Derdim esimle. Gereksiz mi kafaya takiyorum.

Izin hakkim da yok maalesef. Ama arada evimin okdugu sehirde iki uc gunluk isim oluyor. Bu aralar gidecegim yine. Benim de endisem o. Uzaklasiyor mu benden. Uzak kaldikca ozlem artmali muhabbet artmali diye dusunuyorum ama o benim yerime arkadaarini koyuyor sanirim.

Yeni evlenip de atanmadim ki ama ben. Uc bucuk yillik evliyim.

Eşiniz hem bekar gibi takılıp hem evli olmanın tadını çıkarıyor. Gözden uzak olan Gönülden de uzak oluyor maalesef.

Yeni evlenip de atanmadim ki ama ben. Uc bucuk yillik evliyim.
Hakkında hayırlısı olsun üzme kendini herşey olacağına varır. İlk zorlukta vazgeçecek bir insansa en başından görmen daha iyi olur aslında öyle düşün. İnşallah senin hüsnü kuruntundur oturup konuşun herşeyi.

Ben de oyle dusunmustum ama bu hafta ne oldu anlayamiyorum.
Kac yildir ayrisiniz? Bi yerden sonra tat vermemistr. Evli olduunu anlayamio demekki.. hani ayni evde olsan kussen bile bi hareket isve cilve bu bile ise yarayabilir. Ama sen daha ne olduunu bile anlayamiosun uzakta olduun icin.

Kac yildir ayrisiniz? Bi yerden sonra tat vermemistr. Evli olduunu anlayamio demekki.. hani ayni evde olsan kussen bile bi hareket isve cilve bu bile ise yarayabilir. Ama sen daha ne olduunu bile anlayamiosun uzakta olduun icin.
Uc aydir ayriyiz. Bir yilim dolunca tayinle donecegim evime. O zamana kadar kopmamis olursak tabi. Gozum korktu resmen su bir haftada.

Uc aydir ayriyiz. Bir yilim dolunca tayinle donecegim evime. O zamana kadar kopmamis olursak tabi. Gozum korktu resmen su bir haftada.
Baska bi is bul ya o ya sen?? Baska bi yolu yok mu? Yani birbrnizi seviosaniz yazik olur

Baska bi is bul ya o ya sen?? Baska bi yolu yok mu? Yani birbrnizi seviosaniz yazik olur
Ikimizin isi de calisabilecegimiz en iyi yerler ve bu islere girmek icin yillarimizi verdik. Ne o vazgecebilir ne de ben. Keske ucuncu bir yolu olsaydi. Cok seviyoruz. En azindan ben. Insallah bugun eve vardigimda bu kara bulut dagilir.

Ikimizin isi de calisabilecegimiz en iyi yerler ve bu islere girmek icin yillarimizi verdik. Ne o vazgecebilir ne de ben. Keske ucuncu bir yolu olsaydi. Cok seviyoruz. En azindan ben. Insallah bugun eve vardigimda bu kara bulut dagilir.
Insallah cnm haber ver bize merak ederiz

benım anlamadıgım bugun cok konusmadık ama saat bası konustuk demıssınız....bu nasıl oluyor...bırde sureklı nıye ya arayıp yada mesaj atıyorsunuz...o kısmıda anlamadım..bende ılk ucyıl ıse esımle farklı ıllerde basladım ama oyle her saat bası ne benı aramasını bekledım nede ben aradım...bilmemıyorum biraz sık bogaz etmıssınız gıbı geldı...yanlıs anladıysam kusura bakmayın

Bi is arkadasim var kadin.. esi gemilerde ascilik yapiyo yani gitmedigi ulke yok.. adam bi gelir mesela 1 ay evde bi gider 3 ay.. kadin gun sayiyo :) cocuklari yok... istememisler..takilioruz aramizda.. sen uzun evliligin sirrini bulmussun filan diye cok guleriz:)

ha haaaa...valla bu devir boyle olcak galıba.

Cunku evde olmuyor. Ya disarda ya arkadasinda. Aklim kaliyor nerde ne yapiyor diye. Zaten uzaktayim. Kafamda kurup duruyorum. Saat basi ama bir gunde uc kere ve on onbes saniye. Toplasan bir dk konusmuyoruz ve esim uzakta yalniz arayim cani sikilir demiyor yani demedi bu hafta. Kendi keyfine bakti hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…