuz ailelerinizle. Cekirdek aile huzura erersiniz.

Ettiginiz laflara bakinca 2. Yoldan gitme ihtimalinizi dusuk goruyorum. Uzun ve zorlu bir kavga bosanma sureci var onunuzde allah sabir guc kuvvet versin.

eşin haklı.çocuğun sünnetine nerde yapılacağına kayınvalide ne karışır.çocuğun anneesi var babası var.fikir vermek ayrı şey.illa ki de şu olacak demek ayrı şey.sizin aileniz baya baya sizin içişlerinize müdahale ediyor.eşiniz de artık geçmişten gelen birikimle patlamış.eşinizin yerinde ben olsam inanın bu zamana kadar bile dayanamazdım.eşinizin yanında olduğunuzu eşinize de ailenize de gösterin.evlilliğiniz sırf aileler yüzünden tehlikeye düşmesin.

Sizin başınıza gelene benzer bir olay benimde 2 hafta önce başıma gelmişti.Konumu okuyabailrsiniz.Bende çok sıkıntılı bikaç gün yaşadım ama eşim bu hafta sonu geldi.Uzun zamandır göremiyorduk birbirimizi.Bana annen bidaha hayatımıza karışmasın ben kaldıramam dedi.Sonra annemle konuştu artık biz bir aileyiz bizim hayatımaza karışma biz istediğimiz gibi hayatımaızı yaşayacağzı dedi bende eşimin yanında oldum annemde siz bilirsiniz dedi herşey düzene girdi artık annemle eşim arasında sorun yok .Bende rahatım sizde eşinizin yanında olun bence yoksa sorun büyüyor eşler arası ilişki bozuluyor.Anneniz ve babanızın habire eşinizin arkasından konuşmasına nasıl dayanabilyorsunuz anlamadım çok yanlış kocayı karısına kötülemek .Bizde bu kadar sorun bile yok eşim tepki verdi.Böyle olursa siz aileniz beraber babasız çocuk büyütürsünüz kocanızda kendine yeni bir hayat kurar.Unutmayın herkes gider eşler kalır bunu asla unutmayın ben tecrübe ile öğrendim sizde öğrenmiş olun.

Sünnete annen ne diye karışıyor eşin haklı! Sende çocuğu annen bakıyor diye eşini 2 plana itme ,adamı ailecek ezmişsiniz

bende sizi hatalı buldum açıkcası
ne ailenizi eşiniz hakkında konuşturun
nede eşinizi aileniz hakkında konuşturun
eşiniz sizin taraf olduğunuzu görünce patlamış resmen
3 yılda kimbilir neer biriktirdi
böyle savaş içinde ömür geçmez arkadaşım,
ailenizin eşinizden hiç çekincesi kalmamış
eşiniz böyle sürerse kendine yeni bir hayat kurar haberinzi olsun

evlenmeden önce konuşmadınızmı nerede yaşayacağınızı?

aynen senin gibi düşünüyorum canım.konu sahibi hükmünü vermiş zaten

geçmiş olsun kardeşine üzüldüm ama annen baban bellıkı bunlardan bunalmışlar kendılerıne bır meşgale arıyorlar ve bu da sızın çocuğunuz olmuş...

sen aileni anne babana oyuncak etmişsin kusura bakma eşinde fedakarlık yaptılar dıye boyun bükmek zorunda değil sonuçta o onlardan oyle bır şey istemiş mi?

bir bakıcı tutsan ailenı kurtarcaksın ama hep bahane hep bahane...

göz göre göre bir aile nasıl yıkılır burada bunu görmeyiz inşallah..

Ailenin önceliği senin evliliğin olmalı. Çocuğun annesi babası varken onların orda yaptırmayız demeleri biraz fazla bencilce.

bence eşin artık onların karışmalarına son vermek için ben sert bir adamım imajı yaratmış...ama aileniz de hatalı çocuk sizin sünnet nerde isterseniz orda olur. sonuçta eşinizinde ailesinin bunu görmeye hakkı var...annenizde şaka yollu kayseride olmasını istemiyoruma getirmiş. artık olay siz de bitecek. ailenize hayır diyemezseniz eşinizi kaybederseniz. yani birilierini kalbi kırılacak. dengeleri kurun daha da geç olmadan

kesinlikle katiliyorum,arkadaslar sonraki yazilari okumadan aileye suc buluyorlar,halbuki esi resmen kendi ailesine farkli esininkine farkli davraniyor

Arkadaşım, arada kalmak gerçekten can sıkıcıdır bilirim..
Ama yinede sen hatalısın birtanem..
Ailene fazlasıyla bağlanmışsın.. Onların yaptıkları fedakarlıkların altında bu kadar ezileceksen
başka bir bakıcı bulmanı ve onları hayatından biraz uzaklaştırmanı tavsiye ederim..

Bir babanın, sünnetin yerine, zamanına karar vermek en doğal hakkıdır..
Ama sizinkiler, direk balıklama işe dalmışlar..
Sen kimsinki havası oluşturmuşlar..

Aynı şeyi kayınvaliden yapsaydı..
Sana "aaa, biz sünneti hayatta orada yaptırmayız" diye kesin karşı çıksalardı,
bugün burada "şunlara bakın, benii adam yerine bile koymuyorlar, ben anneyim " diye
bir konu açmış olurdun eminim..

Son olarak ta, "annemler artık gittiği yere kadar diyorlar, ben eşimden ayrılamam, çocuğum var benim "
lafına bittim..
YaHU.. O kadar işlerine karışıp senin hakkında karar verme yetkisini kendilerinde bulmuşlar ki
boşanma konusunda bile senin fikrin arka planda kalmış..

Bence en kısa zamanda eşimle konuş, ailenle konuş ve herkes olması gerektiği yerde olsun..
Yoksa, sonunuz hiçte hayır değil canım...

eşinin kendi ailesine karşı o kadar hassas olması ve senin çoğcuğun için bile bir şey söylemene müsaade etmemesi gerçekten eşini haksız görmeme sebep..
eşin nereli?
baya kültür farkı var arada sanki
onunki aile seninki değil sanki..
ama belki yinede ortak bir noktada buluşabilirsnz
sen aynısını onun ailesine yapsaydın burda annesi var size ne oluyor deseydin seni döverdi heralde
Allah yardımcın olsun

inşallah bir an önce aynı şehirde olursunuz...yoksa bu olaylar bitmez...bir arkadaşın dediği gibi aileniz bu tatilde sizi yalnızda bırakabilirlerdi aslında...bnunu düşünmeleri lazımdı.
bence çocuğu bir bakıcıya verin. çalışan akdınların çocuklarına hep bakıcı bakıyor. ilk siz olmayacaksınız.
kendi ailenize çözüm bulunca eşinizin de hatalrını söylersiniz. sen rahatsız olduğun için ben bunları yaptım. senden de bunları bekliyorum diyin. ama sakın bunu şimdi söylemeyin haklıyken haksız duruma düşersiniz.
benim annemde bazen bize çok müdahale eder. hatta bir keresinde kızımı alır giderim tarzında konuşmuştu. eşim odadan çıktı gitti. bend eannemle konuştum ayıp ettiğini söyledim ki benim annemde hiç laf anlamaz. açıkçası 2 ay sonra doğum yapacağım ve anneme gel çocuğa sen bak demektense ücretsiz izne ayrılamyı göze aldım. çünkü biliyorum mutsuz olacağız. bir sene de tek maaşla geçiniriz diye düşündüm. sonra bebek kendini toparlar ve bakıcı bulurum.
maddi durmunzu bilmiyorum ama keşke sen de böyle yapsaydın. bebeğinizi eşinle birlikte büyütürdün. o da kendini daha fazla baba ve evin reisi hissederdi.
tabi artık keşke diyemiyoruz. dua edelim eşinle sen aynı şehirde ol ve gerçek bir aile olun.........

canım benim anladığım kadarıyla kimseye hayır diyemeyen

aman herkesin gönlü olsun diye uğrasan birisin

ama inan hep olan sana olur üzülen yine sen olursun

malesef bu hayatta herkes öylesine bencilki

aradaki dengeyi mutlaka korumak gerekiyor

ve bu en güzelde her iki ailedende uzak olmaktan geçiyor diye düşünüyorum

ben uzaktan iki aileninde yakınına geldim

ve herşey karmakarışık oldu

benim eşimde öyle sanki tek başımızaymışız gibi yaşamak ister

yani dengeyi sağlamak çok zor

ama iki tarafıda kırmadan konuş yine

önceliklede annenle

yine en iyi o anlar seni

biraz daha sizi kendi halinize bıraksınlar

bak ozaman herşey biraz daha düzelecek inşallah

ALLAH cc kolaylık versin canım
dua edicem

aılenı hayatınızın merkezıne cok oturtmussun canım

bazı yerlerde dur demen gerekır...
Boyle devam edersen,kı uzulerek soyluyorum esını kaybedeceksın ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…