Derdim eski sevgilim ?

Karşılıklı yaşanan birşeyler de diyorum ki benimle yaşayıp yaşayıp gitti başkasına bu adamlık mı yanı ?

Arkadaşlarıyla yazıştığı yatağa atcam bilmem ne mesajlarını okumana rağmen gitmesini istememek, şimdiki nişanlısına mesaj atmak kadınlık mı peki??

Zorla yapmadı . İrade falan yok bende küçüklükten tacize ugradım sevmeyi sevilmeyi cinsellik sanıyordum anladınız .
Gerçek olmadığını düşünmeye başladım bu mesajından sonra.Küçükken tacize uğradın da büyüdüğün de anlamışsın madem taciz olduğunu ve bu durumun doğru olmadığını fark etmişsin "sanıyodum" ne demek?

İçin rahat edecekse yaz derim ama sen ne yazarsan yaz zaten eski sevgilin nişanlısını yalanla dolanla ikna eder seninde hayatındaki insanı bulup seni ona rezil eder elindekindende olursun akıllı ol kaybeden sen olabilirsin canım

Salak kafam ya . Kafam çalışmıyor ki benim. Yok beyin Yok bende iki gram . Düşünemiyorum işte . Sopa lazım sopa . Birlikte olmadık sadece yüzeysel yaşadık . Peki şimdi napayım ?

1-Hayatta herkes bir sekilde kullanilir zaten ama farkli konularda bu da tecrube katar sana zamanla azalir.

2-Biriyle sevgili olduysan seni bir gun birakacagini da kabul etmelisin onu sen de birakabilirdin.Ama sen biraksan cocuk aglansa onu hakli gormezdin durust ol kendine.

3-Anladigim kadariyla seni aldatmamis seni birakip baskasina gitmis.

Herkes soğuyor zaten benden kimse sevmiyor napayım ben ya napayım .
İşte bu psikolojik sorun olduğunu gösteriyor. Sorunu başkalarında arama. Mutlu olacak mısın sanıyosun onlar ayrılınca hayır tabiki.Kendinle çözmen gereken şeyler var demekki.Tamam burdan konuşmak kolay ama gördüğüm bu

Hayatım da insan olsa da ciddi düşünmüyor benim geçmişimden dolayı .. herkes te biliyor benim neler yaptığımı . Anlatsam beni bulsa bişey yapsa haberi olmaz kimsenin ..

Arkadaşlarına yazdığı o iğrenç mesajlardan sonra hala onu nasıl aradınız aklım almıyor. Ayrıca el değmemiş ne demek, ne kadar çirkin bir tabir. Kim kiminle ne yaşadı nereden biliyorsunuz. Sizi de kimse kullanmadı kendinizi kullanılmış olarak görmekten vazgeçin. Zamanında bir şeyler hissettiğiniz kişiyle 'karşılıklı' yaşanan şeyler için kullanıldım diyemezsiniz. O zaman aynı mantıkla ben de onu kullandım diyebilirsiniz. -Ama kimsenin birbirini kullandığı yok tabi- Size önerim psikolojik destek alıp bu süreci sağlıkla atlatmanız.

ÖZgüven problemim var arkadasım yok kimsem Yok nerde ne konuşulur hiç bilmiyorum yasım geldi 22 nerdeyse ama yok kafam basmıyor.

Salak kafam ya . Kafam çalışmıyor ki benim. Yok beyin Yok bende iki gram . Düşünemiyorum işte . Sopa lazım sopa . Birlikte olmadık sadece yüzeysel yaşadık . Peki şimdi napayım ?
Canım kendini yiyip durma Allah aşkına.Bak tövbe et. Dua et. Allaha yalvar. Bir de psikolojik git inan Rabbim yeniden başlayanların yardımcısı. Yaptıklarına pişmansın kendini suçlu hissediyorsun suçu başkasında arama

Psikolojik desteğe falan hiç inanmıyorum ki :/ evet karşılıklı yaşandı tabiki ama napacagım şimdi hiç bilmiyorum ‍

ÖZgüven problemim var arkadasım yok kimsem Yok nerde ne konuşulur hiç bilmiyorum yasım geldi 22 nerdeyse ama yok kafam basmıyor.
Yaşın daha ne ki. Anlıyorum yaptıklarının farkındasın ve yalnız kalmışsın ama inan dediğim gibi tövbe et dua et bol bol

Aramadım nişanlısına yazdım benim olduğumu bilmiyor bile ama tahmin etti sanırsam ki benim gerçek hesabımdaki hikayeme bakmış ..

Yaşın daha ne ki. Anlıyorum yaptıklarının farkındasın ve yalnız kalmışsın ama inan dediğim gibi tövbe et dua et bol bol
Onları yapıyorum zaten namaza da başladım ama sağlık gitti bu yasta Benim .. bi sürü hastalık var of allahım of

Cocuga bısey yapamayıp
Nisanlısına yazmak ne kadar mantıklı Bı davranış..
Allah askına ya muhattabınız Nisanlısı mı yani

Ne mi yapacaksınız? Cool olacaksınız, basitlikten uzaklaşacaksın, ağırlık, ciddilik her zaman iyidir. Her erkeğin istediklerine, tekliflerine “tamam” “olur” demeyeceksin. Gururlu ol biraz.
Cool nasıl olunuyor ? Kimsem yokken nasıl olacak sessiz sakin biriyim ben arkadaş ta yok

Aramadım nişanlısına yazdım benim olduğumu bilmiyor bile ama tahmin etti sanırsam ki benim gerçek hesabımdaki hikayeme bakmış ..
Evet büyük ihtimalle tahmin etti sizin olduğunuzu. Psikolojik desteğe inanmıyorum demişsiniz ama gerçekten yararı var. En azından bir çaba göstererek bile kendinizi daha iyi hissedersiniz.

Onları yapıyorum zaten namaza da başladım ama sağlık gitti bu yasta Benim .. bi sürü hastalık var of allahım of
Ne güzel işte bak. Sağlık problemleri de aşılır bi şekilde. Rabbim ne zaman dua eden kulunu Yalnız bırakmış. Sen devam et herşey güzel olacak. Bırak hatalarının farkına varmışsın zaten herkes kendi yoluna baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…