Hayir hayir hicbir problemimiz yok. Yani benim bildigim. En azindan sorun bende degil onu biliyorum. Ben yanlis bir tutumda mi bulunuyorum. Anlayamadim gercekten ne oldugunu.Siz evlisiniz dimi onda hem fikiriz?
Bir sebep var mı bir hatanız mı oldu da bu şekil davranıyor acaba?
Ocak ayina kadar boyle simdilik. En uzak tatih ocak yani. Hizlandirmaya calisiyoriz tayin isini ama gelisme yok henuz.Diğer konularınızı okumadığım için iş durumunuz ile ilgili bir bilgim olmadığından soruyorum * Bu ayrı ilde çalışma durumu çok uzun sürecek bir şey mi ?
Bence problem aynı evde yaşamadığınızdan kaynaklanıyor , eşiniz evli değil de bekar hayatı yaşıyor gibi.
O kadar iyiyiz ki haftasonu. Cok sukur onda bir sikinti yok. Ben cok yipraniyorum boyle uzaktan uzaga ama sonunda meslegimi yapabiliyorum. Ozelde kazandigimin neredeyse uc katini kazaniyorum. O yuzden isi birakip eve donemiyorum.Ayrı olduğunuz için evli olduğunu kavrayamamış eşin canim.
Hafta sonu beraberken nasıl sana davranışları?
Bekar arkadaşları sıkıntı bencede ama ayriyken sorun etme beraber yasamaya başlayınca devam ederse o zaman konuşursun.
Is yerindeki patavatsız müdür ne durumda canim?
Cozumu tayin aldirmak. Ocak ayina kadar beklemem gerekiyor onun icin de maalesef. Ben de ondan korkuyorum. Isim olsun derken esimi kaybetmekten.Bu şekilde ayrı şehirlerde evlilik sürdürmeyi şartlar ne olursa olsun doğru bulmuyorum.Bu soğukluk malesef giderek artacaktır.Buna bir çözüm bulamıyor musunuz?
Yok yok kendi isiyle ilgili bi sorunu yok. Sorunu olsa oturup dusunur insan her gece gezmez ki. Benim isi takiyormus kafaya. Bildigim sikinHaftasonu birararaya geldiginizde mi saat basi konustunuz? Anlamadim o kismi.
Belki gecici bir seydir. Kafasina takilan isle ilgili falan bir sorunu olabilir mi?
Habersiz gitmem pek mumkun degil. Orda haber ver demesinden kacta gelecegini biliyim degil. Cunku her hafta ayni saatte biniyorum otobuse. Zaten biliyor kacta gittigimi. Bence ilgileniyor gorunmek icin ara diyor. Aramami isteyen insan aradigimda konusur cunku. Kapatmam icin cabalamaz. Soru soruyorum tek kelimelik cevaplar.Bir dahakine haber vermeden gidin bakalım ne çeviriyor. Evinize de giderken haber mi vermeniz gerekiyor?
Ayrıca aramayın bırakın o arasın sorsun.
Gorustugu arkadaslari bekar. Sevgilileri de yok. O hayat ona tatli geliyor galiba. Keske sizin desmdiginiz gibi olsa. Sebebini bilmiyorum ama nedense icim cok huzursuz.Farketmediginiz bir şeye sinirlenmiş olabilir.Arkadaş arasında bakıyordur herkesin eşi,sevgilisi yanında kendisi de bekardan farksız diye belki bunalıyordur.Uzakta olmak gerçekten zor.Benim eşim Deniz'ci olmasına rağmen şu 5 aydır sadece haftasonları görüşüyoruz.İkimizde kafayı yiyecek duruma geldik ki sürekli böyle ayrılıklar yaşadığınız halde.
Onu da belki bu şekilde ailesi veya arkadaşları doldurmuş olabilir ne biçim evlilik hayatı bu diye.
Biraz kendi haline bırakın bakalım belki anlatır kendisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?