Derdim eşim ve gözleri bakışları

Biz okuyamıyoruz madem sen kadınların içini mi okuyorsun da bu kadar eminsin merak ettim

Herkes kalitesini belli etti son yazdiklariyla canım boşuna mahallevari konuşmalarına daha fazla maruz kalmayalım bence :)
Sonuçta herkesin IQ seviyesi aynı düzeyde değil :)
Milletin 3 kuruş etmeyen onu bunu kesen adam olamamış kocaları da belli oldu onları savunan acınası kadınlarda :halay:

Herkes kalitesini belli etti son yazdiklariyla canım boşuna mahallevari konuşmalarına daha fazla maruz kalmayalım bence :)
Sonuçta herkesin IQ seviyesi aynı düzeyde değil :)
Milletin 3 kuruş etmeyen onu bunu kesen adam olamamış kocaları da belli oldu onları savunan acınası kadınlarda :halay:
Ego kastığım tek nokta birine laf soktuğumda bu sefer cidden havalıydım diyorum depresiflik falan kalmıyor bu yorumla kendim noktayı koymuş kadar ego kastım şuan😂

Off geldi yine😂
çok şey yazardım da şimdi ceza almak istemiyorum.
seni mi alintiladim ben muhattap olma benimle. Hadi canım sağdan devam.

Hahahah sende ceza almadan kendini savunabilecek bir potansiyel yok zaten. Sasirmadim :)
Normalde senin gibi zihniyetlerle aynı kaldırımda bile yürümem ama haklisin muhattap olduk mahallevari cümlelerinle konu kadın hakları olduğu için kendimi tutamadım. Yoksa asla zaten :KK49:

Hahahah sende ceza almadan kendini savunabilecek bir potansiyel yok zaten. Sasirmadim :)
Normalde senin gibi zihniyetlerle aynı kaldırımda bile yürümem ama haklisin muhattap olduk mahallevari cümlelerinle konu kadın hakları olduğu için kendimi tutamadım. Yoksa asla zaten :KK49:

Şunu görünce,

Ben rastlaştıklarimdan siz rastlasmadiklarinizdan bahsediyorsunuz. Ne yapalım peki ? :)))))

Bunu diyecektim.
Konudaki diğer kişilere tek tek bakmadım. Zaten bir kısmı akla zarar 🤦🏻‍♀️ onları söylemiyorum.

Cinnetnur yanlış anlaşıldı.
Şimdi hep birlikte lise yıllarımıza dönelim
Hormonlar tavan, Ne çocuksun ne yetiskin,
Karşı cinsi bırak, kendini tanımıyorsun.
Sex ahdhsjdjdjsn
Gülüşmeler.
Konuşamıyorsun.
Çocuğun biri kiza bakıyor oooooo, sana aşık.
Hepimiz hatırladık.
Kendini geliştirmeyen/geliştiremeyen bir kısım görünüşte yetişkin oluyor
Ama Insan ilişkileri, cinselliğe/cinsiyete bakisi lisede kalıyor.
Işte o kadın, hep karşısındaki kadını rakip goren, her erkeğin onu arzuladığını düşünen bir manyağa falan dönüşüyor.
Ve evet bir erkek ona baktığında, egosu tatmin oluyor.
Cünkü primat.
Belgesel çeker gibi oldu böyle de, idare edin bu saatte.

konu sahibi ipimle kuşağım moduna girdi bende burada bir şeyler anlatmaya çalışıyorum şu hale bak saat de 00'ı geçmiş 🤦‍♀️

Şunu görünce,

Bunu diyecektim.
Konudaki diğer kişilere tek tek bakmadım. Zaten bir kısmı akla zarar 🤦🏻‍♀️ onları söylemiyorum.

Sex ahdhsjdjdjsn
Gülüşmeler.
Konuşamıyorsun.
Hepimiz hatırladık.
Işte o kadın, hep karşısındaki kadını rakip goren, her erkeğin onu arzuladığını düşünen bir manyağa falan dönüşüyor.
Cünkü primat.
şükürler olsun beni anlayan biri çıktığı için ne kadar mesuduuuummmmm :KK36:

Sen savunma Altan ya😂 kadın haklarında savunulan önemli maddelerden biri meme yazdım kenara hadi kuzusu sağdan dedik bekleme yapiyorsun.😂

Şunu görünce,

Bunu diyecektim.

Sex ahdhsjdjdjsn
Gülüşmeler.
Konuşamıyorsun.
Hepimiz hatırladık.
Cünkü primat.

Ek Olarak, bunlar normal insanlar değil,
Ama sayıları da az değil.
Karşılaşıyorsunuz, ama farketmiyorsunuz cunku umursamıyorsunuz.
Gelip kendi ağızları ile söyleyecek olmaları lazım.
Özellikle güzel buldukları, kıskandıkları bir kadının eşinin/sevgilisinin/nişanlısının dikkatini çektiyse, hatta adam baska yere bakiyor oluyor onu bile ustune alınıyor falan..gor sen özgüveni.
Bunun dekolte ile falan alakası yok.
Bu bir insan tipi.
Kadınların hepsi iyi değil ya hani
Bu kötülerden :)

Ek Olarak, bunlar normal insanlar değil,
Ama sayıları da az değil.
Karşılaşıyorsunuz, ama farketmiyorsunuz cunku umursamıyorsunuz.
Gelip kendi ağızları ile söyleyecek olmaları lazım.
Özellikle güzel buldukları, kıskandıkları bir kadının eşinin/sevgilisinin/nişanlısının dikkatini çektiyse, hatta adam baska yere bakiyor oluyor onu bile ustune alınıyor falan..gor sen özgüveni.
Bunun dekolte ile falan alakası yok.
Bu bir insan tipi.
Kadınların hepsi iyi değil ya hani
Bu kötülerden :)
yorumlarımı okuduysan aslında bunu söylemek istediğimi anlamışsındır. senin de anlatımın farklı olmuş bakalım anlayacaklar mı :)

Kadın hastanenin saçma sapan rahatsız koltuklarında uyuyakalmış. Ona bakan var mı yok mu haberi bile yok, ne halde orada uyumuş ondan da haberi yok belki?
Hemen bazı kadınlar ego kasıyor moduna girilmiş. Napmış kadın, gülücük mü atmış davar gibi bakan kocaya?
Adamın çocuğu hasta derdine bak? Hala kadının memesi gözüküyodu derdindesiniz. Yazık ya

Kadın hastanenin saçma sapan rahatsız koltuklarında uyuyakalmış. Ona bakan var mı yok mu haberi bile yok, ne halde orada uyumuş ondan da haberi yok belki?
Hemen bazı kadınlar ego kasıyor moduna girilmiş. Napmış kadın, gülücük mü atmış davar gibi bakan kocaya?
Adamın çocuğu hasta derdine bak? Hala kadının memesi gözüküyodu derdindesiniz. Yazık ya
Yazık ki ne yazık bazıları mağarada falan mi dogup büyüdü acaba diye düşündüm herkes aynı şartlarda yaşamıyor tabi ama bazıları cidden mağara da yaşamış sanırım :)

Düşük zeka üzerine kalitesizlik üzerine mahalle ağzı :kusmuk:eşittir mide bulantısı. Bir kadın olarak midemi bulandirdin sen ya 🤢🤢
Sanırım kendin için söylüyorsun. Burada en çirkin şeyleri yazan sensin. Ben ne yazmışım da düşük zekalılık belirtisi oldu mide bulantısı yaptı
Çark kurnazlığı yapıp birde ben yazmisim gibi alinti yapmissin yazık

şükürler olsun beni anlayan biri çıktığı için ne kadar mesuduuuummmmm :KK36:
Karakterden bahsedilcek o zaman burda kalkıp sadece kılık kıyafet üzerinden insanlara yakıştırma yapılmayacak o zaman dimi size söylemiyorum burda bütün kılık kıyafet üzerinden yorum yapanlara söylüyorum. Yanında ki adam kadın dekolte giydi diye bakabiliyorsa bu kadının değil karı kocanın sorunudur kadını bağlamaz . Madem koluna taktığı adam değil çarşaf giyen kadınlarada bakar size göre açık olanlarada bakar. Bu devşr de böyle kof düşünmeyi nasıl beceriyor insanlar cinnet geçiriyorum

Karakterden bahsedilcek o zaman burda kalkıp sadece kılık kıyafet üzerinden insanlara yakıştırma yapılmayacak o zaman dimi size söylemiyorum burda bütün kılık kıyafet üzerinden yorum yapanlara söylüyorum. Yanında ki adam kadın dekolte giydi diye bakabiliyorsa bu kadının değil karı kocanın sorunudur kadını bağlamaz . Madem koluna taktığı adam değil çarşaf giyen kadınlarada bakar size göre açık olanlarada bakar. Bu devşr de böyle kof düşünmeyi nasıl beceriyor insanlar cinnet geçiriyorum
bende dekolte giyiyorum tüm sorun bu mu gerçekten?
ve evet ilk defa dekolte giyen kadın görmüş gibi bakarsa eşim bu onun essekligidir.
kastetmek istediğim asla giyim kuşam değildi. hiçbir yorumumda da öyle bir ayrıntı vermedim

bende dekolte giyiyorum tüm sorun bu mu gerçekten?
ve evet ilk defa dekolte giyen kadın görmüş gibi bakarsa eşim bu onun essekligidir.
kastetmek istediğim asla giyim kuşam değildi. hiçbir yorumumda da öyle bir ayrıntı vermedim

Yazik birak ugrasma. Bir tek kendilerine bakiliyor, bir tek kendileri mini, elbise vs giyiyor biz giyemiyoz ve kocalarimiz onlara bakiyor triplerine girdiler 🙄🙄

Yazik birak ugrasma. Bir tek kendilerine bakiliyor, bir tek kendileri mini, elbise vs giyiyor biz giyemiyoz ve kocalarimiz onlara bakiyor triplerine girdiler 🙄🙄
1 saatten fazladır kendimi ifade etmeye çalışıyorum. herşeyi anlayan,algılayan kafalar beni anlayamadı ne diyeyim. buda benim son yorumum olsun sende sal gitsin. hadi terk edelim buraları :KK54:

Back
X